- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Hali!
Lehetséges az új, gyári címkék olyan jellegű állítása, hogy a Promóciókba pl. úgy kerüljenek át a beállított hírlevelek, hogy az a Beérkezők között ne jelenjenek meg? Vagy inkább csináljak külön címkét, amit így konfigolok? Az egyedi címkék beállításával tisztában vagyok, de jó lenne ezt a Beérkező levelek mappa kihagyása opciót a gyárira húzni.
Ki szoktam kapcsolni a Beállítások / Beérkező levelek részen ezeket a tabokat, hogy csak bal oldalt lehessen látni a különféle címkéket. Lehet, hogy ez a gond, és ezért nem szortíroz külön?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ha nem létező email címre sikerül levelet küldeni, akkor a gmail automatikusan küld egy válasz levelet?
-
St3ven
addikt
válasz
kraftwerkfan #6043 üzenetére
-
Visormail
addikt
válasz
kraftwerkfan #6043 üzenetére
Megnyitsz egy ilyen levelet vagy kipipálod, továbbiak gomb, ehhez hasonló üzenetek szűrése. A feladónál vesszővel elválasztva beírhatod a további címeket. Alul kék szöveg "szűrő létrehozása a keresés alapján".
A másik ablakon kipipálod "a következő címke alkalmazása" és kiválasztod a listából az egyetemet. Ettől még meg fog jelenni a beérkezők között is, de ha rányomsz az egyetemre csak azokat látod. Ha nem akarod akkor kipipálod hogy "a beérkező levelek mappa kihagyása", de akkor ez archiválás is egyben, tehát ha valamilyen klienssel lekérdezed (mondjuk ami csak jelzi hány üzeneted jött) ott nem fogja őket új levélként jelezni.
Alul kipipálod hogy "szűrő alkalmazása x egyező levélre is" akkor az eddig erről a címről érkezetteket is berakja az egyetem alá.
További feltételeket is megadhatsz csak akkor ha csatolmány van benne, ha ez vagy az a tárgy, van vagy nincs benne adott szöveg.
Az összes levélben pedig mindenképpen látszik minden levél ami a fiókban található. -
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy gmail webes felületén hogyan tudom azt beállítani, hogy egy általam létrehozott mappába automatikusan áttegye bizonyos e-mail címről érkezett leveleket?
Tehát van egy Egyetem nevű mappám és van három e-mail címem, ahonnan jönnek a leveleim. És azt szeretném, hogy közvetlenül oda is érkezzenek, ne a beérkezőbe, vagy az összesbe? SOS! -
cocka
veterán
Na mindegy. Megoldottam úgy, hogy átállítottam a kliensben, hogy azonnali törlés helyett rakja a leveleket a kukába.
1. [link]
2. [link]
Szóval a lényeg, hogy szerettem volna úgy beállítani a klienst, hogy szinkronban legyen a szerverrel és ha bármelyik levelet törlöm, tűnjön el véglegesen.
A valós időbeli szinkronizációért az 1. képen lévő fenti opció a felelős. Az is látható, hogy ilyenkor nem engedi megválasztani a törlés módját, hanem a törölt üzeneteket automatikusan archiválja.
Szóval ha a 2. képen a kliensben az azonnali törlést választod, akkor az üzeneteket automatikusan archiválja magyarul eltűnteti a bejövőből, de nem kerül a kukába sem, egyszerűen csak az összes levél közt találod meg a "törölt" üzeneteket.
A megoldás az, hogy a kliensben be kell állítani, hogy a törölt leveleket a kukába helyezze. Aztán pedig szintén ugyanazon a lapon alul beállítani, hogy a kukák tartalmát a program kilépéskor törölje. Így végleg törlődnek a levelek. (a szerverről és a kliensről is) -
harry3
őstag
Üdv.
Gmailben meg lehet az alábbit csinálni, mint Outlookban?
Adott egy email cím és azon belül létrehozok egy teljesen újat(alias), azaz Gmailnél meg lehetne oldani, hogy két emailcímet turdak elérni egy fiókból, anélkül, hogy az egyik hozzá lenne kapcsolva a másikhoz? Tudom, hogy itt is van alias, de az teljesen más. Nekem két emailcím kellene, nem pedig olyan, hogy név@gmail.com és név+valami@gmail.com, hiszen itt a két cím ugyan az, csak az egyik után van írva egy + -
cocka
veterán
Sziasztok!
IMAP-pal és Thunderbirddel használom a gmailt és észrevettem, hogy hiába állítottam be a Thunderbirdben, hogy ha törlök egy levelet, akkor azonnal semmisítse meg, nem ez történik, hanem egyszerűen kiveszi a bejövők közül és behajintja archívumba azaz, az összes levél mappába.
Megnéztem a gmail webes felületén a beállításokat és az átirányítás részben találtam két opciót:
Automatikus megsemmisítés bekapcsolva - A szerver azonnali frissítése (alapértelmezett) (ez tökéletes LENNE, ha nem az archívumba pakolná a törölt leveleket)
Automatikus megsemmisítés kikapcsolva - Várakozás a kliensre a szerver frissítéséhez
Ez utóbbinál adódik a kérdés, hogy hogy a francba lehet a kliensben frissíteni a teljes email account tartalmát úgy, hogy a kliensben végzett törlések eredménye aztán a webes felületen is látszódjon?
Ha ezt a második opciót választom, akkor alul megjelenik 3 törlés típus: archiválás, áthelyezés kukába, végleges törlés. Ebből nekem a 3. opció lenne az ideális.
Viszont ha átállítom, hogy a kliens és a szerver szinkronban legyen (ugye 1. opció), akkor nem engedi megválasztani a levelek törlési módját. Miért?
-
iistvan91
csendes tag
azt valahogy meg lehet oldani, hogy mondjuk ha rákeresek egy kulcsszóra Gmail-en belül, és amelyik e-maileket kilistázza nekem azokat tovább tudjam küldeni egy másik címre?
-
diosretes
csendes tag
T. Fórumtársak.
Segítséget szeretnék kérni! A gmailben ha elküldök egy levelet, azt az "elküldött levelek" helyett a kukába rakja. Ezen akarok változtatni eddig nem sok sikerrel. Valakinek esetleg van ötlete mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm! -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
IMAP segTségével van beállítva a levelező és fent a gmail-be beállítva,hogy ha a levelezőben törlünk egy levelet, akkor azt ne törölje fent a szerverről, hanem archiválja. Hol találom ezeket az archivált leveleket?
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet egy naptáramat belinkelni valakinek? Nem, nem megosztani akarom az e-mail címe megadásával, csak hogy megnézze a naptáramat.
-
Ablakos
őstag
válasz
szőröscica #6020 üzenetére
Talán a konkurens, olyan levelet kapott Tőled, amiben valamikor másolatként szerepelt az ügyvéd és testvér mail címe. Biztosan emberi (nem szándékos) hiba, figyelmetlenség okozta a meglepetést.
-
greenity
senior tag
válasz
szőröscica #6020 üzenetére
Azt nem tudom ezt lehet-e, de elképzelhető, hogy erre a másik mailcímre be van állítva, hogy továbbítsa az emaileket tesódnak és az ügyvédednek.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy érdekes kérdésem lenne, lehet nem is a legjobb helyen teszem fel. Van egy gmail-es email címem. Van-e lehetőség arra, hogy valaki hozzáférjen a címlistámhoz anélkül, hogy ismerné a jelszavamat?
Ugyanis egy konkurens cég árajánlatokat küldött ki, és többek között megkapta az ügyvédem és a testvérem is, akik semmilyen kapcsolatban nincsenek az iparággal, amiben tevékenykedek.
Ami érdekes, hogy címzettként nem is ők szerepelnek, hanem egyetlen másik email cím.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Android gmail app.
Ha vki ír hangoutson keresztül, és nem veszem észre, akkor elvileg a mailek között landol.
Az android gmail app jelez egy olvasatlan levelet, de nem jelenik meg a listában, illetve 1 olvasatlan csevegést, de ott sem jelenik meg.
Hangoutsban elolvasom az üzenetet, de továbbra is jelez a gmail app.Na most, ha gépen megnyitom a gmailt, akkor ott jelzi olvasatlan levélként és el tudom olvasni, amitől az appban is eltűnik.
Viszont mobilon a lassú kapcsolat (korlátozott mobilnet) miatt nem nyílik meg a rendes gmail oldal, csak a html verzió, ahol nem szerepel az olvasatlan levél (de jelzi, hogy van 1 olvasatlan) se csevegés mappa, így mobilról nem tudom eltüntetni.Mi a megoldás erre mobilról?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
A Gmail-em azt jelzi, hogy érkezett egy mail-em, de ugyanakkor sehol nincs új e-mail. Hiába nézem akárhol, sehol nem jelenik meg egy érkezett levél se.
Másnak volt már ilyen? -
EmberXY
veterán
válasz
zolikaDB #6011 üzenetére
Említetted, hogy iphone-on is használtad, de már nem használod? (ez nem derül ki), mert amiatt is lehet nyilván...
Esetleg még a webes felületen a belépési statisztikákat megnézni, és a biztonság kedvéért kiléptetni minden más helyen nyitva levő profilt (hátha van ilyen, sose tudni...)
Valahol aktívnak kell lennie (a sárga pötty alapján tétlenül). -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítség kellene!
Gmail felhasználó vagyok, de szinte csak chatre van, illetve ezzel lépek be a youtube fiókomba is. Használom a nevemet és fiókomat asztali windows gépen, iphone-on email kliensben, és a gond: kaptam egy samsung galaxy kölcsönkészüléket, amin mailfiókomat szinkronizáltam és a hangoutsban chateltem. A készüléket leformáztam, visszaadtam, gyári állapotban volt, eltűnt róla minden.
Most ha PC-n beszélgetek, és kijelentkezek, mondják, h továbbra is sárga pötty van a nevem mellett.
A fiókom beállításainál van ez a menü: Csatlakoztatott webhelyek, alkalmazások és szolgáltatások -> itt minden androidos baromságtól visszavontam az engedélyt, de továbbra is fentáll a fenti eset. [link]Mit tehetek, h kilépés, PC kikapcsolás után szürke pötty legyen a nevem mellett?
-
atillaahun
veterán
Azt sejti valaki, hogy mi alapján sorolja a Gmail Spam-be, vagy a Promóciós ajánlatok közé a leveleket?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
YouTube ra hogyan lehet feltölteni úgy videót, hogy az elérését csak az lássa, akinek átadom/elküldöm a videó linkjét ?
köszi
láttam már ilyen feltöltéseket és meg lehet valahogy csinálni.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Most nálam is átváltott a Google-Gmail levelező az új levélküldési módra és új dizájnra.
Itt hol lehet a levélszerkesztésnél becsatolni a Smiley-kat ?
köszi szépen.
üdv., -
Visormail
addikt
válasz
Csontikka #6002 üzenetére
Van kétlépcsős azonosítás ezzel bevonhatod a mobilodat a bejelentkezésbe, tehát az sms kód is kelleni fog de beállíthatod hogy adott gépen csak egyszer kérje. Nem tudom ez jó e így neked.
-
Csontikka
aktív tag
válasz
Visormail #6001 üzenetére
Sziasztok,
be lehet olyat állítani, van esetleg olyan app androidra, vagy fiókbeállítás, ami jelzi, ha valaki bejelentkezik a fiókomba?
(nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen IPről, mikor léptek be, ezt tudom hogy meglehet nézni), egy "azonnal jelző" valamit keresek, hasonlóra gondolok mint pl tmobile-nál bejelentkezel weben a számládhoz jön egy mail/sms, hogy valaki bejelentkezett..
köszönet érte ha valaki tud ilyet!
Üdv,
Csontikka -
Visormail
addikt
válasz
atillaahun #5985 üzenetére
E-mail üzenetek küldése más címről itt ír erről is az első lenyitható feliratra klikkelve.
"Ezért ha a Meghatalmazó részt nem szeretné megjeleníteni egyik üzenetben sem, azt javasoljuk, hogy a másik e-mail szolgáltatójának az SMTP-szervereit használja."Te viszont saját domainhez használod a gmail smtp szerverét, ebben az esetben úgy látszik mindenképp meg fog jelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- iPad Air A1475 32GB Wi-fi +Cellular Silver makulátlan
- Eladó PS5 játék Kingdom Come Deliverance 2
- JAYS s-GO THREE bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- LG 75TR3BF 75 -os érintőképernyő (digital signage) + WP400 tartalom és touch vezérlővel eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest