Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Az egész délutánom ráment arra, hogy az összes geoculus meglegyen. Abból kicsit több van, és mivel fejből nem tudom melyik volt már meg, egy fél órás guide videó alapján az összes helyére elmentem. Végülis 74 darab hiányzott, és így meglett az anyag a nine pillars küldetéshez is.
Közben a heti BP limitet is elértem, pedig a holnapi napik és még 2 heti hátra lenne. BP lvl21, pedig múlt héten nem is foglalkoztam vele. A héten iszonyat időt toltam a játékba, és holnap szerintem anemoculus vadászattal zárom a hetet. Jövő héttől újra meló, így örülök majd, ha a napikat letolom és elköltöm a 160 resin-t.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest