- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #30613 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna ennek a tudásnak a birtokában igaz.
Köszönöm szépen a tippet, ez nagyon jól fog jönni a közeljövőben a további "remek" magyar fordításhoz.
#30611homerhamm:
Egyre inkább érzem, hogy ez a magyar fordítás egy translate itt-ott tovább csiszolva, még értelmetlenebb szavak egységévé -
C4mp3r
addikt
válasz
velizare #30470 üzenetére
legfokepp turelem kell hozza, meg szerencse, hogy ne total retardokkal rakjon ossze. en jellemzoen azt csinalom meg legeloszor meg rogton a valtas napjan, mert akkor tobb az ertelmes ember.
tegyel egy normalis tuningot a kocsira es minel tobb drivatart prbalj meg megelozni. a pontszam a lenyeg nem az hogy hanyadik vagy ugyhogy nem kell vert izzadni, hogy az elre kerulj.
mostani 3. probalkozasra lett meg, de ott olyan csapat volt, hogy az ai kb 100 pontot hozott.
en az eliminator meg playground games okorsegeket skippelem mindig, mert ugyan a vesztesnek is megadja mar a rewardot keptelen vagyok vegigszenvedni a jatekot. szamomra ez nem autoverseny
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #11273 üzenetére
A Horizon 3 az egyik legstabilabb és leginkább bug mentes része az egész Forza sorozatnak, én szerintem nem is találtam benne hibát a 400 óra alatt, szóval nyugodtan megveheted, nem lesz vele semmi probléma, még megröccenések se. Persze Xbox One-n nyomtam a régi FAT-on.
-
parandroid
félisten
válasz
velizare #11273 üzenetére
Ha az ‘xoneon’ Xbox One (X)-et jelent, akkor semmi gond vele. Tudtommal nem is volt. Megjelenéskor méltatlanul hanyagoltam, aztán a Hot Wheels kiegészítőbe azért beletoltam némi időt, az FH4 kvázi ‘végigjátszása’ után visszatértem az alapjátékhoz, most már kb a végigjátszás fele meg is van. Egyszer sem fagyott, crashelt, bugolt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest