-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Ilyesmi választ vártam igazság szerint
Azt még én is sejtettem, hogy 20e forintért (gitár, erősítő, tok, állvány) nem lesz csúcs technika viszont amire kellene arra talán meg is felelne, kicsit belekóstolni a gitározásba aztán ha megtetszik le lehet cserélni, sokat még csak nem is buknék rajta ahogy néztem az aprókat. Képeken egész jónak tűnt, sőt úgy mondanám, hogy újszerűnek, persze azon, hogy egy hamisítatlan újonnan is 30e forintos igazi harley benton (
) ezen nem sokat segít igazából semmi sem
Na de Gibson gitárt nem szívesen nyúznék feleslegesen pláne abba befektetni és benne van a pakliban, hogy meg sem tetszik végül a gitározás annyira, hogy foglalkozzak vele.
Mire érdemes figyelni ilyenkor? Honnan veszem én észre, hogy "halott-e"? Gitáros ismerős lenne csak az ország 3 másik sarkában
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VoLTE/VoWiFi
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Social media és videók vágása Budapest legjobb áraival!
- Craftbot plus 3d nyomtató eladó
- Eladó Acer Nitro V 15 / I5 13420H / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD / 144HZ/ 36 hó garancia
- UNION M.2 Nvme 2242 2280 SSD 128 GB 96/100
- Asus TUF RTX 5070 Ti OC - Bontott de soem használt (elvileg :D ) - 3 év gyártó garancia
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest