-
IT café
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Korábban írtam a szinkronizálási problémát PC-n: első alkalommal bejelentkezett, szinkronizált, majd újraindítás után többé nem nagyon akart bejelentkezni x alkalom után sem. Erre senkinek sem volt ötlete, javaslata és a neten sem találtam hasznos információt.
Nos a megoldás az lett, hogy a PC-n is (AppData\Local\Google mappa törlése) és a Google Irányítópulton is A Chrome szinkronizáló kezelése alatt töröltem mindent (Szinkronizálás visszaállítása). Ezek után újra bejelentkeztem a Chrome-ban. Újraindítás után megmaradt a kapcsolat, a Firefox-ból mindent importáltam (mert korábban inkább ezt használtam), beállítottam a szükséges bővítményeket és azóta minden működik rendesen. Szinkronizálási probléma megoldva. Ettől függetlenül nem a Chrome a fő böngésző, de most már legalább működik minden rendesen, ha szükség van rá.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest