Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen routert?
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17267 üzenetére
Mika-t, Dehya-t skippelheted, Sucrose jó, csak kell rá egy full EM Viridescent Venerer (vagy hogy a rákba írják) artifact szet majd.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz donmackó #17213 üzenetére
A legértékesebb az a The Catch fegyver, ami 'must have', főleg F2P játékosoknak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz donmackó #17211 üzenetére
Minden horgászhely csak adott mennyiségű halat ad egy nap. Ha türelmetlen, akkor más világába belépve megszerezheti az ottani halakat is. Amennyiben nem horgászol, úgy semmit nem vesztettél, ő viszont hamarabb eléri a célját.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17186 üzenetére
Aha
Majd rájössz, hogy a genshin igazából a grindról szól, annyi, hogy nem tudsz egyszerre sokat, csak keveset, de azt minden nap kell... 😢"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17184 üzenetére
World level függő és közben random is.
Character lvl 80/90-hez kell 46 boss anyag és WL7-8-on átlag kb 2,5-öt dob, tehát van, hogy 20x kel kinyiffantani a bosst, tehat nekünk veteránoknak is legalább 4 nap kell, hogy felleveleljünk egy karit.Itt egy táblázat a drop ratekről: [link]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
jonnyjoker01
veterán
válasz donmackó #17148 üzenetére
Én a UI offset opcióval mókoltam egy kicsit hogy jobb pozícióban legyenek a gombok, ennyi a testreszabási lehetőségünk. (Controls -> UI Border Offset). 60-ról 20-ra állítottam, így a támadás, célzás vagy sumeruban "grapple" gomb nincs annyira útban amikor csak forgatni akarom a kamerát a jobb hüvelykujjammal.
@F34R: Van jobb shimenawa szettem, de nem tetszett hogy mindig elszopkodja az energiát az ulti elől (low CD miatt). Meg amúgy is Hu Tao-tól kéne elvenni aki a másik kedvencem (2 hónapnyi CW farmolás után sem jött össze normális szett anno úgyhogy elengedtem a dolgot). Már csak egy jobb Crit damage circlet kéne, de a lélek se tud rávenni (főleg ezek után ) hogy folytassam az artifact farmolást.
@Shiro:
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17103 üzenetére
Szerencse rendszer, ja. Slot machine, azért szoktuk mondani, hogy "húzok ezen a banner-en 20-at" vagy "azt a karaktert mindenképp kihúzom".
Van a standard banner, ami kék fate-tel működik. Kék fate-et csak stardustból szabad venni (havi 5-öt) és nem érdemes halmozni, el kell lőni.
Vannak az event bannerek, amin van visszaszámláló és amikkák-rózsaszín fate-tel működnek (ilyen fatet szokás primogemből és stardustból venni, de starglitter is költhető rá). Abból is van a fegyver banner és karakter banner-ek. A fegyver bannerről nem írnék, azzal ne foglalkozz.
A karakter banneren van 1db "rate up" 5* és 3db 4*. Ezek a szabályok:
5*:
- Legfeljebb 90 húzásból kapsz egy 5*-t.
- Elsőre kaphatsz standard 5*-t a rate up helyett, erre 50% esély van. (Erre szoktunk hivatkozni, ha azt írjuk, hogy nyertük vagy buktuk a 50/50-t.)
- Ha elsőre standard 5*-t kapsz, akkor garantált, hogy a következő 5* a rate up lesz.
4*:
- Legfeljebb 10 húzásból kapsz egy 4*-t. Ott is van 50/50. Vagy olyan karaktert/fegyvert kapsz, ami a standard banner része vagy egy rate up 4* karaktert.
- Ha bukod a 50/50-t, akkor a következő rate up 4* karakter lesz.
- Nincs garancia, hogy a 3 4*-ból megkapod amit akarsz, csak arra, hogy egyet kapsz. Én volt, hogy 120-at húztam és az egyik 4*-ból egyet se kaptam, de 2-300-at is lehet úgy húzni, hogy elkerül a karakter.Pity: Először az a szám azt méri, hogy játék kezdetétől hányat húztál. Ha esik egy 5*, akkor resetelődik és onnantól számolja. Itt egy grafikon, hogy x-edik húzásra mekkora esély van, hogy kiesik egy 5*. Az elején indul valahonnan, fokozatosan csökken, majd kiugrik és bezuhan. 74-nél ugrik ki, azt szoktuk soft pity-nek nevezni, hard pity a 90, de nagyon ritka, hogy addig el kell menni. Early pity, ha a soft pity előtt jóval kiesik.
-
Ha jót akarsz, akkor 4*-ért sokat csak akkor húzol, ha szeretnéd a rate up 5*-t, amúgy csak keveset, mondjuk 30 pity-ig, de 70 pity-nél ne menj tovább.
Nekem így alakult, hogy melyik 5* hányadikra esett:
-
slimG
tag
-
xeon forever
addikt
válasz donmackó #17103 üzenetére
Kedves Donmackó.
Figyelmedbe ajánlom, hogy egy laza delfin vélenyénye más mint az F2P, vagy a kollektor vagy a casual, vagy a WHALE.
Egy F2P sosem fog költeni resinre, egy kollektor csak karakterekre fog költeni, egy whale midenre.
Na itt kb kollektorok vannak meg F2Pmeg delfinecskék(én)A lényeg, hogy a Resin cap miatt nagyon nehéz az életünk, ha magas szintű karaktert szeretnénk (Bármelyik kolléga egyet fog érteni)Ezért is javaslom, hogy a karakter szimpátia mellet legalább 2 csapatot építs ki a nehezebb időkre. Story szinten kb barmelyik lvl 90 karakter meg fog felelni, kicsi küzdelemmmel barmelyik boss meglesz gyakorlással.
Itt sokan az End game tartalommal küzdünk ami hónapról hónapra nehezebb( Az ABYSS 12. szintje)ezért építkezünk max irányba, ami a térképen zajló eseményeket alig befolyásolja.
A wish rendszerre annyit lehet mondani, hogy van egy képlet a játékban:
0,6% minden wish(húzás) esetén egy 5* karakter, ahogy közeledsz a 90.-hez emelkedik 1,6%-ig majd a 90. wish(húzás) fix 5* karakter(A limitált ideig tartó részen) ennek 50% esélye van a kívánt karakternek, hacsak előtte a nem limitált ideig tartó karaktert húztad ki mert akkor az 50% esélyed 100% ra ugrik.Pl.:
Kaptál egy Jeant, utána 90húzás után kapsz egy limitált karaktert fixen legkésőbb(vagy hamarabb)Személy szerint nem javaslom a 10-es húzást egyszerre, tapasztalataim szerint jobb egyesével húzni, így viszont kisebb eséllyel van 4*-os viszont az 5*-os jobb eséllyel érkezik.@ nekem így volt az elmúlt 900+ napban.
Erről anyit kell tudni, hogy amelyik karakter mellett nincs szám az csak egyszer lett meg, amelyik mellett 1-6 ig van azok a maximimum 7 es értéket jelentik, azon felül nincs több...[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz donmackó #17098 üzenetére
Átlagosan olyan kb 34. húzás kellene, hogy kiessen.
Megj: Az ötcsillagos karakterek átlaga kb 62 húzás. (Az eventeseké 93)
Viszont a négy csilalgosok esetén nincs garancia.
Ha 0 környékén van most a pittyed, akkor egy max 40-50 húzást megkísérelhetsz.
Viszont ha hamarabb kiesik, akkor a konstellációkra már ne menj rá, hacsak tényleg nem baj, ha beköszön valamelyik 5 csillagos is. -
xeon forever
addikt
válasz donmackó #17081 üzenetére
Minden karakternek van egy elemtalja pl pyro.
A pyro karakterekhez van egy artifact szett amiből 5 altípus létezik.
Crimson Witch of Flames | Genshin Impact Wiki | Fandom
Ebből legalább 4db-ot érdemes összeszedni az adott karakterre,(pl Bennet)
Egy darab pedig lehet ugynevezett off piece (nem a szetthez tartozó) ami álatlában más szettből van és ez többnyire maga az elementált adó darab szokott lenni, mert nagyon ritkán ad pont olyat az adott szetthez, nekem 2 éve nem jött össze pyro crimson witch. Így másból kapott pyro artifactot tettem Pl HuTaora is.
Na ugyanigy minden karakterhez van ajánlott artifact set:
Artifact/Sets | Genshin Impact Wiki | FandomPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
válasz donmackó #17076 üzenetére
Hogy állsz Beidouval? Ha Traveler anemo mellette akkor az ütős kombó lehet a kezdetekre.
Beidounak milyen artifactjaid vannak?
Tudom nem szokás ar45 alatt keményen artit farmolni, de egy karakter esetén talán nem olyan sok egy 4 csillagos szettet összeszedni.2 Gladiator ha van pár meg 2 ezekből: [link]
Illetve sikerült már kiszedni esetleg a kraftolható claymort mondstadtban neki?
A prototype, én nagyon sokáig azzal használtam, jól működik vele.Mondstadtban van az egyik kis erőtérrel lezárt tavacska meg egy boltív alatt egy láda, abból ki tudod szedni a nyersanyagot ami a claymore kovácsolasához kell.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz donmackó #17060 üzenetére
Aham, mar ha kaptal hozza egyaltalan billetet a world bossokbol.
#17059 jonnyjoker01
Megertem, egyedul nekem az furcsa hogy szarabbul megy mint a Genshin es erdekesebben nez ki (olyan Honkai Impactes), meg engem nem ragadt meg a story sem elsore. Azert a Genshin egy deepebb cucc.
Kar hogy a Wutheringbol meg sokara lesz global release.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #17011 üzenetére
Gyakorlás. Addig próbálkozol, ameddig nem sikerül. Én kifejezetten élveztem, hiába voltam béna.
Annyi a lényeg, hogy nem szabad bekapj sok ütést, el kell kerüld őket. Asszem elkerülés az is, ha megfelelő időben dodge-olsz."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Shiro
senior tag
válasz donmackó #17011 üzenetére
Bár nem tudom miféle taktika kellett, vagy volt, de a legjobb megoldás, hogy buffolod a mozgékonyságod
1 Főzz pár olyan kaját, amitől kevésbé fogy a staminád futás közben
2. Ajánlott karakterek. Sayu, Yelan, Scaramouche, Rosaria, Dehya, Ayaka, Mona illetve a csapatban legyen légalább két anemo.
Sayu, Yelan, Scaramouche olyan karakterek, akik a képességeikkel tudnak úgy mozogni, hogy nem fogyasztanaj staminát.
Rosaria (éjszaka), Dehya (nappal) és a két anemo karakter buffokják a mozgási sebességet
Ayaka és Mona alter sprintje gyorsabb, mint a sima futás.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz donmackó #16889 üzenetére
Minden karakternek vannak Ascension szintjei(constellation menüpont a karakter oldalán) egy karaktert 7x van értelme wishelni utána már csak starglittert ad ami beváltható a shopban a starglitter exchange oldalon.
Ezért is ilyen drága mulatság,ha fizetsz is a játékban, egy banner alatt el lehet kukizni 1000-2000 dollárt simán, ezért is örülünk, ha hamar jön egy karakter, még egyáltalán jön.
A shopban egy 100 dolláros kristály csomag 50wisht ad, és a garantált 5*pedig 90wish, itt arra kell figyelni, ha húztál egy standard banneres karaktert akkor a következő fixen a banneres lesz itt az én statisztikám az elmúlt 6 hónapból. Most utoljára Tighnarit húztam ami standard banneres ezért a következő fixen Baizhu lesz nálam.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz donmackó #16889 üzenetére
Constellation.
Minden karaktert C6ig lehet húzni, ami azt jelenti hogy a szintek meg az artik mellett, 7szer kell kinyitni 1-1 karaktert ahhoz hogy maxos legyen.
Ahol az artifactok vannak (abban a menüben) találod meg a Constellation "menüt" is.
Ha kinyitsz egy karaktert aki már megvan, akkor kapsz hozzá egy ilyet...egyébként itt is kell aktiválni, szóval lehet tele vagy C6os karikkal, csak még nem tudsz róla[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #16773 üzenetére
Mobil? Uhh, én mikor arra kényszerülök a hajam tépem. Tény, azt a több száz órát eddig pc-ről tettem a játékba, azt szoktam meg, arra van skill-em.
Zhonglit mindenképp szerezd meg, ha lesz rerunja, mobilra sokat hozzáad a kényelemhez.
-
xeon forever
addikt
válasz donmackó #16773 üzenetére
Mobilon tényleg nehéz...
Regebben nekem is azt irtak itt a sracok, hogy akkor csak a skill, meg a burstre jo hasznslni oket...pl yelan nagyon hasznos ow a sprint skilljevel, es auto targetje is van kozelharcban amugy mindegyik nyil hasznalonak, csak a snipe marad ki eger nelkul.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
válasz donmackó #16766 üzenetére
Ha vannak openworld gondjaid meg egy két boss is sok még mert az elején vagy, akkor mindenképp Beidout, amikor kezdtem a játékot csak addig kínlódtam amig ő ki nem esett.
Ha jól kihúzod, elég kemény
pl: 1 elementális vágással 3-4 hilicurlt le lehet vele vágniAmi a fegyvert illeti a sima barna claymore amit kovácsolni tudsz teljesen jó neki, így hamar fel is tudod fegyverezni.
Nagyon sokat könnyített nekem a kezdetekkor.
[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
válasz donmackó #16766 üzenetére
Dorit kimaxoltam heal-re és elég jól végzi a dolgát plusz rengeteg energiát gyűjt. Az íjászat egyszerű de egérrel könnyű is mondjuk, főleg ha kitapasztalod milyen sebességgel mennek a nyílvesszők. Amber-t többféleképp érdemes fejleszteni, nyuszival egy jó csapatban 200k-300k sebzést is el lehet érni, de vannak DPS buildek is ha csak spammelni akarsz. Diona szintén jó heal/pajzs és jó csapatban ő is ott van a szeren.
giran~
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #16632 üzenetére
World levellel nő a bossok és enemy-k szintje, azért 50-es.
Fejleszd a fegyvereket, esetleg az artifact-eket is. A karakterek talentjeit is leveleld. Nézz utána hogy kell legyőzni a bosst és gyakorold a támadásainak elkerülését.Páran bejelöltünk barátnak, ha visszejelölsz és látod a barátlistában, hogy fent vagyunk, akkor írhatsz nekünk és szétkapjuk neked a boss-t.
Valamint bejelölheted, aki a topic összefoglalóban bent van.[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
válasz donmackó #16558 üzenetére
Amber charged lövése tökéletes ellene, plusz van nyuszi is ami robban. A nyuszit dobd az egyikhez utána a másik kettőt addig lődd ki. Nem tudom mennyire erős nálad Amber és milyen erős az elektrokocka azon a szinten de ha két charged lövésből meg van egy akkor mind a háromnak meg kell lennie mielőtt újraéledne.
giran~
-
Shiro
senior tag
válasz donmackó #16558 üzenetére
Hát ha nagyon halogatod, akkor a felhalmozott pontok miatt egyszerre több szintet is ugorhatsz, szóval jobb lesz mi hamarabb letudnod.
Minden infó a kockáról, talán segít kialakítani egy jó stratégiát.
Electro Hypostasys -
Shiro
senior tag
válasz donmackó #16554 üzenetére
Az electró kocka ellen Pyro, Cryo, vagy Dendro karater kell. Kerülgetni kell a támadásait, aztán ha szabaddá válik a magja, akkor ütni kell, mint az állat.
Aztán ha "legyőzted" szét válik 3 lila bizbazra. Használj rajtuk valamilyen elemi képességet, hogy megsemmisítsd őket. Ha sikerül mind a 3-at elpusztítani, akkor nyertél.
Ha nem akkor egy "kevés" HP-val újraéled a nagy kocka.
Újra le kell győznöd, és megint szét fog válni, viszont ezúttal csak azok a kis bizbazok jelennek meg amiket előzőleg nem sikerült elpusztítani.
A robotnak meg csak ki kell lőni a szemét kétszer egymás után, és akkor lebénul. -
Sirandrish
Topikgazda
-
emiki6
veterán
válasz donmackó #16548 üzenetére
Adventure Rank Ascension 1 is a World Quest that increases the player's World Level to Level 2. The quest is automatically obtained upon reaching Adventure Rank 25.
xeon: a hsz-edből nem derül ki, hogy milyen kontextusban spoiler, zsákbamacska, hogy mit spoil-ol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Asustor NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...