-
IT café
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littoral
aktív tag
válasz
Rokababa #10278 üzenetére
Néhány oldallal előbb írtam egy módszert erre, ami hatásos lehet, ha egy ilyen emberrel szemben kell alkalmazni. Furcsa módon most kerestem, de nem találom, felszívódhatott... Na mindegy.
Írj egy hivatalos hangú levelet azzal, hogy pl. "Az Ön küldeményeit a címzett letiltotta, ezért azokat nem kapja meg..." bla-bla-bla (helyesírás-központozás, stb. legyen azért rendben). Ezeket egy ideig küldd el válaszként a zaklatónak, van esély, hogy megunja.
Egyébként meg nem kell megvárnod a fenyegetést, 222.§ (1), főleg, ha rendelkezésedre állnak az általa küldött email-ek. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rokababa #9954 üzenetére
De neked nem írja ki az alábbi linken az aktuális kérdést sem?
Én ha oda kattintok a mellette levő i-re, akkor ezt is írja:
"Az erre a kérdésre adott válasza segíthet a Google-nak az Ön személyazonosságának ellenőrzésében. Ha nem emlékszik a válaszra, távolítsa el a biztonsági kérdést a Google-fiókjából."
Akkor inkább töröld és adj meg újat... -
gyulaszu
senior tag
válasz
Rokababa #9952 üzenetére
Helló,
nekem épp a minap jött ki egy eMail a másodlagos eMailemre, hogy növeljek a biztonsági szintemen.
Ezen a linken lehet végrehajtani.
Nekem itt fel van sorolva az eredeti kérdés is.
Hátha akkor eszedbe jut amit adtál válasz is...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest