-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Szia Bodz,
Köszönöm, ez a kis szerkezet tetszik, és nem is vészes az ára. Egyet szerintem rendelek, bár jó lenne, ha DHL vagy hasonló hozna, mert nem szeretek sokat várni az ilyen rendelésekre. Megnézem, honnan lenne érdemes rendelni.
alphamooncam / fercsike: Köszönöm az infót! Fejestalira nem hiszem, hogy megyek, elég sok a meló mostanában.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
strike19
csendes tag
Hali!
Fejhallgató erősítőt / Dac kombót keresek.
Az alábbi két fejhallgatót szolgálná ki: Beyerdynamic DT 770 (80 Ohm) és AKG 702 (62 Ohm)
Csak magyarországról rendelnék és a keret MAX 60.000 Ft lenne. (Most egy alaplapi Realtek hangkártyával hajtom de szerintem egyik se tudja igazán kihajtani.)
Forrás: PC vagy SPDIF (optika).
Eddig az alábbi három dac/amp combót néztem ki.
Fiio K5pro
Fiio K3
Dragonfly Red.Előre is köszönöm segítéségeteket.
-
strike19
csendes tag
Akkor mit javasolsz hozzájuk?
Itthonról 60 000 Ft-ig? -
bkercso
nagyúr
válasz frame120 #74010 üzenetére
Akkor sorry, másra emlékeztem!
Jitter teszt:
That's quite good as indicated on the graph. Worst case jitter components are at -135 dB which is way, way lower than threshold of hearing.
Sajnos nem igazán tudják, mit mérnek. A J-tesztben a szoknya szélessége számít.[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
senior tag
Erről az oldalról rendelt már valaki ? HifiGo - SP200
Illetve innen is rendelhető, 7-15 nap múlva érkezik be, aminek én annyira nem vagyok a híve, azaz inkább a raktáron lévő készletből szeretek vásárolni, mert azt 1-2 nap alatt fel is adják, és a DHL express általában másnap le is szállítja. Várjam meg ezt, vagy a HifiGo-n lehet raktáron ez a cucc ? Nem látok sehol sem " In Stock" jelzést, így kicsit félek innen megrendelni. Ráadásul 315 dollár lenne dhl-el, + kb 30% áfa és vám, meg a DHL kezelési költsége, ami 5990 ft + fa. Nem olcsó, lehet inkább megvárom, amíg megjön a franciákhoz.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
niof
addikt
válasz I.T.E.M #74013 üzenetére
Nem tudom, de ez a hifigo elég gyanús. Persze lehet semmi gáz vele, de nekem annak tűnik. Én inkább megvárnám a Francia készletet. Drágább, de EU, így nincs más költsége. Anno a Magni 3-at is Angliából vettem, kicsit drágábban, mint az USA ár, de rajta voltak az adók, így csak át kellett venni a postán, mikor megjött.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
senior tag
Köszi, szerintem várok egyelőre. Amúgy a korábban linkelt Aune S7Pro mennyire számít jónak ? Elég jókat írnak róla több helyen is. Viszonylag jó áron hozza tudnék jutni, és ha gondom van, akkor itthon tudom intézni a garanciáját is. Ezt az smsl-t meg postazhatom vissza a franciákhoz aztán várhatók, hogy mikor cserélik, vagy javítják.
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Bodz
nagyúr
-
bkercso
nagyúr
válasz ferzoli #74020 üzenetére
Jól elírták, miszerint gyenge a hangminősége.
Amúgy jó meleg lehet ~3W nyugalmi fogyasztássa.Jó lenne összevetni a CompositeAmp-ommal, amiben hagyományos visszacsatolt torzításkioltó van. Nem tudom, hogy a gyakorlatban a feedforwarddal nyerhető-e valami, hiszen extrém reaktív terheléseket nem kap az erősítő.
-FreaK-: Találkozóra hozod a THX 789-et?
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
senior tag
válasz -FreaK- #74019 üzenetére
Igen, egyből el is vetettem az S7Pro ötletet..
(74020) ferzoli:
(74021) Gabesz_23: Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, majd tolom fel a képeket, meg írok róla. Mondjuk én nem vagyok annyira tapasztalt a különböző fejeserősítők terén, mint ti, de azért majd lesz összehasonlítási alapom az otthon fellelhető eszközök fejeserősítő képességeihez képest.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Ribi
nagyúr
Mondjuk mérés alapján meg tud 2.9W-ot.
Hmm. Kezdem nem érteni a dolgot.(#74026) bkercso: De pont szerintem az audioszájenszes csavo nem hiszem, hogy peaket mért, hanem folyamatost.
(#74028) I.T.E.M: Szerintem sincs sok ember akit értint, de mérés alapján meg mégis tudja, de matek alapján nem kelene tudnia. (Lehet audioszéjenszes egyszerre csak 1 oldalt mért, amit meg pont tud?)
Mi van ebben ???[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szerencsére engem jelenleg nem nagyon érint a 3W sem, mert nincs olyan fülesem, ami ekkora teljesítményt igényelne.
Nemrég egy ilyen fülest [link] vettem és nekem tetszik a hangja. Most azt nézem, hogy 4.4 Pentagon - XLR kábelt hol tudok majd szerezni.
Van még egy Philips SBC HP1000 is otthon, kb 10 éve vettem, még mindig jól szól, csak egy idő után nehéz. A Sony ebből a szempontból mintha, a fejemen sem lenne, ultra könnyű.
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Gabesz_23
tag
Megjött az sp100. Dobozbontás után...húba***g ez ekkora (+szkeptikus hümmögés).
kb. 5x5x8cm hasáb. Kicsit hagytam aklimatizálódni aztán kapott egy meanwell-t a seggébe .
Nem tudom, hogy hogy van 95mW*2/32ohm a specifikációban. Ettől erősebbnek érzem! Egy kimérést megérne. 4xx-el 10óránál van a poti a normál hallgatáshoz (7óra a 0állás, 5óra a max).
Poti minőségi, nem digi, érezni hogy tekerem, line out fix.
Első benyomás: meglepett!Oszosz cső úton van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Nah, a Fiio is elkezdte alkalmazni a THX AAA-t. Az első ilyen termékük az M11 Pro portable cucc.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Kérnék egy táp ajánlást ami valamivel jobb minőségű mint a ami a Tempotec Serenade IDSD hez van gyárilag.9V ,3A, Esetleg MeanWell ből melyik lenne jó?
-
kromatika
veterán
Gabesz-23 és bkercso köszi. Nagyon nem vagyok képben a tápok teljesítményének értelmezésében. Ezt az oldalt nézegetve [link] gondolom hogy a VDC a voltot jelent. Az amper számban kérdezném hogy meddig mehetek el?Pontosan 3A nak kell lennie vagy belefér a 3,5A is?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fejhallgató tali 11.09.
Köszönet Mikinek az áldozataiért és, hogy összehozta immáron másodszor ezt az egészet.
Bodz, kappbe, a nem jelenlétedért.
Ugyan más indokkal, de meg kellet jelennem a talin. Hülye voltam, hogy eddig nem tettem.
Antokról-ról jónak mondanám a két Audeze-t, a pandorát, kategóriájában az a fura blutuszos fejes, a többit meg nagyjából ismertem. sajnálom, hogy a Fostex kimaradt. ThX topik -
duo
addikt
sziasztok! Technikai kérdés: Egy Roland Super UA-S10 dac hogy aranylik a Tascam us2X2-hoz? Es menne a linixxal? (Debian10 es pulseaudio felel a hangeszkozok kezeleseert)
köszi!
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Tim82
félisten
A Roland UA Mobile-ból kiindulva nem, nem fog egy hangot sem kiadni Linuxon.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest