- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Fuvaros #32314 üzenetére
futtass nekem egy parancsot es az outputot masold be ide.
cmd: ipconfig /allEsetleg kaptál valami kártevőt, ami megváltoztatta a dns szervereket valamilyen kalózra, de ez csak tipp.
A telepített programjaidat is megnézném, hátha látok valami gyanúsat, az ilyen malware szarok több néven futnak, de jellemzően felismerhető a telepített programok között, neten pl. FVD suite néven volt telepítve egyik tagnak.
Ha minden kötél szakad, akkor marad az avast, letöltöd telepíted... -
Cs1csó
titán
válasz
Fuvaros #32016 üzenetére
Szia, futtass pár keresőt pl.: AdwCleaner, Emsisoft EK, esetleg egy másik gépen egy pendrivera létrehozott rescue diskkel pl. Kaspersky.
Esetleg a böngésző ujratelepites de a szi kronizalasnal csak a szuksegesekre szoritkozz nehogy visszamasszon pl.: könyvjelzők (beállításokat, krliegeszitoket majd inkább tiszta telepitessel manuálisan)
A rendszert is frissithetned, legyen naprakész. -
SharpSA
veterán
válasz
Fuvaros #25046 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam tesztelni. Csupán mindig amikor új gépet raktam össze, a gyári hűtőt félreraktam. Már ránézésre is egy vicc...
Akár hiszed, akár nem, a böngészés elég sok erőforrást igényel, ezt egy gyengébb készüléknél hamar észre is lehet venni. Manapság, amikor már az oldalak többsége tele van mindenféle felesleges animációval, reklámmal, beágyazott tartalmakkal, a böngésző dolgozik rendesen, hogy értelmezzen és megjelenítsen mindent. Jó sokáig Firefoxos voltam, de mostanában inkább az Operát használom, mert gyorsabb és van takarékos üzemmódja. A Chrome is fent van a gépen, de nem igazán használom, mert nem tetszik és tele van hibával, hiányossággal. Persze kiegészítőkkel lehet javítani. Viszont a Firefoxban levő Zoom Page nevű kiegészítő sajnos nincs a többire, pedig hasznos és hibátlanul működik. -
SharpSA
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Frissítsd PC-det most Akciós gamer alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest