- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
motifator
senior tag
válasz
drachoHUN #22438 üzenetére
Nekem szerencsére a játék stabil (szintén PC), csak az online időnként kidobálós / megszakadós, de az mindenkinek
Ki kell fogni egy szerencsés időszakot.
Én újabban egyébként a játszóteret hanyagolom, hacsak nincs szükségem a nyereményre. A Trial általában ha nem elsőre, akkor második vagy harmadik nekifutásra egy "jó" csapattal menni szokott. Most lehet, hogy nekifutok még egyszer, az elsőre lehetetlen küldetésnek tűnt, hiába volt szinte minden csapattárs min. 2 csillagos és 700 vasakkal. Mondjuk annyira nem vágyom a nyuszis nacira
Csak hajt a versenyszellem.
-
szami777
addikt
válasz
drachoHUN #22420 üzenetére
Igen, sok próba után nyilvánvaló volt, hogy az első meccsen nyerni kell, a 2. esélytelen, így a harmadikon kell odatenni nagyon. Egyenként az első bukott meccs után sok csapattársam mar kilépett, többször is ketten-hármam vágtunk neki a 2. menetnek, valszeg akik kileptek, már tudták hogy ez így bukta :D
Ha az első trial nincs meg, utána már csoda kell.
-
stillmatic
aktív tag
válasz
drachoHUN #22420 üzenetére
Mindkettő bug. Néha csinál olyat hogy a vesztes meccset is jóváírja és engem is rakott be A800 versenybe autóválasztás nélkül a seggem alatt lévő S2-es járgánnyal. Olyan gyorsan léptem ki ahogy tudtam nehogy kitiltsanak!
Ha emberünk csalni akar akkor nem Mustanggal lép be egy terepversenyre hanem Toyota Bajával. -
iwu
addikt
válasz
drachoHUN #22012 üzenetére
Persze, azt vágom. De nem írja, hogy meg kell nyerni. Btw lehet én vagyok fogalmatlan, de az kb a lehetetlen kategória. Még nem sikerült úgy mennem, hogy a csapat fele ne lépne ki...
Viszont valszeg ez is vmi bug lesz, mert a képen látható lotust megkaptuk. Illetve a fotó kihívás is visszaváltozott normálra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gerner1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest