- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
topikk #57270 üzenetére
Ez egy érdekes téma.
Én 14 évesen kezdtem, még a korábbi generáció nyomában egy hulladék Kremona gitárral, Gitáriskola+Csalamádé, plusz hibás tabok az internet hajnalán.
Aztán elektromos gitár, pár évvel később jöttek az erősítőmodellező programok, akkor még volt lendület, gyakorlás, kreativitás, problémamegoldás.
Aztán pár évig nem foglalkoztam vele, újra fellángoltam, vettem egy csomó gitárt, több bandában is játszottam párhuzamosan, aztán megint szünet.Most ott tartok, hogy lendület, gyakorlás, kreativitás már nincs, cserébe van egy mélyebb szintű megértés a zeneelméleti oldalon, amitől sokkal jobban élvezem ezt az egészet, mint eddig valaha, hiába nem fordítok rá sok időt.
A fizikai korlátok már jelentkeznek így 36 évesen is egy kicsit, de szellemi oldalról sokkal fittebbnek érzem magam, mint 20 évesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Filmezz Ingyen! X96 X4 RGB 4GB 64GB Amlogic S905X4 Android tv okosító box usb médialejátszó
- Iphone 11 128GB
- Mozizz Ingyen! X96 MAX+ ULTRA 4GB 64GB Amlogic S905X4 Android tv okosító box usb médialejátszó
- Új Bontatlan Apple USB lightning kábel usb töltő kábel iphone töltőkábel
- Iphone 13 mini 128GB vodafone 82%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest