- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hramon94
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A problémám a következő:
Rendeltem egy körfűrészt egy webshopból melyre céges számlát kértem. A csomag megérkezett a céghez, mely pont akkor érkezett amikor egy megbeszélésen voltam. A csomagot kolléganőm átvette. Amikor a csomagot megnéztem sajnos sérült volt a doboz melyen látszik hogy sérült a termék. A futárt azonnal hívtam, mely nyilván lerázott hogy neki nincs jegyzőkönyve és különben is alá lett írva hogy átvettük. A webshopot hívtam hogy mi történt, emailt kértek képekkel. És most itt áll a dolog. Lehet ilyenkor valalmit tenni vagy 50-50% hogy a webshop segíteni fog? Mellékesen jegyzem meg hogy a webshoppal nagyon nehéz a kommunikáció az árukeresős vélemények szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D Nyomtatott kulcstartók! Mini deadpool és mozgó marslakó.
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
- 3D Nyomtatott Városi Tapsi-hapsi figura. Megrendelésre egyedi színekkel is!
- Lenovo LOQ 15IRX9 Intel Core i7 / 16GB RAM / 1TB SSD / Nvidia GeForce RTX 4050 6GB / 36hó gari
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb SD kártya
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest