-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Az SMSL M3 tűnik még eddig a legjobbnak a 3 közül. A FiiO E10K-t kizártam. Azt írják, hogy a basszus nem tökéletes rajta. Alapból gyengébb, mint kellene, boost-al meg már erősebb. Hangzásban ezek hasonlóak, nem biztos, hogy észrevenném azt a kis eltérést a basszusban, nem vagyok annyira vájt fülű. A fontosabb szempont inkább az volt, hogy néztem pár videot és túl kicsi volt asztalra. Inkább zsebbe való, vagy a készítők sem tudták eldönteni, hogy mire szánják. Plusz panaszkodtak az éles ledre, amit én sem szeretek semmin. A Sabaj méretre elmegy, ez az SMSL meg már az elfogadható kategória. Viszont ajánlották még a Schiit Modit és Magnit is ezek helyett, úgyhogy megint lesz mit olvasnom. :-)
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
Nem szívesen rendelek kintről. Bizonytalan a garancia, plusz még a vámosok simán szétverik, ha olyanjuk van. Amit legutóbb rendeltem, azt is nekem kellett újra összeraknom, mert szétszedték, gondolom, hogy nincs e elrejtve benne valami. De ha van eladód ezekből, szívesen megveszem használtan.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- BlackView 15,6" IPS FullHD külső/hordozható monitor - HDR- HDMI - USB-C - hangszóró - ÚJ! 2 év gar
- Huawei watch gt3
- Hp Victus 16'' Gamer Notebook/Laptop
- ÚJ! MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest