- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvnagy
csendes tag
Pro/E W5
-
istvnagy
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Milyen paramétert kell beírni a bom.fmt-be hogy a Bill of materialsba megjelenjen az alkatrész súlya?
Köszi -
istvnagy
csendes tag
jaa, és Pro/E wildfire2-ben
-
istvnagy
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. A bill of materials-ba szeretném behozni amennyiben egy alkatrész családtáblában van családtáblának a "generic" nevét. Milyen paramétert használjak a bom.fmt fájlban?
-
istvnagy
csendes tag
szövegmezőbe hogy tudom behozni a gép nevét vagy felhasználónevet? (ProEw2) Köszönöm
-
istvnagy
csendes tag
Újra egy ksi segítséget szeretnék kérni. ProE w2 ből drv-t szeretnék pdf-be menteni , csak sajnos nem viszi át a vonalvastagságot. Hogy lehet ezt megoldani. Köszi
-
istvnagy
csendes tag
válasz Atlantis #3534 üzenetére
Szerintem , nem nem írtam le érthetően a kérdés . tehát azt szeretném valahogy megoldani hogy a fennt leírt IF fügvénybe ne a név hossz határozza meg az anyagot hanem a név végződés. ( IF string_length(rajzszam)==15 ehelyett valami olyasmit találni hogyha partnév = *c akkor , ha partnév=*x akkor és ha nem akkor más anyag, utánna meg családtáblában csak megadom a partnév+végződés és nem kell állandóan beírni az anyagot) .drawingban , amit a múltkor segítettetek az működik , de partban nem tudom hogy lehet ezt megadni a függvényekben.
-
istvnagy
csendes tag
-
istvnagy
csendes tag
Sziasztok . Újra egy kérdéssel frdulok hozzátok, tudna esetleg valaki segíteni. Az lenne a kérdés , hogy part-ban szertném megadni az anyagot az alkatrésznek és lenne-e olyan módszer amely a part névből venné ezt ? ( pl ha a név C , X,vagy K val végződik akkor más más anyagot rendeljen hozzá) Eddig név hossz ( karakter) szerint csinálta de most jöttem rá hogy ez nem jó , sajnos.Köszi
-
istvnagy
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem . Rajz környezetben ( drw) sugár méretezésnél mit kell beállítani hogy ne a középponttól húzza a méretvonalat . Előre is köszönöm
-
istvnagy
csendes tag
Köszi , ezt tudtam , de nekem név szerint kellenne megszűrni és erre valami függvény vagy esetleg aszerint hogy milyen hosszú az alkatrész neve
-
istvnagy
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem Pro/E W2-ben. Drw-ban , alkatrész listában azt kellenne valahogy megoldjam hogy megszürjem az alktrészeket. Lehet beírni függvényt ( pl. azt szeretném hogy azok a part-ok amelyek tartalmaznek egy bizonyos betüt vagy karaktereinek hossza meghaladja pl a 15 ne jelenjen megy a táblában). remélem érthető . előre is köszönöm.
-
istvnagy
csendes tag
Sziasztok! Pro/E-ben Pro/library-val kapcsolatban tudna nekem segíteni valaki , esetleg valami anyagot küldeni ezzel kapcsolatban .Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest