- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- Synology routerek
- Adobe Lightroom topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
viharkabat #1399 üzenetére
Bal oldalt a felső harmadban vagy egy kilépés gomb elrejtve. Az origo betöltődését meg sem várom, lépek tovább egy másik oldalra.
-
viharkabat
aktív tag
Na igen, spamekben nagyon jó a rendszer. Tömegével jönnek a tök azonos kinézetű levelek pl. Kiss Noémi feladóval, és hiába van benn a leiratkozás felirat és hiába nyomogatom, legközelebb küldi Nagy Katalni névvel a hasonló szemetet. Csodálkozom, hogy nem kúrta meg még őket semmilyen hatóság.
A másik, ami nagyon bosszant a 10 másodperces kilépés, és utána a felület ahova kivisz. Nincs vajon lehetőség valahogy beállítani, hogy valamilyen blank-screen felületre léptessen ki és ne kelljen az origo legalja bulvár rovatainak még a címét se látni?
-
kispx
addikt
válasz
viharkabat #1395 üzenetére
Nálam is. TB alatt nem dob hibát.
-
laszlohu
addikt
válasz
viharkabat #1395 üzenetére
+1
-
viharkabat
aktív tag
Na megint beszart
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #1393 üzenetére
na délután megjavult. már ha ezt javulásnak lehet nevezni (összes levelem eltűnt, még szerencse, hogy ezt a címet csak regekre használom)...
-
laszlohu
addikt
Meg úgy vettem észre, egyszer az nem tetszett nekik , mikor leiratkoztam egy reklámról,
biztos abból élnek, azért ingyenes,
egyik alkalommal a 2 - ből akkor törölték a leveleimet. -
laszlohu
addikt
Próbáltátok a freemail szimplát,
nekem volt olyan idő, hogy hol az egyiken, hol a másikon tudtam bejelentkezni,
de egy ideje már a csütörtököt leszámítva hibamentes,
bár az is igaz, hogy 2 - szer az összes levelemet törölték ( 2 alkalommal 5000 levelet töröltek ),
valószínű elértem a felső korlátot,de azóta már jött vagy 5000 levelem, és no problem,
nameg a felső korlátot is jóval magasabbra állították, vagyis ha pl. elérném a maximálisan feltölthető
adatok(levelek ) számát, addig nem lesz gond. -
laszlohu
addikt
Újabb probléma csütörtök.
freemail bejelentkezéskor :
Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
kb 4 napja nem tudok belépni a fiókomba azt írja bal felül hogy betöltés....
és ennyi
???????? -
laszlohu
addikt
Úgy tűnik, orvosolták a problémát.
-
laszlohu
addikt
válasz
viharkabat #1378 üzenetére
+1
A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02493)
Egész nap ezt írja. -
viharkabat
aktív tag
Megint szar, egész nap nem lehet használni. Sajnos van egy jól bejáratott mailcímem amin a levelezést csinálom, máskülönben soha az életben nem próbálkoznék a freeméllel, úgy fos ahogy van.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Be lehet állítani a Freemail webes felületén, hogy csak bizonyos emaileket forwardoljon egy másik email címre, ne az összeset?
-
törölt tag
Hali
Oldalt a Gyorshívóba benne vannak címek akiknek üzenetet küldtem. Onnan hogy lehet kitörölni őket?
-
F-ECT$
titán
K9-et használok, és napok óta nem szedi le az emaileket. Weben nincs gond. Más tapasztalt ilyet?
-
kispx
addikt
válasz
dodopek #1368 üzenetére
Több mint 90 napja nem léptem be, és üres a fiókom. Miért?
Ha eltelik 90 nap anélkül, hogy bejelentkeznél a postafiókodba, inaktívnak tekintjük, és egyrészt töröljük a tartalmát, másrészt új leveleket sem kézbesítünk bele. Ha ezek után bármikor belépsz, a postafiókod ismét aktívvá válik, és fog tudni leveleket fogadni, a korábban törölt levelek visszaállítására azonban nincs lehetőség.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Megszünik még a freemail, ha 3 hónapig nem lépekk be?
Meg akartam szüntetni, beléptem weben(mentett jelszóval, de azt hiszem emlékeztem), a iók törlésre kattintottam. Kérte a kódot, de nem fogadta el. Azóta meg sem én, sem a wlm nem td belépni. Hagyoma fenébe, wlmből kivettem...
Meg fog szünni 3 hónap mulva? -
kispx
addikt
válasz
Hegyirabló #1366 üzenetére
Nem.
-
Hegyirabló
veterán
Szép napot!
Majdnem tízezer olvasatlan levelem van a Freemail fiókomban. Értelemszerűen nem lenne jó móka egyenként megjelölni ezeket olvasottként. Nem lehet valahogy egyszerre az egészet?
Köszi!
-
kenguru99
senior tag
Nálam napok óta elérhetetlen a freemail.hu. Másnál mi a helyzet?
-
kispx
addikt
válasz
[Prolixus] #1357 üzenetére
Vagy pedig azt is megtudod csinálni, hogy egy másik szolgáltató (pl GMail) töltse le e leveleidet a Freemailes fiókodból. Ekkor nem fogjál törölni.
-
-
kispx
addikt
válasz
[Prolixus] #1355 üzenetére
"Mi történik 3 hónap inaktivitás után?
A nem látogatott postafiókok 90 nap elteltével inaktívvá válnak, tartalmuk automatikusan és visszavonhatatlanul törlődik. Az inaktívvá válás után bármikor az utolsó érvényes Felhasználói név, jelszó párossal belépve a postafiók ismét aktívvá válik, használatba vehető. A törölt regisztráció és az inaktív azonosító nem regisztrálható újra. Nem látogatott fióknak számít az a Felhasználói fiók, amelybe 90 napon keresztül a [freemail] által biztosított egyetlen belépési felületen sem léptek be a Felhasználónév és a jelszó együttes használatával. " -
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a freemail él-e olyannal, hogyha x ideig nem lépek be, akkor katonásan törlik a fiókomat?
Megelégelve a gyalázatos "szolgáltatásukat", már hónapokkal ezelőtt átirányítottam minden oda érkező levelemet a gmail-es címemre. Ma jutott eszembe, hogy én oda azóta nem léptem be, és vajon nem-e fog az gondot jelenteni, ha "végleg" elfelejtek belépni a freemail-es fiókomba?
-
kispx
addikt
Ismerős üzenet
Emlékezetem szerint nekem volt olyan, hogy egy pár napig ezt bámultam. Írni kell nekik, hogy már megint áll a rendszerük. (de hogy nem veszik észre, hogy mindig áll
)
És el kell kezdeni egy másik e-mail szolgáltatóban gondolkodni. Én nem bántam meg, hogy otthagytam a freemailt. -
kispx
addikt
Érdemes "odahatni", mert kinézem belőlük, hogy nem veszik észre, hogy áll a rendszer. De nekem idáig mindenféle üzenet nélkül helyrejött.
Szerk.: változó idő alatt jött helyre
Érdemes egy e-mail klienssel is megpróbálkozni, mert már volt olyan nekem, hogy POP3 alól le tudta kérdezni a leveleket, de webes felületen nem. -
Lenry
félisten
no... asszonypajtásnak is azt írja ez a csodás lev.rendszer, hogy nem jó a felhasználónév/jelszava.
látom többeknek is volt már ez a nyűgje. mennyi idő alatt jött nálatok rendbe? magától rendbejön, vagy "oda kell hatni" a freemail illetékeseinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest