Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Mathiask #88309 üzenetére
Az alap usb elég fejbeverten szól. Legyen ez az én elméletem
Ear: Hikvision DS-3E0508-E +1, abszolút hallható különbséget hoz, Viablue és Telegartner is +1 Én is köszi bajnokpityu
Tulku: Ki beszélt itt ssd-ről? Ott kel is, ahogy írod.
Egyébként a switchekkel megleptél, a qssc(?) gondolom jót tesz az Altecnek, de a switch kérdőjel bennem, igaz 19-et még nem halottam, szóval ki nem zárnám. Viszont tapasztalataim szerint pont ellentétes a hatásuk, viszont ez nem logikai sport, tudom
-
-
törölt tag
Fejhallgató tali 11.09.
Köszönet Mikinek az áldozataiért és, hogy összehozta immáron másodszor ezt az egészet.
Bodz, kappbe, a nem jelenlétedért.
Ugyan más indokkal, de meg kellet jelennem a talin. Hülye voltam, hogy eddig nem tettem.
Antokról-ról jónak mondanám a két Audeze-t, a pandorát, kategóriájában az a fura blutuszos fejes, a többit meg nagyjából ismertem. sajnálom, hogy a Fostex kimaradt. ThX topik -
törölt tag
válasz dgyuri0123 #68368 üzenetére
Ha bele kotyoghatok. Azonnal vágd ki a gyári csöveket. Gondolom a vincentednek, nem egy trágya a bele. Így igen jó eséllyel jól reagálna egy új csőre. Ha közel lakunk adhatok próbára egy jobbfélét, aztán majd látod. A vége úgy is az lesz, hogy térden állva könyörögsz a cső nevéért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz csocsoszán #61416 üzenetére
Lehet nem sokra mész vele, mégis ideírom. Két Shure nemtom mit, meg hd600-at sikerült elkapnom, egy alkalomra, a gt40-el. Magasan a hd600-al volt a legjobb, az én rendszerem nem volt akkor velem, de nem tartottam kizártnak, hogy amit hallok, jobb. Ismétlésre sajna nemkerült sor, nekem akkor nagyon jó hangnak tűnt.
-
törölt tag
válasz milkabrams #61297 üzenetére
Egy tipp: nézz használtban Centrance M8-at. s4tch 60k körül vette, analóg magas és mély kiemelés van rajta 3 fokozatban, kulturált nyugodt dac és A osztályos erősítő. Van benne bika, ha a Meze nem jön be, az M8-at könnyen másra szabod. Szinte bármit meghajt.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Rasiel #59000 üzenetére
Hehe, nekem is volt/van hasonló problémám. Én próbáltam az AQ jitterbug-ot, meg az Oelbach cuccot is. Meg van kábelem amin két ferrit gyűrű is van. Magukban a legkisebb eredményt sem hozták. Aztán új OS, majd [ez] alapján szétdobáltam pár drivert, az eredmény kézzelfogható. Egy próbát megér nálad is.
-
törölt tag
válasz fericske #58198 üzenetére
Én meg octave mk II-n hezitálok, használtban 200k-ból meg lenne, ráadásnak megeszi asszem a young driverét, amivel félistenné nő. Mondják. Mondjuk én még azt sem döntöttem el, költök e többet hifire. Sokat költök, de picit haladok. Egy jó dac meg egy amp 5-600k használtban, léptem egyet, de a fejesek határai miatt, így is kompromisszum az egész. Meg még a diófám alá sem ülhetek ki velük. A jelenlegi rendszeremmel meg tök jól, mondhatni boldogan elvagyok. Hálás vagyok jó szolgálatukért. Tök jó, hogy ezt leírtam. Köszi. Farkam az asztali kütyükbe.
-
törölt tag
Emlékeim szerint az erősítő ugyan az, meg az eq-is. Az összehallgatásban benne vagyok. Ha más nem talin, ha lesz.A világos képe lehet nekem bejönne, mert én rendszerint magas kiemeléssel hallgatom. Kíváncsi leszek mire megy a 05-tel, de amúgy te nem mostanában vettél asztalit? Mytek talán?
[Ezt majd a teszthez ] -
törölt tag
Utánad olvastam, [erősen ajánlott] ( összefoglalóba is)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz muszurkefal #57968 üzenetére
Nocsak. Ajtóstul rontottak a házba? Meg. Hallgatni arany Remélem mojot veszel és majd nálam köt ki. Bár nagyon jól elvagyok. Telefonon a kikapcsolási mizéria nálam is fennáll. Pedig rendeltem már 3 kábelt, meg ma jött meg egy AQ jitterbug filter, ezt még a telefonhoz kapcsolom, hátha.. Szóval muzsikus a kis szemét mojo is. Köszi az infót, meghallgatásra ítéltetett.
-
törölt tag
Hehe Nem volt itt mentesség, végig velem a kincsem. Tudom én mi fán terem a minőség, de nem hasonlíthatom őket össze.Ezen szemüvegen keresztül, a telepi szintiboy meg Kocsis Zoltán. Billentyűs mindkettő, de még is... És tessék, már sarkítok is. Mondjuk ha csak pár hónapot kell tovább spórolni a jobbra, akkor nem kérdés a cél.
Mellesleg: Hallottál te már mojot? Ha szolgáltatást nem nézünk csak hangot, az milyen a Centranchoz képest? Nagyon szeretnék egy mojo-t legelább fél órát hallgatni.
-
törölt tag
válasz #01758976 #57833 üzenetére
Xudoo xd 05: Sok időm nem volt rá, így ez lehet nem végleges vélemény lesz. Talán két órát nyomtam bele, változó körülmények között. Első blikkre, az jötte le, nem olyan rossz ez, mint emlékeztem. Sőt, kellemes, mondhatni jól hallgatható. Egész sima, szórakoztató, az ízlésemnek meg kellene eq-ni, de nem tettem. Bántó hibái nincsenek, rendben van. Addig, míg nem állsz neki komolyan zenét hallgatni, itt több sebből vérzik, a nirvánába nem ezzel fogsz jutni, arra nem megfelelő. Hallgatott telókat, notikat, megette. Simán el tudom képzelni, hogy ár kategóriájában ez jó hang. Szándékosan kerülöm a részletesebb leírást, mert akkor centrancéhoz hasonlítanám, aminek ömlengés lenne a vége, meg egy nem reális kép az xd-05 röl. Egyszerűen, csak jó, könnyű jól érezni magad vele. A tulaja is ezt teszi. Mikor dacot cseréltünk, az ő zenéivel az ő fülesével, azt mondta semmi különbséget nem hall. És lehet, nem klasszikus zenén én sem hallanék.
-
törölt tag
válasz bkercso #57832 üzenetére
Ezt én nem tudom. Már az AC/DC-t sem értem. Viszont most meghallgattam a telefon többi profilját, és tényleg egy rakat szar, kemikália az egész. Hiába a megbocsájtó füles, bűn rosszak. Jó útra lép viszont a fent leírt beállításra. Ha lenne kéznél egy hibát nem tűrő hd 600 hamar fény derülne a turpisságra. Azonban így két lehetőség marad, kisimítja a feltételezett hibát a füles, vagy tényleg high gain. Belegondolva már bizonytalan vagyok, de tök mindegy, ebben a felállásban egyszerűen jobbnak vélem a notinál, sokkal. Csütörtöktől úgy is itt az Xduoo, majd jól összehallgatom azzal. Két estét rászánok, aztán meg csak a Centrance és a sikerélmény.
-
törölt tag
válasz bkercso #57830 üzenetére
Igazad van, lényegtelen is. Azt tudom, hogy sokáig csodálkoztam én is, miért ennyivel jobb a fejes telefonon mint notin. Én ezt a magyarázatot adtam magamnak. És most is így hallom. Ha rádugom egy ötéves lenovo telefonra, ott is bőven jobb, minden más általam hallott fejesnél, elfogadható szinten van. Redmi 3 s-en meg pláne. Így meg igazad lészen, mert a fejes könnyebben hajtható a többinél, és sokkal megbocsájtóbb is. Nem a telefon a lényeg.
-
törölt tag
Redmi 3s fejlesztőivel. Hanghatásoknál, a Mi fejesre állítva. Mondjuk így belegondolva, lehet simán félrevisz engem, mert a fejesem baromi megbocsájtó. Többször próbáltam hd600, 400s, és dt 990-el, de tök szar volt. Gyenge minőségű felvételeknél már rég elvéreztek, mikor az enyém még élvezhető volt. Ezt a funkciót, persze sosem néztem. Akkor most + 1 a mezének
Meg valahol olvastam, az a chip került bele mint a Mi Note-ba. Bár ezt csak valami fórumon rebesgették, állítólag ez volt, ez ment bele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 05-öt. Magamnak vettem, de jött a centrance. Nagy bajom nem volt vele, nem úgy mint az ifivel.A notimat simán felhozta a telefonom szintjére, telefonon egy picit több lett a részlet. Viszont meg kell jegyeznem a Xiaomin van fejes beállítás, ami szerintem szimplán csak high gain, így telefonon már nem volt markáns különbség. Meg talán csak két napot hallgattam. A héten meg visszatér hozzám, egy GermanMaestro fejessel. Akkor majd újra hallgatom.
Az ifi nano, viszont olyan pocsék volt, hogy több alkalommal sem hittem el, hogy ennyire fika. Két külön példányt is hallgattam. A tulajaik meg tök jól elvoltak vele a modern zenéikkel. Nekem soha.
Bodz: Hogyan vagy el egy ilyen hang nélkül? Plátói kérdés, mert látom: Fájdalmat okoztál magadnak, most meg világtalanul bolyongsz a hangok tengerén, keresed örömöd, de semmi, aprópénzre cserélted. Most meg hallgatózol a sötétbe, kutatod, de alig van már remény. A főnyeremény az enyém. Ha már zenei flatline-d simul, csörögj rám, kölcsön adom pár hétre Komolyan: Jelentem a pezsgőt megittam tiszteletedre.Utoljára köszönöm meg a dac-ot. Élj soká, sikerben.
Ps: Winter is coming.
-
törölt tag
Pár sor a klasszikus zenét kedvelőknek, akik hordozható dac/amp párost keresnek. Kevés tapasztalatom van, ezt majd a kitörő lelkesedésemnél kéretik figyelembe venni. Fülem viszont rendben, sok élő zenén edzve (jaj) 3 évtizede. Tudom hogyan szól, egy szimfonikus zenekar, szabadban és teremben, igaz ez kamara és népi zenekarokra is. Hallottam már két hordozhatót xduoot, és ifi nanot. Tömören, cenzúrázva magamat, megtiszteltetés volt nekik ez a pár mondat. Soha többé. Lényegre! Centrance dac portable. : Első próbára nem csap nyakon, nincs, hűha, de fél perc múlva a zenében vagy. Igen jó tulajdonságai vannak, amik csak az örömödet szolgálják. Nagyon tiszta, realista, tényleg majdnem életszerű, hiteles testet ad hangszereknek, jó értelemben nyugodt, de egy ünnepi nyitánynál a fejed leszedi. Ahogy kell. A csendje is olyan, mint egy jó koncert teremben, nem csak megáll a hang, harapni lehet, hülyeség, de testes csend. Képzelhetitek a dinamikát (mondjuk miuin usb poppingal küzdök, meg össze is omlik) A csend a mi legnagyobb szükségünk. Izoláció, nem tudom hol, milyen teremben kaphatnék jobbat. Vadászom a kamaradarabokat mindenfelé, mert lenyűgöző részleteket ismerek meg, akár eddig több százszor hallott műveknél is. Nagyon intim kamarával, meg a Meze 99c-vel.
Aki járatosabb tőlem a technikában, majd cáfol vagy megerősít, én bomba vételnek tartom.. have fun!
Hamár eddig elolvastál [itt a jutalom.] Minden idők egyik legjobb tele. Ilyen az mikor a hangmérnökök a szólistára súlyoznak. Hadd jegyezzem meg: cselló Hegedűs Olga. -
törölt tag
Segítsetek, [itt] mi lehet a buktató?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest