Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SP4C3
veterán
válasz Fuvaros #32316 üzenetére
Command+R (win logoval ellatott gomb + R gomb), beirod: CMD, utana enter
Beirod a megjeleno ablakba: ipconfig /allmasold be ide amit kiir
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Fuvaros #32314 üzenetére
futtass nekem egy parancsot es az outputot masold be ide.
cmd: ipconfig /allEsetleg kaptál valami kártevőt, ami megváltoztatta a dns szervereket valamilyen kalózra, de ez csak tipp.
A telepített programjaidat is megnézném, hátha látok valami gyanúsat, az ilyen malware szarok több néven futnak, de jellemzően felismerhető a telepített programok között, neten pl. FVD suite néven volt telepítve egyik tagnak.
Ha minden kötél szakad, akkor marad az avast, letöltöd telepíted...[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
válasz Fuvaros #32305 üzenetére
"töröld, amiket nem te telepítettél"
Esetleg: CMD+R: Control Panel > Programs and Features > Wigglewurm - Uninstall.
Magyarul, futtatas: control panel, programok es szolgaltatasok, itt keresed a wigglewurm-ot es eltavolitas.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Fuvaros #32016 üzenetére
Szia, futtass pár keresőt pl.: AdwCleaner, Emsisoft EK, esetleg egy másik gépen egy pendrivera létrehozott rescue diskkel pl. Kaspersky.
Esetleg a böngésző ujratelepites de a szi kronizalasnal csak a szuksegesekre szoritkozz nehogy visszamasszon pl.: könyvjelzők (beállításokat, krliegeszitoket majd inkább tiszta telepitessel manuálisan)
A rendszert is frissithetned, legyen naprakész. -
-
SP4C3
veterán
válasz Fuvaros #31375 üzenetére
Szia, célszerű kikapcsolni minden értesítést...
chrome://settings/content/notifications
chrome://settings/content/
alatt is érdemes átnézni a beállításokat, pl desktop-on nincs motion senzor, szóval többek között azt is le szoktam tiltani.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
SharpSA
veterán
válasz Fuvaros #25046 üzenetére
Nem tudom, nem szoktam tesztelni. Csupán mindig amikor új gépet raktam össze, a gyári hűtőt félreraktam. Már ránézésre is egy vicc...
Akár hiszed, akár nem, a böngészés elég sok erőforrást igényel, ezt egy gyengébb készüléknél hamar észre is lehet venni. Manapság, amikor már az oldalak többsége tele van mindenféle felesleges animációval, reklámmal, beágyazott tartalmakkal, a böngésző dolgozik rendesen, hogy értelmezzen és megjelenítsen mindent. Jó sokáig Firefoxos voltam, de mostanában inkább az Operát használom, mert gyorsabb és van takarékos üzemmódja. A Chrome is fent van a gépen, de nem igazán használom, mert nem tetszik és tele van hibával, hiányossággal. Persze kiegészítőkkel lehet javítani. Viszont a Firefoxban levő Zoom Page nevű kiegészítő sajnos nincs a többire, pedig hasznos és hibátlanul működik.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz Fuvaros #25044 üzenetére
A gyári hűtés a probléma. Érdemes venni valami komolyabb megoldást annál, amivel lényegesebben alacsonyabb lesz a proci hőmérséklete terheléskor és üresjáratban is. A gyári hűtő arra jó, hogy végülis van mivel használni a gépet, de általában elég gagyi megoldás.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest