Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Skynet258 #516 üzenetére
Vagy nekik lehet rohanni a kör-rel hosszan nyomva (ha ki van fejlesztve). Úgy is le lehet lökni őket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz Skynet258 #236 üzenetére
Eleinte húztam a szám a side questekre, de miután jobban elméjedtem bennük már tetszettek. Főleg hogy ezek kis mini sztorik és nem csak egy checkbox a listán.
Most meg a world eventek kezdenek irritálni, mert sokszor nagyon ismétlődőek tudnak lenni. Itt kicsit tudtak volna kreatívkodni.
Írták itt páran, hogy plusz egy év nagyon jót tett volna neki. Szerintem is!Kíváncsi vagyok a végére hogy állok fel mellőle, mert most egy külső szemlélőnek úgy tűnhet hogy feszt nyafogok és nem élvezem a játékot, pedig de, csak mindig találok valami apróságot ami kizökkent a ritmusból.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!