Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire olvasott még ez a topic, de azért teszek egy próbát.
Szóval nekem is van egy ilyen ketyerém. A 3600 -as típusú. Már 2004 óta megvan. És mostanra halt be a potmétere. Szeretném megmenteni, mert ahogy nézem minimum egy 100 -as körül van most egy hasonló hangfalszett. Annyit meg már nem bömböltetem, hogy megérjen nekem ennyit.Még nem tudom melyik módszert válasszam egyelőre. A direktbe kötéseset vagy a potméter cseréset.
Mind a kettőről lenne kérdésem.A direktbe kötésesről is eltérnek a módszerek. Pl. ebben a videóban, csak sima vezetékkel van megoldva. Ezen hozzászólás szerint viszont ellenállásokat kell beforrasztani. Akkor most melyik az igaz? Ki melyiket választotta?
A potméter cserés megoldásról, ha jól értem akkor beszerezhetetlen ez a Soundwell B503 -as típusú, ami bele való. Viszont mi jó bele akkor? Mert ebből az APLS -ból is többfélét láttam. És ami a tovább bonyolítja hogy egyiket sem elég csak beforrasztani és kész, hanem kötözgetni kell jobbra balra.
Magyarországról be lehet valahogy szerezni, ami jó bele?Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...