Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz LordAxwell #5560 üzenetére
Hmmm.... Hát az baromi érdekes. Ha tényleg az ultra beállítások miatt dob ki akkor azt még elviselem, 1-2 beállítást visszább venni nem a világvége, ha megoldja...
De elég röhejes, vagy így vagy úgy. Mert ez szoftveres hiba, az 100%. Mert hivatalos fórumokon még 1080Ti-vel is crashelt. lol.
Na, délután jelentkezem majd hogy s mint. Köszönöm a tippeket.
-
BeZol
őstag
válasz LordAxwell #4949 üzenetére
8gb ram kevés ha olyan a felbontás és a grafika, mert van h 9,5gb-ot bekajál!
PUBG közben toltam, akkor 10,5gb is elment A memóriából pedig 14-15,5gb.Nálam is eltűntek a textúrák. Tehát ha pl. ilyen történik, akkor kevés a vga memória!
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #4949 üzenetére
Ilyen a port PC-n, nem a géped kevés vagy azzal van a baj, bebaszna ha bármi kevés lenne, pláne egy abszolút nem összetett játékban.
Arra én is emlékszem, hogy a Horizon 3-nál ha toltam egy 7 körös Goliath futamot, szép lassan jöttek elő a bugok de még a határon belül maradtam.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz LordAxwell #4946 üzenetére
Csak érdemes volna rájönni, hogy vajon mitől jön elő, mert Én a múltkor több órát játszottam, hosszabb, rövidebb versenyekkel, és nem állt meg a játék egyszer sem.
Véleményem szubjektív...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz LordAxwell #4922 üzenetére
Buy Xbox.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
aktív tag
válasz LordAxwell #4920 üzenetére
Ahogy korábban írtam, nálam is kilépeget. (a legelső verzióval nekem sem volt gondom)
Várnunk kell egy másik patch-re amivel nem fog.
Aztán lehet a jövő kedden kijövő Fall Creators Update mindent megold.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
30z.Samu
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz LordAxwell #4920 üzenetére
3.ker. Graphisoft park. Szemelyesen is megjelenhetsz.
Berugjam az ajtot a kedvedert? Surun jarok arrafele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz LordAxwell #4635 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek, Én a vásárlást igazoló üzeneteket is megkapom pár mp alatt, szintén gmail-re.
Véleményem szubjektív...
-
Patrick76496
őstag
válasz LordAxwell #3911 üzenetére
Ennél a játéknál kivételesen nem érdemes a legfrissebb Nvidia drivert használni. Én eddig legtöbbet a 378.92-essel játszottam. Sokszor azzal is fagyogat, disconnectel, de a legkevesebb gond eddig azzal volt. Tegnap próbaként feltettem a legújabbat, de egyértelműen rosszabb lett. 30-nál van lockolva az FPS, de 5-10-et biztos vesztettem, mert előtte nem volt ennyi drop.
Most visszatettem a 378.78-ast (haverom ezt használja és neki kevesebb gond van, mint nekem), eddig nem tűnik rossznak. Esetleg próbáld ki ezt te is vagy a 378.92-est. Én már lehet soha többet nem fogok VGA drivert frissíteni csak emiatt az egy játék miatt.
(#3928) STC Speed: Nekem az Apex rosszabbul ment, de a Horizon 3-nál már volt egy kis javulás (úgy, hogy ez még open world is). Bízzunk benne, hogy ezt már tényleg jól megcsinálják, nagyon mondják, hogy ez gyengébb gépeken is futni fog valahogy.
Elvileg a Surface Pro 4-en is mennie kell majd, amibe még a 2 éves ROG laptopom is beleköthet. Szóval reménykedek, hogy a 720p60 vagy az 1080p30fps meg lesz akárhogy, legrosszabb esetben leveszem a felbontást 1024x576-ra (1080p lenne a natív), mint ahogy a Horizon 3-mat most játszom a HotWheels pálya miatt. Mi az a natív felbontás, valami rossz falu?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #3924 üzenetére
Az mindig sok mindenre gyógyír
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #3922 üzenetére
Nem frissítés kell, hanem win clean install.
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #3917 üzenetére
-
Vladek83
tag
válasz LordAxwell #3917 üzenetére
Akkor Te jobb vagy, nálam 177ms a késés és szintén mérsékelt...
Nálam is amit a Game ajánlott Medium beállítás van.. -
Vladek83
tag
Én tegnap indítottam el kb. 1 hónap kihagyás után... Ma ismét beléptem, 2x dobott engem is.. korábban, ha jól emlékszem 1x, ha kidobott ( megjelenés után vehettem 1 hónappal ). Most beléptem hagyott bent...
ja tegnap nem tudtam, online menni (hiba üzenet) ezzel kellet volna megoldani végül ez a megoldás oldotta meg, hátha valakinek jól jön majd... -
Csapoati
nagyúr
Milyen géped van?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
pethYeti
addikt
Nem lehet ezzel mit csinálni. Volt hogy nekem is egy órában 3x kifagyott, aztán több napig egyszer sem. Sajnos nem lehet megfejteni mi okozza.
-
Bib
őstag
Valami nem stimmel a gépeddel
Én napi szinten nyomom a megjelenés óta, de nem is emlékszem mikor fagyott ki utoljára. -
plejik
addikt
válasz LordAxwell #3641 üzenetére
Most Én nem akarok senki pénztárcájába turkálni, de egy évre 12k -ért már lehet venni Goldot, ami nem nagy összeg. Persze ezt nem tudom PC-n hogyan megy, mert csak Xbox-on játszok, ha van rá egy kis időm.. Ott teljesen megéri nekem az éves előfizetés.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
aktív tag
válasz LordAxwell #3639 üzenetére
14 napos "trial" Gold is játszik, az meg kb 1,2k-ból megvan. (PC-n is be lehet váltani)
Szerintem még így is megéri. (nekem sincs állandó előfizum)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
plejik
addikt
válasz LordAxwell #3639 üzenetére
Nagyon más akciókat mit találjanak ki? Ugyanaz a kettő verzió, így max váltogatni tudják, hogy hol ez hol az, de jó ez a VIP mindig ilyen késői időbe szoktam megvenni Én is. Csak a farmolgatás, wheelspin-nél is jobban adja.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
LordAxwell
senior tag
válasz LordAxwell #3604 üzenetére
VGA driverből nem a legfrissebb volt fent, telepítés utána (high beállítások) egyelőre nem fagyott még ki a játék, esetleg az volt most a hiba.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
spank0309
tag
válasz LordAxwell #3617 üzenetére
Pont most írtam egy másik fórumba, "év elején Crucial MX300 525GB SSD (vettem belőle 2-öt is) most ugyan ott 47 ezer (ennyiért már nem vettem volna kettőt )." így vegyél ssd-t
[ Szerkesztve ]
Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711
-
dunc
nagyúr
válasz LordAxwell #3607 üzenetére
helyes! (amúgy az ssd t nagyon meghálálja a játék!)
-
dunc
nagyúr
válasz LordAxwell #3598 üzenetére
A proci húzva van? (tuti! ) )
-
sqpp
őstag
válasz LordAxwell #3604 üzenetére
Mikor telepítetted a játékot? Mert ha most nemrég, akkor az update miatt van.
-
sqpp
őstag
Nem fogja vissza amúgy a régi i5 az egész gépet?
-
infectedmann
őstag
Motion blur legyen kikapcsolva.
MSAA, Anisotropic Filtering és a Shadow Quialty legyen minél alacsonyabban. -
dunc
nagyúr
Nem kevés a géped, próbáld azért meg ,hogy magának állítsa be.
-
infectedmann
őstag
válasz LordAxwell #3572 üzenetére
Néha már kezdem annyira kellemetlenül érezni magam, mint akik folyamat kést nyitnak CS:GO-ban
Ha épp nem autót pörgetek, akkor 30k-100k krediteket. Persze azért néha nekem is becsúszik 2k-10k közötti semmi van, hogy egymás után többször is, de utána jön a kánaán -
sagem
addikt
válasz LordAxwell #3540 üzenetére
Ki kellene deríteni, hogy miért fagy ki nálad. Eddig egyébként nem fagyott ki, csak a dlc megvétele után?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Corpuscle
őstag
válasz LordAxwell #3335 üzenetére
Nem csak ma, egészen 22.-ig. 23-án lesz az egy napos Forzathon a Lambóért. Nem kötözködni akartam.
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #3335 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy aki fejlesztő vagy belsős tag és így kapott kódot, az miként tud rengeteg kocsit kifarmolni, mert ahogy írtam annak az illetőnek csak alaphangon 50milla ugrott be 1 óra alatt.
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #3071 üzenetére
Pl. a Porsche car pack-et én nem vettem meg, de 3 autó már megvan a 7-ből forzathonnal.
-
aktív tag
válasz LordAxwell #3071 üzenetére
Aukciósházban esetleg meg tudod venni.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz LordAxwell #3002 üzenetére
Na ezt a választ akartam hallani, köszi
Amúgy nem sok, mert tényleg jó játék. Csak PC és Steam vonalon sokallom az árát.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
DjDanee87
addikt
válasz LordAxwell #2981 üzenetére
Online adventure - custom adventure és games only. 1-2 King szokott lenni egy 4es szériában, tehát kell hozzá menni nem keveset hogy 3 legyen. De gondolom lehet barátok ellen is privát játékban, és akkor nem kell mindenféle más módot is játszani, csak a 3 kinget lezavarni.
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #2828 üzenetére
Nyugi én is be voltam tojva amikor megláttam hogy ez lesz a forzathonban. Egyszer volt hogy hármat vagy kettőt? kellett csinálni annak is majd behaltam mire összejött.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
nagyúr
válasz LordAxwell #2273 üzenetére
Miután megszerezted a 100 csillagot elérhető lesz a térképen a Kingmaker futam, amit már ezzel a Forddal kell lefutni, és utána bekerül az autó a garázsodba!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #2256 üzenetére
Én inkább Prohardveres vagyok
De jó lenne valami közös megmozdulás. Hogy lehet azt összehozzni? -
Patrick76496
őstag
válasz LordAxwell #2092 üzenetére
Mármint akkor pl A-s versenyekbe is simán bekerülhet 805-ös pontszámú S1-es autó is pl? Ez érdekes, mert ma aláztam a 891-es Teslámmal S1/900-as szuperautókat, és ugye itt több, mint 5 volt a különbség.
Nekem még nincs konkrét kedvencem, de irányíthatóságra eddig a Tesla, a Q50ER, a 94-es Celica és az AWD LS swappelt NC Miata jön be a legjobban (tudom, a pokol tüzén fogok az égni az utolsó miatt ). Bocs a késői válaszért.
- - - - - - - - - - - - - - -
1-2 noob kérdés:
- Hogy legyen teljesen kikapcsolni a voice chatet? Már mindenhol néztem a menüben, az neten is rákerestem, de nem találtam a csúszkák között. Kicsit idegesítő, amikor elkezd beszélni egy random kis 10 éves vagy akárki, akit én most nem szeretnék hallani.
- Ti mi alapján tuningoljátok az autóitokat? Én jelenleg a Forzatune 6 nevű Android alkalmazást használom, ezzel viszonylag jól irányítható autók szoktak születni. A guminyomást magamtól lövöm be, mert mindig ugyan azt dobja ki az app és a sebességáttételre is érdemes rászánni az időt.Viszont akármit csináltam a legtöbb hátsó kerekes autót nehezen lehetett kezelni. Próbáltam YT guide videók alapján konfigurálni, de így sem az igaziak. Egyszer hallottam is hogy beszélték Online Adventure sessionben a külföldiek, hogy a játékban az összkerekes autók dominálnak, az RWD-sek jelentősen elmaradnak. Ezt most így nem akarom kijelenteni, de legtöbbször ez volt a tapasztalat. Kivéve akkor nem, ha nem volt túl erős az autó (max 2-300kW), de akkor meg nem volt elég gyors. Jelen tapasztalatom szerint az ideális autó összkerékhajtású 60-75% közötti elosztással. De a 90%-os Celicám is nagyon jól kezelhető. Első kerekes autókkal még nem mentem, gondolom itt is olyanok, mint John Herbert kutyája a Family Guyból. Mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
sagem
addikt
válasz LordAxwell #2111 üzenetére
Mostanában szerintem sem várható ilyen mindent egybe verzió, valószínűleg olyan elrettentő árcédulája lenne, hogy inkább hagyják ..majd amikor már teljesen kifutott talán kiadnak valamilyen "ultimate" kiadást, de nem valószínű, mert az előző részeknél sem volt ilyen, asszem
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #2109 üzenetére
Mivel cross platform, neki csak egy Live előfizu kell és mehet is a menet. A 2-höz nem volt ilyen Season Pass, szerintem most se lesz mert így jó lehúzni az embert.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz LordAxwell #2069 üzenetére
GTX 1060 6G, i5 6500, 8GB rammal. Ezzel a configgal sajnos - sajnos vannak gondok. Mondjuk annyi, hogy nem ssd-n van. Nem tartom valószínűnek, hogy ez lehet a probléma.
Bankkártyával? Hát persze!
-
nofi
addikt
válasz LordAxwell #2012 üzenetére
Pont erre szeretnék rájönni, hogy ez kimondottan a RAM miatt lehet, vagy más is van itt a dologban, esetleg csináljak egy reinstallt. Megkérdezhetem, hogy neked a játék alatt mennyi RAM-ot eszik a rendszer windowsostul, programostul?
Mert 30fps-el jól megy, de a menüben ott is érzek szaggatást és ott mindig van 1Gb szabad a memóriakezelő szerint.cyberkind
Mondjuk a DDR3 már nem egy tuti befektetés, de talán nem is esik annyira az ára, hogy ne tudjam kis veszteséggel majdan eladni.Xbox GT: nozsolt
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #1865 üzenetére
A sima és az Ultimate van dobozosan, sőt, az Ultimate-et valahol (persze nem nálunk) Burago Lambo-val adták.
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #1861 üzenetére
Ha digitálisan vette meg, amúgy meg nem.
(#1859) Maxtreme
Én 5400-es vinyóról tolok mindent, köztük ezt is. -
Csapoati
nagyúr
válasz LordAxwell #1854 üzenetére
Igen, én olyan platformon játszom, ahol nem kell fps dropokkal foglalkozni. A viccet félretéve igen, xboxon van meg, de meg akarom/akartam nézni PC-n is, hogy mennyivel tud szebb lenni. De Maxtreme gépét és tapasztalatait látva lehet, hogy le sem töltöm.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1854 üzenetére
"porfogó dobozon" játszik
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #1834 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1834 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lacy86
addikt
válasz LordAxwell #1800 üzenetére
Ezeket a fotokat, hogy tudjatok igy megcsinalni, hogy a Fora felirat legyen ott?
( en konzolon probaltam de nem megy ) -
Exelsior
senior tag
válasz LordAxwell #1789 üzenetére
Szia. Elvileg Csernus
vegyetek fel többen nyugodtan.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Bib
őstag
válasz LordAxwell #1789 üzenetére
Valamikor én is jönnék,de nem lehet a ph clubba kiírni eventre vagy milyen módja van?
-
Exelsior
senior tag
válasz LordAxwell #1786 üzenetére
Én mennék de hogy találkozunk?
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
lacy86
addikt
válasz LordAxwell #1786 üzenetére
En most leptem ki 😂😁
( konzol ) -
nagyúr
válasz LordAxwell #1746 üzenetére
Mondjuk annyira már engem sem. Megvettem az Ultimate-et, egy hét alatt belepörgettem kb 40 órát, de azóta max hetente 1-et. Most már a 6 ezres Expansion Pass-on is elgondolkodok -pedig korábban biztos voltam benne, h megveszem. Egyedül egy Porsche pack tudna megint felizgatni engem.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #1741 üzenetére
Persze hosszabb egyenesekben nincs esélye sok hyperkocsi ellen de kisebb kategóriákban bukó.
-
LordAxwell
senior tag
válasz LordAxwell #1741 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #1738 üzenetére
Meg unbalance-t is már ha reálisan rakják össze. Azért egy motor sok esetben gyorsabb pálya körűl mint egy autó. Nem tudom hogy sülne el a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
válasz LordAxwell #1736 üzenetére
Nem hinném hogy egy dlc pakkban dobnák ki. Ha már valóban bele raknának motorokat szerintem a kettő nagy dlc közűl az egyik lenne az.
-
SAABPEPE
tag
válasz LordAxwell #1721 üzenetére
ilyen processzorom van : I5 6600k 3,50ghz
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1711 üzenetére
Olvasom a topikot folyamatosan. Csak most kicsit pihenek a játékkal. Hétvégén nyomtam Forzával, (meg BF1-gyel is.) Kicsit sok volt idén a game, most NHL-t meg MLB-t néztem a héten. Ma már játszok majd valamivel, és szombat elvileg jó lehet nekem, még nem nyomtam Online egyszer sem.
-
SAABPEPE
tag
válasz LordAxwell #1717 üzenetére
Egy GTX1060 VGAn hogy menne a játék mert az én 7870 megeszi reggelire ?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Én szakdolgozatot írok meg wowozok kicsit mellette, de már hiányzik a Forza. Na de majd holnap haverral splitscreenezünk.
-
Bib
őstag
Battlefield biztos ...mint én is.
-
Exelsior
senior tag
válasz LordAxwell #1709 üzenetére
szombat nekem jó.
-
Exelsior
senior tag
válasz LordAxwell #1705 üzenetére
Én benne vagyok. Nagyon jó ölet.
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1596 üzenetére
Probléma csak stunt-oknál van a törésből leginkább. Amikor ugratni kell, vagy a sebességkapus részeknél. Mert ott elengedet a verdát aztán hagy szóljon, csak a kapun menjél át. Csak mikor a kapu után jön egy fa, vagy egy kocsi.. akkor reccs.
Freeroam-ba is el lehet szállni rendesen, de olyankor az ember abban a tudatban, rántja be a kéziféket 200km/h felett, hogy elfogadja ebből bármi lehet, előfordulhat, hogy nem adja ki.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz LordAxwell #1557 üzenetére
Na ezt meg én nem vettem észre, majd lecsekkolom
Érdekesek ezek a kategóriák, A-ra ugye az IROC-ot használom, S1-re a jó öreg Diablot, az S2 nekem full kimaradt, mert ami oda való lenne, az egyből elment X-re, de az nekem élvezhetetlen már, most nem jut eszembe, valami kis szériás pályaautó(Ultima 2012 GTR 720). S1-re meg, ha a nagy körversenyre megyek a HE Jaguárt használom az XP boost miatt, ahhoz még hozzá se nyúltam, jó volt out of the box
Még tervben van egy Charger Daytona építése maximumra gyúrva, amelyik kategóriába csak befér.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1561 üzenetére
Nekem egyébként sincs egy kocsi amivel sokat megyek. Mindig variálom. Tegnap például "merci nap" volt.
Porsche-k hiányoznak nekem de nagyon!
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1559 üzenetére
Aventador már olyan "snassz"
De úgy általában az S2 is már űrkategória. Én jobb szeretem a földhöz ragadtabb dolgokat.
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1557 üzenetére
fxx-k nagyon drága, és ormótlan.
Azon nem is gondolkodom.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Reaper
őstag
válasz LordAxwell #1548 üzenetére
Igen, ha megnézed, akkor írja is, hogy az egyik fórumos csinált az ő által leírtak alapján egy "kalkulátort". Ez a legjobb beállítás általános versenyekre. Annyi fontos azért, hogy angol mértékegységben kell megadni a súlyt, és úgy számolja ki. De ha végigolvasod a word doksit, ott le is írja mit hogyan lehet számolni, és hogy lehet finomabbra, vagy ha akarod épp durvábbra hangolni.
-
lacy86
addikt
válasz LordAxwell #1549 üzenetére
Nekem olyan volt ma ( konzol ), event befejezes utan akadozott 2-3 mp-ig
Nem tudom ez mennyire lehet az update oka. -
Reaper
őstag
válasz LordAxwell #1470 üzenetére
Én lassan többet szórakozom tuninggal mint vezetéssel, ez alapján be tudod állítani a futóművet, rengeteget számít a stock-hoz képest, nagyon jó guide szerintem
CW's Tuning Guide + Calculators *NOW DOWNLOADABLE in word + pdf. *new files added 8/10/16 , utána a final drive és gear ratiokkal tudsz szórakozni, amíg használható nem lesz. Én úgy csináltam, hogy amikor a Camaro már 3ikban csak állt pörgő kerekekkel, akkor az 1-est behúztam oda, ahol a 3 van, illetve kicsit visszább, majd hozzá a 2-3, és ennyi elég is volt, nem is nagyon volt szükség több fokozatra. Aztán visszaváltottam A-katra, ott meg elég csak a final driveot állítani addig, amíg még ki tudja forgatni a legutolsó fokozatot is és nem fölösleges az 1-2.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz LordAxwell #1479 üzenetére
Igen, viszont ettől függetlenül ez a random kilépkedés, plusz ez a "nyomj egy windows gombot" vagy a controlleren "home gombot" a továbblépéshez, ez elég zavaró.
Itt nem az akarásról van szó. Ez egy opció. Ami összességében hasznos. Ha mégis elő akarod venni, és pl. eladtad, akkor megveheted pl. a használt lemezt, olcsóbban..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
h.adam.92
őstag
válasz LordAxwell #1462 üzenetére
Tetszik, hogy nincs agyon matricázva. Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül
Egy RS2-t nyúzok, de 300nál mar nem annyira stabil. Lehet egy RS5 coupe-val jobban fogok járni. Mindenesetre még állítgatok 1-2 dolgot, hátha... Ha van tipp, elfogadom azt is! -
ForRedGlory
félisten
válasz LordAxwell #1459 üzenetére
Nem ezt írtam én is?
-
ForRedGlory
félisten
válasz LordAxwell #1454 üzenetére
Mappában nem fogod megtalálni tudtommal.
Amikor képet készítesz, akkor nyomj rá a "share" gombra is. Nem kell semmit kiválasztani, a mentés neve is lehet állandóan a beírt "Forza".
Utána a képek a Forza Hub-on lesznek a bal oldali fentről 4. menüpontban. Ott tudod letölteni is.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz LordAxwell #1451 üzenetére
Forza hubot töltsd le és azon belül lesznek a képek.
-
twi452
senior tag
válasz LordAxwell #1363 üzenetére
Én is így voltam de egyre gyorsabban jön az XP ahogy észrevettem
Legalábbis csak az tűnt fel h hirtelen 50 feletti a lvl meg versenyenként pörgetek szinte -
lacy86
addikt
válasz LordAxwell #1360 üzenetére
Nekem meg egyelore meg kell "erteni" a jatekot
Mert nem jatszottam meg Forzaval
Foleg nem Horizon "tipus"-sal -
Bib
őstag
válasz LordAxwell #1303 üzenetére
Lent volt a tengerparton, az a helyzet hogy ma már én se találtam.
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1311 üzenetére
Lusta vagyok. Meg még van egy csomó dolog amit meg akarok csinálni single-be. Nincs meg még az RX7. Meg az egyik helyszínem még nem 5-ös szintű. És a stuntokat is teljesen elhanyagoltam eddig. Inkább én is csatlakoztam volna ha időm engedi. Ezért tettem szóvá.
(#1314) Corpuscle Majd ha megtanult járni akkor meg még ennyi időd se lesz. Én napi 2-3 órát tudok játszani valamikor 20:00 után 23:00-ig (meló miatt ilyenkor fekszem le legkésőbb). Szóval ez se sok. És én is pont azért, hogy a kisfiammal foglalkozok nem a géppel. Bár mióta megvan a Xbox One kontroller, nagyon érdekli. De nem merem leültetni játszani. Kicsi még, majd 15éves korába ráér (Most lesz 4 éves).
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1299 üzenetére
Ezek vannak meg: C63 S Coupe, C63 AMG Black Series, G65 AMG, E 63 AMG, GTS. Majd a 1954 300 SL Coupe fog még kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1277 üzenetére
"persze direkt mindig jönnek mennek ott az autók"
-
Csapoati
nagyúr
válasz LordAxwell #1272 üzenetére
Igen és igen.
A barn findoknál használd a drónt, úgy a legkönnyebb (már ha kiraktad a perket, de kb az az első).
Ha nehezen csapja ki az autó a farát, akkor mef kézifékezzetek.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz LordAxwell #1272 üzenetére
Némelyiket elég nehezen találtam meg én is... Driftelni meg nem tudom hogy kell, arra még rá kell jönnöm, igaz túl sokat nem is próbáltam...
-
tgabe25
tag
válasz LordAxwell #1247 üzenetére
Ilyen helyeket keress [link]
Cyberkind: Az sem rossz
Bib: Hasonlóan voltam én is Ford GT HE verzsönnel 900k kredit jött be majd holnap megint ráveszem magam és egy dupla kredit szorzóval nyomok egy lángolt kolbász kört Egyébként azt vettem észre ha ott hagyod az enemy-t szerintem a játék nemnagyon figyel rájuk. Ezalatt azt értem, kicsúsznak belemennek valami akadályba és csak mennek neki csőgázon és ott elakadnak De ha közelükbe érsz pl lekörözés alatt akkor kiszabadulnak és jönnek keményen utánad Jól néz ki mikor 3 kört adsz az enemynek az meg úgy megy a seggedben, meg dúr mintha az első helyért versenyeznétek Egy példa:
Valamelyik nap meg nem volt kint a sima egy körös Goliath verseny ezért megcsináltam Goliath Hurkáját ha lesz valami ötlet az meg lehetne Goliath Hurkakolbásza
Egyéb: Valamelyik nap kiforgattam a Fordt tranzitot, gondoltam funolok vele kapott egy v8-as duplaturbós motort összkerék hajtást és mindent kifulloztam rajta, nagyon baró Mókás mikor az utastérben lesed, hogy a fordulatszám mérő folyamatosan ki van akadva mert kiforogja a 8 ezret is motor, második sebesség után meg a sebességbérő is kiakad te meg 360-nal nyomod neki az autópályán
[ Szerkesztve ]
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
twi452
senior tag
válasz LordAxwell #1242 üzenetére
Látod képes bizonyítékom is van ellened..xD
Most dobtam el egy 700k+ skillpontos kombót...este tök jó semmi forgalom nem volt erre jött a nappal és megjelentek az állatok az úton...xD
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1242 üzenetére
Na erre én is kíváncsi voltam, hogy vajon van egyáltalán az ismerőseimnek olyan kocsijuk mint ami nálam megjelenik a driavatar-nak. De logikus, hogy nincs. Mert a forgalomban lévő driavatarok mindig olyan típusú autók amivel te éppen furikázol, hogy ki tudd őket hívni versenyezni. Máskülönben nem lenne értelme néhány versenynek.
-
twi452
senior tag
válasz LordAxwell #1221 üzenetére
-
twi452
senior tag
válasz LordAxwell #1235 üzenetére
Én az Xbox app-ban vettem fel
-
Naspetro
csendes újonc
válasz LordAxwell #1235 üzenetére
Szerinted?
-
.LnB
titán
válasz LordAxwell #1227 üzenetére
Nem, SSD se segít. M.2-es SSD-n van nálam. Bár hétvégén tényleg nem droppolt nekem látványosan. Bár ez lehet csak szerencse kérdése. Lehet az van amit cyberkid ír, nem tudom.
-
cyberkind
félisten
válasz LordAxwell #1227 üzenetére
Ha feltekertek minden beállítást nem fog annyira droppolni mert a gpu-t jobban használja a játék ami nem az erőssége.
(#1224) ricshard444
Te még próbáld meg azt, hogy az Xbox app-ból indítod el a telepítést illetve az app-ból dob át a Store-ba mert nekem így sikerült letölteni a játékot miután letöröltem és nem volt ott a telepítés gomb.[ Szerkesztve ]
-
válasz LordAxwell #1225 üzenetére
Az újraindítós tippet már csináltam, megpróbálom SSD-re rakni a játékot, csak ott meg sajnálok ennyi helyet neki. Holnap írok, ha lejött.
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Két Ultrával készül a Xiaomi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest