Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz Bargyu #30836 üzenetére
Valamit biztosan színez a HD800 mégpedig a középhangoknál (ami számomra a legfontosabb) mert valami sosem stimmel az előadásmódban, lehet hogy alacsony a torzítása (egy orto- vagy sztatikus fejhallgatónál azért nem feltétlen jobb, csak a dinamikusok között kiváló) meg viszonylag egyenletes azokon mérőeszközökön a frekvenciamenete, de a végeredmény még se ok valahogy. Vannak dolgok amik a mérésekben nem mutatkoznak meg, de hallani lehet - és nem szellemek keltik
Ezért nem tudok azonosulni az IF-s oldalon leírtakkal. Amit egy-két fejhallgatóról nyilatkozik YT-on, azzal meg végképp nem értek egyet, de gondolom bármit nem lehet írni egy termékről, ha egy nagy cég küldi, hogy mondj róla véleményt (pl. az Ultrasone-t szerintem nem az Ultrasone küldte neki). Ezért kell fenntartással kezelni mindenféle teszttel foglalkozó oldalt, vagy YT csatornát.A másik dolog meg, hogy szinte bármilyen hangképet meg fog szokni az ember, ha több hétig hallgatja (ami szerintem többet ér, mint egy kábelcsere). Sose szeretném igazán, tudván, hogy van ami szerintem sokkal valóságosabban, élettelibben szól. De ha nem lehetne más, akkor azért amennyire lehet, a hallás alkalmazkodna hozzá.
Ha már high-end Sennheiser, akkor a HE60 elektrosztatikus valószínűleg jobb mint a HD800 (a használt áruk is mutatja amikor kijött a HD800 akkor nagyjából ugyanannyi volt használtan mint a HD800 újonnan, most meg több mint kétszer annyiba kerül, mivel még ritkább lett) sokáig kerestem is, csak mostanra Sennheiser kihúzta a dugót az alkatrész-támogatás tekintetében (és a konstrukció nem olyan jó mint egy Stax, tehát van esély rá hogy elromlik), ezzel elintézték, hogy végleg lekerült a listámról. Annál jobb, a végén még egész értelmes áron kijövök én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Ha eleged van a vacakolásból: új 2,5 Gb PCIe és USB hálózati adapterek
- Xbox Series / One Kontroller Beszámítással
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest