- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem érvényes, legalábbis amelyik shop feltünteti ezt a dumát a honlapján az visszacsapja az árut azzal, hogy ez van
nemrég jártam így, bolti átvétellel kértem, nem cserélték, sőt még udvariasan elküldtek a fogyvédhez, mondván az csak egy felügyeleti szerv nem döntéshozó testület, úgyhogy nyugodtan mehetek hozzájuk, ha elmarasztalja a céget, ők ugyanúgy szarnak bele a döntésbe
(csinálták mindezt egy 6 ezer forintos notebook hűtő miatt, amikor előtte 1 héttel hagytam ott náluk 200 ezret notira, fillérbaszás rulZ)egyébként arra hivatkoztak, hogy a netes megrendelés még nem szerződés, csak ha kifizetted és mivel te boltban rendelted jogilag bolti vételnek számít. Én elmondtam nekik, hogy ez nem igazán így van, szerződést lehet kötni ráutaló magatartással emailben, telefonon, stb, az hogy én a boltban fieztem ki, az mellékes, mert az csak a szerződésben foglaltak pénzügyi teljesítése "financial settlementje", nem, szerintük, de pl az összes tőzsde így működik, nem tom egy webshop miért nem tud....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest