-
PROHARDVER!
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Napot!
Androidban a Gmail levelezőben hol tudom váltani a nézetet
Normál-kényelmes-kompakt
-
tknof1871
őstag
Üdv! Google Táblázatok témában van kérdésem. Ha az első sorban az oszlop neve van akkor hogyan lehet megoldani, hogy lefele görgetésnél az első sor látható maradjon és ne tűnjön el? Vannak olyan táblázatom, hogy minden sor egy nap az évből és így az oszlop nevével, az első sorral együtt, ez 365 + 1 tehát 366 sor és ebben a táblázatban sok oszlopot használok és néha összekeverem őket.
-
gyulaszu
senior tag
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Van két gmail fiókom és szeretném, ha az egyik fiókba beérkeznének a másik fiókból is az üzenetek.
Amelyik fiókból szeretném, hogy a másikba is beérkezzenek az üzenetek POP-protokollt engedélyeztem.
Amelyikbe szeretném, hogy beérkezzenek, ott beállításokban "fiókok és importálások" fülön "e-mailek ellenőrzése más fiókban" lehetőségnél "e-mail fiók hozzáadása" lehetőségre megyek.
Azonban a folyamat végén "A szerver visszautasította a POP3-alapú hozzáférést a megadott felhasználónévhez és jelszóhoz." hibaüzenetet kapok.
A súgóban lévő megoldási javaslatokat kipróbáltam, nem vezettek eredményre (nincs kétlépcsős azonosítás beállítva, bekapcsoltam a kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférését)Esetleg valaki tudja a megoldást a problémára?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Én kezelem édesapám gmail címét, melyet leginkább ügyintézéshez használ, de kb. egy hete képtelen vagyok belépni, mert azonosítást kér, ismeretlen eszköz címén.
Korábban is az adott gépet használtam erre, saját gmail megy rendesen onnan.
Biztonsági kérdésre nagy nehezen emlékeztem, másodlagos email-re kaptam biztonsági kódot, de így sem engedett be. Sikertelen azonosítás.
Tableten is próbáltam, akkor meg azt kaptam, hogy túl sokszor próbált bejelentkezni, ismételjem meg később, vagy más eszközről....
Igaz, hogy nem napi szinten lépünk be, de korábban semmi gond nem volt a fiókkal.
Mi lehet a problémája?
-
kraftxld
félisten
Tegnap érdekes problémába futottam.
A nagyobb gyereknek csináltam egy gmail fiókot még pár éve, bőven 13 alatt volt és van, mert kellett egy kártyaigényléshez. Amikor csináltam, persze problémázott a google, hogy 13 év alatti a felhasználó, úgyhogy 2012 helyett 2002 lett a születési dátum, a fiókot azóta se használtam.
Tegnap kellett a kisebb gyereknek is ugyanilyen célból egy email cím, regisztráltam normális születési dátummal, azóta már lehet 13 év alattinak is fiókja, ha szülői fiókhoz van kötve, ez simán is ment.Na, felbuzdulva, a korábbi fiókba beléptem, módosítottam a születési dátumot, persze azonnal le is zárta a fiókot és 30 nap mulva törölni akarja a google. Gondoltam, hogy esetleg feldobja a gyerek fiókra konvertálást, de nem.
Most itt tartok, ha visszaírom a korábbi 2002-es dátumot akkor bankkártyát / okmány másolatot kér, ami persze nincs vagy nem jó dátummal van.
Jó volna nem elbukni a fiókot, mert egész normális mail címet sikerült regisztrálni a gyereknek.Van valami módja, hogy elérjem a support-ot? Persze nem találtam semmi értelmes módját, gondolom a keresőből is tiltva van minden ilyesmi, ne zargassák a népek a google-t
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A gmail fiókom 5 giga feletti tárhelyet foglalt az egész 15 google tárhelyből. Kitöröltem vagy 300 levelet ami érzésből összesen vagy 2-3 giga lehetett, a kukát is üritettem, mégse több a tárhely. Mit kell még törölni, hogy tárhely szabaduljon fel?
-
Rokababa
csendes tag
Jó estét Mindenkinek!
Anyu Gmail fiókjához az én email címem van megadva biztonsági/másodlagos e-mail címként. Ez nem gond, ugye? Tehát hogy nem egy másik olyan mail van megadva, ami az Övé, hanem az én saját címem.
Köszönettel, Rókababa
-
VÁMpír
aktív tag
gmail app-ban megkreált e-mail, ha csatolt fájl van, akkor küldés gomb megnyomása után "Váróslistára helyezve" státusra vált, és soha nem küldi el az emailt, akár wifi van, akár mobilnet.
Asztali gépen a piszkozatok között látszik az email, de a csatolmány nincs ott, tehát fel se tölti a gmail szerverre. Mi a megoldás?
-
contaxg
veterán
Sziasztok, az miért van hogy egy tegnap kapott levelet minden előzmény nélkül az Összes levél archívumban találom meg és a Beérkező levelek között pedig semmi sincs? Miért és hogyan archiválódik "magától" egy olvasatlan levél?
-
-
Heavyrain
őstag
Ti hogy csináljátok hogy pl a:
Tisztelettel,
Saját névvagy a
Köszönettel,
Saját névesetében ne rejtse el három kis pont mögé a saját nevet? A címzett sokszor csak annyit lát, hogy "Tisztelettel," és rá sem kattint a rejtett névre.
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Nekem a működéssel nincs gondom. Ami zavar az a vakító fehér háttér. Valahogy lehet változtatni?
Tableten is és mobilon is. -
nfsu17
veterán
Hi.
A port.hu-n van e-mail-es értesítő, ha van film, ami érdekel, küld róla e-mailt, hogy mikor lesz (1 nappal előtte).
Néha a gmail a beérkező levelek közé teszi, néha a frissítésekbe.
Nekem nincsenek beállítva ilyen kategóriák, minden "elsődleges"-nek van beállítva.Miért nem a bejövők közé jön?
Mert a google azt hiszi, ők okosabbak.
De így meg nem csipog sem a telefon, sem a gépen nem látom.Most is gépen belépek, a beérkezők közt nincs új.
Rámegyek, hogy összes levél, erre tessék, ott virít egy olvasatlan port.hu értesítő péntekről.Szerintem az a baja (így tanulta meg a kis agya), hogy ezekre én ugye sosem válaszolok.
Megnézem és már törlöm is.
Bár nem a spamba teszi, de tuti ennek van köze hozzá, hogy nem a beérkezők közé jön (mindig). -
Hunork
veterán
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy Normál nézetben pár napja nem tudok egy érkezett levélre válaszolni, a szöveg mezőben a Betöltés felirat ragad be. Hagyományos nézetben nincs probléma. Továbbá új üzenetként megy a dolog. Malwarebytes, Ccleaner, vírusírtó futtatva. Java friss. Eredeti W10 Home. Böngésző Firefox 64.0.2 Edge alatt meg nincs probléma...
Mi lehet a baj? -
válasz
Depression #10055 üzenetére
GOOGLE
404. Ez egy hiba.
A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. Ez az összes információnk.
A beállított levelezőkben viszont működik. -
Depression
veterán
Ti be tudtok lépni?
-
Arpee78
senior tag
Valaki kipróbálná? Érdekelne, csak nálam ilyen vagy mindenkinél:
Ha jön levélben két tartalmilag azonos csatolmány, majd lementeném őket Drive-ra, akkor csak az egyiket - az elsőt - menti le. Nem számít ha külön levélben jönnek, az se ha eltérő a fájlnév. Az sem ha az elsőként mentett már a kukában van.
Ha pedig drive-ból törlöm az első példányt, akkor a következő mentési kísérletnél hibát ír ki és le se tudja menteni.
levél=email
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mela Kehes #10051 üzenetére
ha visszajelöli olvasatlannak, akkor elméletileg igen. de erről már nem fogsz értesítést kapni.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Adott egy céges email fiók. Két különböző telefonon kellene beállítani. Lehetséges az, hogy ha a kolléga elolvas egy levelet azt nálam ne jelezze olvasottként?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest