-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
ha rendesen felcímkézed őket akkor tudod törölni az olvasottakat csak. rámész a címkére bal oldalt akkor kilistázza az összes odatartozó levelet. utána felül a legelső gomb a kijelölésé ott meg kiválasztod az olvasottakat és törlés. nem próbáltam még de logikus hogy így működni fog. am érdekes levelezésed lehet ha 4000 levél 7 gigát foglal
nekem 5ezer van most és 250 megát foglal összesen
-
EmberXY
veterán
Szerintem ezt nem lehet változtatni... Legalábbis én sem találtam ilyen beállítást, mindig csak 20-at mutat...
Gondolom jóval több levélen akarsz valamilyen műveletet elvégezni, mint amennyi a keresési oldalon megjelenik.
Esetleg próbáld úgy megoldani, hogy amire keresnél, ahhoz átmenetileg létrehozol egy szűrőt, és alkalmazod a meglévő levelekre, vagyis a találatokra (ez garantáltan az összes találaton végrehajtja a kijelölt műveletet) ---> igy át tudod helyezni az összeset akár egy cimke alá, vagy akár a kukába, stb, ha ilyesmit akartál csinálni, akkor ezt tudom javasolni (amennyiben tényleg nincs részletes beállítás a keresőhöz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest