- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent T
tag
Én az AutoCAD 2006-ra szavazok. Abban még nem voltak hatalmas nagy újítások, de mindent tudott amit tudnia kellett. Nekem az volt az utolsó amit használtam, bár asszem az AutoCAD rajzoknál is előjön a visszafele nem kompatibilisek a verziók probléma, úgyhogy mindíg kénytelen frissíteni az ember.
3DFan: Én úgy tudom, hogy ha rugalmas alkatrészként definiálom, akkor csak a méreteket tudom változtani a szerelés környezetben, de deformálódni nem fog a darab, csak módosul a méretváltozásoknak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
Atlantis
veterán
Lehet, hogy alkalmas, de nem kifejezetten arra van szánva...
Ez se mindig pörgős téma, néha hetekig nem ír senki bele. Hozd fel azt a topicot, oszt vagy reagálnak, vagy nem.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Ez nem illik a topic témájába, ha van neki külön topic, akkor inkább oda...vagy... célszerű lenne egy ehhez hasonló gyűjtőtopicot csinálni, ami a renderelő, grafikai programokról szól. Persze, csak ha még nincs ilyen.
Summa summarum, nem örülnék, ha a 3DS Max, Maya vagy hasonló programokról itt lenne szó. Még az AutoCAD-et is csak félig fér meg itt, de az legalább gépész program.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
ballington
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest