- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Egy kérdésem volna, hátha valaki belefutott már ilyenbe. Van egy AdSense felhasználónk, ami egy ideig termelte a weboldalunkon a bevételt, tavaly váltottuk le egy ügynökségre, és egy nagyobb összeg van rajta, gondoltuk nem baj, majd később megoldjuk, a leveles hitelesítés jó rég megvolt, a pénz most sem létfontosságú, de azért szeretnénk leszedni róla.
A probléma: a hitelesített céges bankszámlára nem érkezik meg az ellenőrző utalás. Tesztből beállítottunk a cég nevére egy privát számlaszámot, oda már másnap jóváírták, de erre azért nem szeretnék kiküldeni, ha nem muszáj.
Viszont az "élő" support már nem elérhető számunkra, hiszen nincs meg az előírt bevétel, csak a havi YouTube jóváírás, ami nem valami eget rengető. Van valami módja ezt jelezni a Google csapatának, hogy náluk van-e a hiba, vagy csak a banknál lehet érdeklődni, hogy ők utasították-e el?
-
sixpack89
tag
sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy a napi aktuális egyenleg honnan lehet tudni,hogy pontosan mennyi? mert volt olyan,hogy délelőtt 1200 forint volt a napi nézettségem utáni egyenleg,este megint megnéztem akkor csak 430 forint,folyamatosan változott.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszod!
Igen tudom, nem is szoktam gyakran csak ha megszorulok anyagilag
van saját csatornám, saját tartalmakkal. De persze ott sem minden legális, hiszen nem vagyok zeneszerző, így kénytelen vagyok 3. fél zenéjét használni. Azért tegyük hozzá: a kiadók is elmehetnek a fenébe néha az eltúlzott követeléseikkel, mikor 3mp! zene miatt tiltanak egy videót!
Természetesen nem a videót féltem azt törlöm majd a csatornával együtt, hanem azt a kis bevételt.
Két éve vagyok Ad Sense tag, és eddig nem volt gondom mindig kifizettek, kivétel mikor buktam a csatornát, és vele együtt a bevételt is. De abban nem voltam biztos, hogy ha törlöm a videót akkor megkapom tutira visszamenőleg kifizetéskor a bevételt
Köszi még egyszer. -
spkkill
tag
válasz
#58450688 #295 üzenetére
Hello!
Ha nagyon félted a privát nem rossz megoldás.11-12.-én számolják el a bevételt és 21.-én kapod majd meg.Amúgy,ha törlöd a videót akkor is kifizetik,mert a reklám megjelenítése megtörtént,tehát bevételt generált.Viszont ha letiltják a csatornát akkor nem lesz több pénz belőle.
Nem épp legális amit csinálsz,inkább ne írtad volna le. -
törölt tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Kb két éve youtube-ozok, pénz szerzés céljából, és most kifogtam egy jó kis zene albumot ami 3 hét alatt 97 eurót hozott össze, de ez a zene album ilegális, mert le van lassítva, és csak akkor lehet normálisan lejátszani ha 1.25 re állítod a fogaskeréknél az ikont. Így fizetős, mert nem azonosítja a yt kereső illegális videónak. Ok tudom szemét csaló vagyok, de amig nem lesz rendes munkám muszáj ilyesmivel is foglalkoznom a rendes csatornám mellett. Így megvan a havi 40k álltalában. Csak azért írtam ilyen részletesen körül a dolgokat, hogy értetőbb legyen a kérésem. Most különösen fontos, hogy megkapjam ezt az összeget mert ezen kívül semmilyen más bevételem sincs sajna, és volt már hogy elbuktam 80k-t mert az egész csatorna kuka lett, mivel spamnak jelölték a videóimat.
(ez NEM az aláírásomban szereplő csatorna!) A kérdésem a következő, ez a videó elérte a 100k nézetséget, és most privátba tettem, de lehet jobb lenne letörölni inkább. Akkor is kifizeti az ad sen-se ha törölt a videó? mert a reklámok lementek, és semmilyen strike se hasonló nem jött eddig. De most már beparáztam, és féltem a kis bevételemet.
Köszönöm szépen ha valaki érdemben hozzá tudna szólni, főleg ha van rálátása a témában! -
Padisah
tag
Tisztelt Megjelenítő!
Tudomásunkra jutott, hogy Ön személyazonosításra alkalmas adatokat ad át a Google részére a Google egy vagy több hirdetési termékén (AdSense, DoubleClick for Publishers és/vagy DoubleClick Ad Exchange) keresztül.
Rendszereink különféle adatok – köztük e-mail címek és/vagy jelszavak – átadását észlelték a jelen e-mail mellékletében szereplő hirdetési kérelmekből.
Szerződéseink és irányelveink tiltják az általunk személyazonosításra alkalmasként felismert adatok részünkre történő átadását. Ilyen adatok elküldésével Ön megszegi ezeket az előírásokat. Ezt a kérdést nagyon komolyan vesszük, és arra kérjük, hogy haladéktalanul fordítson rá figyelmet. Megköveteljük a probléma 30 napon belül történő megoldását.
A probléma kijavítása érdekében az alábbi intézkedések elvégzését kérjük:
Tájékoztasson bennünket az ügyben tett előrelépésekkel kapcsolatban ezen az űrlapon. Ha az elkövetkezendő 14 napon belül nem nyújtja be ezt az űrlapot, felfüggesztjük a kifizetéseket bevételszerzési fiókjában (AdSense és AdX). Ügyeljen arra, hogy a megjelenítői azonosítót pontosan úgy írja be, ahogy az a jelen értesítés tetején szerepel.
Tekintse át a mellékelt fájlban lévő, példaként szolgáló hirdetési kérelmeket. Kezdjen vizsgálatot ezen adatok alapján.
További útmutatásért tekintse meg a súgót.Felhívjuk figyelmét, hogy a továbbiakban ebben az ügyben minden kommunikáció e-mailben zajlik, és nem jelennek meg értesítések hirdetésmegjelenítési termékeken belül.
Üdvözlettel:
A Google megjelenítői szabályzatának csapata
Ezt a levelet kaptuk és fogalmink nincs mit lehet csinálni, hogy megszűnjön a gond, egy több éve problémamentesen működő honlapról van szó.
Van valakinek valami ötlete? -
sixpack89
tag
Sziasztok! Nem tudom másnak is volt e hasonló gondja,de leírom hátha tud valaki segíteni. Januárban 4500 forint volt az aktuális egyenlegem. Februárban 11 ezer forintra ugrott az egyenleg,azóta viszont egy forintot nem nött,hol ott minden nap van bevételem,mivel mutatja a statisztikában,de lassan 2 hónapja nem emelkedik az egyenleg. Nincs semmilyen letiltás vagy figyelmeztetés a fiókomnál.
-
-
Romeo619
senior tag
Hi,
Anno beszéltünk itt a kifzetésről. Beállítottam, hogy ha eléri a 30t akkor azonnal fizesse ki. Erre most nézem már 48000n van és visszatartja...mit kell beállítsak, hogy ezt azonnal kifizesse?
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Tudtok megoldást arra, hogy a blog.hu-s oldalakat is hozzá lehessen adni az Adsense-hez? Köszi előre is!
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg 17760 forint van a számlán ez az aktuális egyenleg de ez napok óta nem változott, viszont mellette írja, hogy naponta 1000 ft környékén mozog a "bevétel". Hogyan és mikor kerül ehhez hozzá a tárgy hónap összege? Ez lenne a legutóbbi 28 nap összege? ÉS majd ez kerül hozzáírásra?
-
spkkill
tag
válasz
Criminal017 #273 üzenetére
Hello!A Levelet a postaládába kell kapnod,ha jó rajt a név és a cím,de kifizetés csak 20ezer HUF felett van!Amíg nem jött össze a 20-as addig nem kapod meg.Kb.10-12.én küldi át a YouTube az infókat az adsensre és utána 21-22.-én van az utalás.Sok sikert!
-
Criminal017
őstag
Sziasztok! Youtube csatornámmal kb. 2 hónapja csatlakoztam az Adsense szolgáltatáshoz. November közepén hirtelen megjelent 12 ezer Forint a számlálom, majd írták, hogy ezt megkaphassam, küldenek egy kódot. Nos, körülbelül dec. 14.-n lesz a beígért kód megérkezés dátuma. Visszaolvastam, és láttam, hogy valakinek nem a postaládájába dobták, mert levelezőlap érkezik stb. Ez mostanában is így van? Mert akkor elkezdek mindent figyelni...
-
spkkill
tag
válasz
molnarpeter #270 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
Magánszemélyként adózás hogyan történik; van értékhatár, ami alatt nem kell?
-
törölt tag
Sziasztok!
Blog.hu-s címmel csinált már valaki adsense accot? Nem hajlandó elfogadni az aláírásban lévő címet, nem lehet aloldalakat regisztrálni, azt hiszem ezt írja. Van valami megoldás?
Előre is köszi!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A honlapomon van Google AdSense hirdetés. Gondoltam az eddig összejött hirdetésbevételt visszaforgatom és továbbhirdetem az oldalam más oldalak AdSense felületein.
Viszont az AdSense felületen csak a saját oldalam reklámbevételeit stb-t tudom megnézni...
Hogy/hol tudok saját hirdetés tervezni , hogy kikerüljön más oldalakra AdSense-en belül?
-
timea1991
tag
Etarget nem jó alternativa
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
van akit tiltottak és újraregelt? Összejött? -
Attix82
addikt
Kérdés, hogy van nekem is meg a barátnőmnek is Adsenseje. De egy háztartásba vagyunk, ez okozhat gondot? ( hivatalosan nem egy helyen lakunk)
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Amikor az utalást beállítom akkor az én nevem kell az IBAN stb felett vagy a banké? -
sixpack89
tag
Nagy szemétség az egész rendszer!
március végén 19000 forint volt az egyenlegem,de az előző hónapban semmit nem adtak hozzá,pedig a videóim nézettsége nő folyamatosan,ebben a hónapban 1800 forinttal nőtt az egyenlegem,így elértem a kifizetést,nincs semmilyen visszatartás vagy figyelmeztetés a fiókomban,az ellenőrző utalás megtörtént,a PIN kódomat már rég megkaptam. de a fizetés elképesztően sokat csúszik,lassan 2 hónapja várok. -
irgum
addikt
Nekem az lenne a kérdésem jól látom e, hogy csak akkor fizetnek, ha elérem a 20 ezer Ft bevételt? 2 hete ajánlotta fel a youtube a funkciót, de ez idő alatt mindössze 70 Ft gyűlt össze. így vagy 5 év kell mire lesz 20 ezer ft-om, akkor inkább kikapcsolom a dolgot.
-
Biaggio
őstag
ha valaki ért az Adsense-hez, mi a szösz miatt nem állítják vissza a hirdetések megjelentetését? (a kifogásolt tartalom, egy reklámplakát képen félmeztelen nő volt, el lett távolítva)
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Bár látom, nem pörög a topik azért remélem valaki tud segíteni kérdésemben
Kb 1 hónapja próbálom elérni, hogy a Google Adsense végre elbírálja a jelentkezésemet
Egyszerűen nem értem, pedig jó pár évvel ezelőtt egy másik oldalamon megjelentettem a reklámjaikat.
Most meg ott tartok, hogy regisztráltam egy másik accountot egy teljesen más címemre (az előző már nem él) és természetesen teljesen más url-en is jelennének meg a hirdetések. Ahogyan azt kérik, kitettem 2 hirdetést, hogy lássák. Meg is jelennek (igaz nem a tartalomhoz kapcsolódóak), és már hetek óta várok, hogy elbírálják, hogy ok vagy nem!
De azóta is csak ezt látom: Jelentkezése továbbra is elbírálás alatt áll. Fiókja teljes körű jóváhagyásáig hirdetések helyett csak a weboldala háttere lesz látható
Na most először valóban nem lehetett látni semmit, de 1-2 hete megjelentek hirdetések, csak nem a tartalomhoz kapcsolódóak.
Van valakinek ötlete, hogy mégis mi lehet a probléma?
-
Mr.Csizmás
titán
megint kaptam ilyen borítékot....16k utalvány. mi alapján küldik? már rég nem használom, nincs rá szükségem
-
letix
senior tag
Nincs ötlet?
udv
letix -
letix
senior tag
Üdv az uraknak!
Az lenne a kérdésem, hogy a google milyen szempontok szerint dönt, hogy az oldalon el akar e helyezni reklámot, vagy sem?
PR? Megjelenések, találatok? Különböző kereső stringekre hanyadik helyen szerepel?
Esetleg a kód tisztasága? Képek, táblázatok megléte?Csak azért kérdezem, mert adva vagyon egy napi 100-160fős látogatottságú (Még csak fél éves, PR még 0, de viszonylag sok stringre van első oldalon), csak szövegből álló kis oldalam, a kód nagyrésze <pre> mögött van. Elképzelhető, hogy ezért kapok a google-től elutasító levelet, adsense regisztrációkor?
Mailban ezt küldték.:
Üdvözöljük!
Köszönjük a Google AdSense iránti érdeklődését. Jelentkezésének áttekintése után
szakembereink megállapították, hogy nem felel meg a követelményeknek, ezért nem
tudjuk elfogadni jelentkezését.Vannak bizonyos szabályaink, amelyek biztosítják a Google hirdetések hatékonyságát
hirdetőinknek és megjelenítőinknek. Megvizsgálunk minden jelentkezőt és fenntartjuk
a jogot, hogy bármely jelentkezést elutasítsunk. Ahogy programunk növekszik,
lehetséges, hogy a jövőben majd szélesebb tartalmi körre is ki tudjuk terjeszteni
programunkat.Tájékoztatjuk, hogy nem biztos, hogy módunkban áll részletes felvilágosítást
nyújtani döntésünk okáról. Köszönjük megértését.Esetleg ötlet valakinek?
Köszönöm!
udv
letix -
Mr.Csizmás
titán
kaptam egy 15k-s vouchert, de nem használom már az adsense-t. mit kezdjek vele?
-
B1T3
addikt
A Google AdSense fiókom letiltása után reklamáltam, majd kaptam egy automatikus értesítést arról, hogy megkapták. Külön kapok-e arról is, hogy elutasították vagy elfogadták a fellebbezést?
Ha igen, mennyit kell várnom? -
B1T3
addikt
Üdv!
Rögtön a lényegre térnék: kitiltottak a Google AdSense-ből.
Éppen reklamációt írnék, de valami nem egyértelmű: a webhely közönsége részhez mit írjak? Nemzetiségi összetételre vonatkozik? Vagy a webhely forrására, ahonnan a látogató érkezett?
-
Moneo
tag
Sziasztok,
Hiba: Engedély megtagadva a(z) <http://googleads.g.doubleclick.net> számára, hogy to meghívja a(z) Location.toString metódust ezen: "SiteURL"Van vkinek tippje mitől dobhat ilyet az oldal?
Köszi -
HolloW
senior tag
Üdv mindenkinek, én az AdBrite-al próbálkozok. Minden szép és jó, az oldalamon felül, oldalt megjelentek a hirdetések látom, hogy látogatják az oldalam, de csak oldal látogatás van, egy kattintást sem jelez, pedig 500 emberből 1 csak rákattint valamelyik hirdetésre. Azért vagyok benne, olyan biztos mert hirdetjük egymás oldalát jó pár emberrel és mindenki tudja, hogy azért, hogy kattintsanak egymás hirdetésére. Valaki tudja mi lehet a baj ?
-
válasz
~Ph'vEscha #234 üzenetére
Tehát csalni akarsz? Azt nem lehet
Szerk: Vagyis nem szabad
Speeedfire: Kérdezd meg tőlük, a kétszeres leküldést meg nem hinném.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #237 üzenetére
áp
-
Speeedfire
félisten
felhozom kicsit a topicot, látom egy ideje senki sem írt ide
szerettem volna igénybe venni ezt a szolgáltatást, de azt írta vissza a google nekem h dupla account miatt tiltva lettem, ami érdekes mert most először akartam igénybe venni
most ha be akarok jelentkezni akkor írja ki h nem fogadták el, ha jelentkezni akarok akkor azt írja ki h már van ilyen account
elképzelhető h valami miatt 2x küldte el először a jelentkezésemet
ilyenkor mi a teendő? van lehetőség arra h valahogy jelentkezzek? -
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
~Ph'vEscha #234 üzenetére
up up
-
~Ph'vEscha
aktív tag
up
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Arra lennék kiváncsi , hogyha van egy windowsos programom , akkor abba bele lehet-e építeni egy kis böngészőt , ami megjeleníti a google reklámokat ?
Szabad ilyet csinálni ?
-
Keksz
senior tag
Több mint másfél év rendes tagság után 12 napja kitiltottak, fellebbeztem és tegnap jött az új levél a következő szöveggel: Köszönjük, hogy további információt adott meg nekünk. Fiókadatainak az Ön visszajelzését is figyelembe vevő, alapos ellenőrzésével azonban ismét meggyőződtünk arról, hogy fiókja kockázatot jelent hirdetőinkre nézve. Emiatt sajnos nem tudjuk visszaállítani a fiókját.
Nem csaltam, mivel mielött ez történt majdnem 1 hónapig külföldön voltam, plusz tudom h mennyire durván nézik a dolgot és eszembe sem jutan. Az utolsó 100 $ kb pont mostanra jöhetett össze, 3-4 hónap után, mivel már nem foglalkozom vele annyira mint az elején. Vagy amikor nagyon futott a dolog. Sajnos nem adnak felvilágosítást a nagyon jó rendszerükre hivatkozva hogy mégis hogyan, mivel csaltam. Szóval ha ki akarsz tolni vmi site google bevételével akkor akár Te is csalhatsz neki orrba-szájba, minden gond nélkül ki fogják bannolni.
Szép volt! Köszönöm és gratulálok.
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Elolvastam a topicot, de válasz nem találtam a kérdéseimre.
- Nekem világosan nem derült ki, hogy kell-e adót fizetni az adsense bevételem után. Kell Magyarországon adózni külföldi kereset után(nem EU-s)? Vagy ez is úgy megy, mint régen, ha pl. Németországban vettem valamit, akkor ott kifizettem az ÁFA-t(MwSt), de a határnál vissza is kaptam. Tehát nem fizettem adót.
- Most jelent meg nálam az átutalásos kifizetés. Azt írják, hogy forintban kapom meg. Milyen árfolyamon válltják át? Az én bankomén, vagy az ő bankjukén? Van-e az átutalásnak költsége, és ki fizeti, levonják azt is?
Ennyi kérdésem lenne, amire a google oldalain sem találtam a választ.
Amúgy szerintem ez egy nagyon jó hirdetési lehetőség. Sokat nem hoz a konyhára, a nagyobbik részét a google teszi zsebre. Viszont arra pont elég, hogy egy nonprofit weboldalt fenntartson. Egy tárhely és domain név kb. 15000-Ft 1 évre, na ennyit az adsens-el is lehet keresni, még akkor is, ha kevés a látogató.
-
vancha2
aktív tag
válasz
Babetta-X #230 üzenetére
Igazából nem értem túlzottan, hogy mi a probléma, nekem így jelenik meg: [link]. A mondjuk bekarikáznád a képen, hogy hol és mi nem jelenik meg, és belinkelnéd, az sokat segítene.
Szerintem a mystat és az AdSense nem akad össze. Mindenesetre, szerintem használd inkább a Google Analytics-et, az biztos hogy jól működik AdSense mellett is (mellesleg az egyik legjobb ingyenes statisztikai rendszer).
Ja, és mégegy tipp az oldaladhoz: NE az ATW-használd (nagyon sok látogatót idegesít az a felső reklámcsík!). Használd inkább az extra.hu, sokkal jobb (2 GB tárhely, 100 MB SQL, email, nincs reklám stb).
-
Babetta-X
senior tag
li!
Lenne egy kis problémám, nem találok rá választ.
Jelentkeztem a google adsense programra, el is fogadták, vagy egy reklám srcript. Namost mikor kitettem az oldalra eltűnt a header, fejléc kép..mondom ez így nem jó, utána fogtam áttettem máshova a fejléc képet átlinkeltem, utána eltűánt az adsenses dolog, pedig a hml forrásban ott figyel ugyan ugy. A vicc, hogy ezek után vissza akartam tenni a régi mentést, és se kép se adsense, utána próbáltam mahinálni még egy kicsit, azt értem el, hogy a képnek a helye is eltánt és az adsense sem jelenik meg, ráadásul ie alól nézve kissé szétcsuszik az oldal.. Mondjuk lehet hogy a seamonkey gyári html szerkesztője miattValakinek valami ötlet?
Jah az oldal:csak az indexre akartam beszurni a többi oldalt ha megnézitek, olyannak kéne lennie ennek is.
Utólagos kiegészítés: Az lehet, hogy van fent egy mystat script is de az oldal legalján, és a kettő összekutyulja egymást?Mikor a google működött mystat nem ment... most egyik sem megy
-
tantalize
csendes tag
köszi a válaszokat! jaj, és még egy utolsó. közben jutott még eszem helyére
Adsense részletes jelentésben AdSense kontexusban "összesített adatokat" nézek és a "mindig" beállítást használom. Érdekes módon majdnem 3 dollárral kevesebbet ír, mint amikor a "csatorna adatokat" nézem... Ez mitől lehet?köszi
-
tkazmer
addikt
-
PrinczA
őstag
válasz
tantalize #226 üzenetére
"Lehet, hogy nem kéne ilyet kérdeznem, de ha pl. egy progival elrejtem az ip-met, akkor is rájönnek a csalásra?"
Sajna soha nem probaltam."Nekem blogon vannak a hirdetések, és én is gyakran böngészek a blogomon, így az én letöltéseimet is számlálja."
Letültésért nem fizet, csak kattintásért, ha jól emléxem."lehet valahogy "szűrni" magamat?"
Mintha anno olvastam volna, hogy lehet, de nem emlexem pontosan.
habaregisztralsz akkor egy csomó leírást találsz. -
tantalize
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem kéne ilyet kérdeznem, de ha pl. egy progival elrejtem az ip-met, akkor is rájönnek a csalásra? No, nem mintha orrba-szájba csalni próbálnék, csak érdekelne...
Illetve mégegy. Nekem blogon vannak a hirdetések, és én is gyakran böngészek a blogomon, így az én letöltéseimet is számlálja. Van ez valamilyen hatással a bevétel alakulására, s ha igen, lehet valahogy "szűrni" magamat?
Előre is köszönöm!
-
tkazmer
addikt
emlékeim szerint a kezdetben összejött társaságból mindenkit bannoltak engem is beleértve (megjegyzem, jogosan), tehát a többségünknél ez az összeg 0$.
sajnos akit ismerek, és nem bannolták, épp most nincs msn-en, nem tudom megkérdezni tőle, de a ph-n is volt egy időben(lehet, most is van, de nem figyelem a reklámokat), tehát valszeg azért fizetnek... -
1010
őstag
mondjon már valaki egy összeget amit kifizettek neki
vagy ennyire szégyelni kell
-
Trianrta
aktív tag
Aki már nem lehet AdSense tag, annak ezt ajánlom: [link]
-
Penz85
csendes tag
Sziasztok kedves Adsense használók !
Most kezdtem foglalkozni Ad-sensével.
Ha megkérnélek titeket, tudnátok nekem is klikkelgetni, cserébe én viszonoznám.
Üdv.:
Penz85
www.onlinepenznet.uw.hu -
vancha2
aktív tag
Google AdSense-nél milyen kifizetési lehetőségek vannak Magyarországon?
Az AdSense GYIK-ben néztem, elektronikus pénzutalásnál nincs Magyarország [link], és a helyi pénznemben kiállított csekknél sincs a listában: [link]
Vannak más kifizetési módok is? (Most azokat kérdezem akik részt vesznek, vagy részt vettek az AdSense-ben) -
vancha2
aktív tag
Az igaz, hogy a legtöbb helyen AdSense hírdetések vannak, de ez nem jelenti azt, hogy a HiFe rossz lenne. Én kipróbálom, és ha rossz tapasztalataim lesznek akkor kiszállok, hisz a szerződést akármikor föl lehet bontani.
Szóval ha nem jön be a HiFe, majd kipróbálom az AdSense-t. -
tkazmer
addikt
Azért azt ne felejtsd el, hogy minket azért bannoltak, mert igen nagymértékű kihágást követtünk el. Én, annak ellenére, hogy már nem vagyok/lehetek tagja, abszolute nem vagyok az adsense ellen, szerintem nagyon jó kis dolog. Ha újrakezdhetném, már biztosan nem szabálytalankodnék.
Jah, és szerintem lehet oka, hogy itt a ph-n is adsense hírdetések vannak, és nem hife-k. -
vancha2
aktív tag
Azt tudom, hogy csatolhatok egyedi domain-t a tárhelyemhez, csak az egyedi domain az pénzbe kerül, és még ha lenne egyedi domainem még akkor sem érném el a havi 4000 látogatót...
Tehát az alapján amit írtál, az AdSense átlagban nem fizet többet HiFe-nél.
Átfutottam az egész topicot, és szerintem nem az AdSense mellet döntök (Eddig szinte csak rosszat olvastam róla). -
tkazmer
addikt
Tudom, hogy az alapján be lehetne azonosítani(bár azt is át lehet írni), de szerintem nem nagyon küldi el azt a gép, most megnéztem 1-2 emailt, egyik fejlécében sem találtam mac address-t..
Egyedi domain-t amúgy lehet csatolni az extrás oldalakhoz is..
Az adsense-nél amúgy nincs meg, hogy mennyit fizet klikkenként, nekem volt, hogy 10-20 klikkért írt jóvá 1 $-t, de volt olyan, hogy 3-4-ért..
A hife-vel én azért nem foglalkozom, mert egyszer írtam nekik egy emailt, amiben kicsi bővebb tájékozatást kértem tőlük, de nem válaszoltak, a másodikra sem...
[Szerkesztve] -
vancha2
aktív tag
Az AdSense hány centet kattintásonként?
Egy kicsit körbenéztem, és a HiFe [link] 27,7 Ft-ot fizetett, amikor megnéztem. Ennél nem hiszem, hogy sokal többet fizetne az AdSense. Meg akkor már inkább a HiFe-t használom, amiről nem hallottam annyi rosszat, és a feltételek is korrektebbek.
[Szerkesztve] -
vancha2
aktív tag
Ez az Adnetwork nem is lenne rossz, de kapásból nem felelek meg a kritériumoknak:
- Minimum havi 4000 egyedi látogató (Na ez biztos nincs meg)
- Egyedi domain (Sajnos extrás vagyok)
Nem is olvastam tovább
Egyébként azért gondoltam, hogy a MAC címet jegyzi meg, mert az alapján biztosan azonosítani lehetne a gépedet, és nem kellene az IP címmel vacakolnia. Amúgy miért ne juthatna el a Google-höz? Ha jól emlékszem az email keretében benne van a MAC-címed is, de javíts ki, ha nem így van (már rég tanultam...)
-
tkazmer
addikt
Nyilván megvan a módja a csalásnak, pont ezért nem árulják el, hogy pontosan hogyan is ellenőrzik a klikkelőket. Az biztos, hogyha arról az ip címről, amelyikről klikkek érkeznek, be is jelentkezel, akkor valszeg felfigyelnek rád. Nem kizárt, hogy a rendszerűk megkülönbözteti a dinamikus, ill fix ip-ket, mert pl ha egy cág 500 dolgozója uazt az ip-t használja, akkor valószínűtlen, hogy valakit kibannoljanak amiatt, mert a kedves kollegának klikkelhetnékje volt. Mac címet biztosan nem tárolnak, szerintem az el sem jut a google-höz. Szerintem még sütik alapján is azonosíthatnak.
Ha van sok látogatód, akkor még ott az adnetwork, másról amelyik tényleg fizet is, még nem hallottam. -
vancha2
aktív tag
Lenne pár kérdésem:
Az AdSense a regisztrációkor csak az IP címedet tárolja el, a MAC címedet nem? Csak mert ha dinamikus IP címed van, akkor azzal mit érnek?
Egyébként tud valaki másik, az AdSense-hez hasonló oldalt, amit megéri használni, vagy ez a ''legjobb''? -
Boci_peti
csendes tag
[link]
itt regisztrálhattok a programba.
elég jól lehet vele keresni, főleg hogyha keresőre optimalizálod a weboldalad
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Ha elolvastad a topicot, akkor tudod, hogy végülis volt rá okuk, hogy bannoljanak. Az meg, hogy feketelistán vagyok, nem különösebben érdekel, mert egyrészt sok más szolgáltatásukat tudom(és szoktam) használni, másrészt nem az adsense-ből kívánok megélni. Ami zavar, az egyedül az, hogy meglehetnek nekik a személyes adataim, de még nem nagyon értem rá/volt kedvem azokkal foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest