- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #36551 üzenetére
A hibák changelogja 3 napja változatlan, akkor is már csak pára vettek már fel a másik 170 mellé. Szerintem dolgoznak rajta amennyire lehet. Legalábbis én várnám a patchet a héten, ami legalább az alapműködést fixálja a főbb pontokon úgy ahogy, a többi random hibát meg optimalizálási dolgot, pedig majd reszelik utána.
(#36553) kefe13: az nem segítség általában, ha minden rátolsz ultrára meg high-ra
Kb tudod, hogy min mehet az elvárt szerint, pl high-ra átcsapsz mindent, a lényegtelenebb dolgokat meg utána visszaszeded mediumra, ha az se segít akkor prioritás ismét és low-ra, ami nem szükséges. Én pl a mirror-t meg a shadow dolgokat kapásból mediumra rakom, utóbbit sokszor low-ra. Sose érdekeltek az árnyékok és elég sokat zabál(tak anno). De nem tudom pc-n hogy fut, ott nem néztem még rá. Amúgy itt egy 3050-es teszt, mediumon ugrál 60-80 között, szerintem arra lődd be és utána még finomhangolsz kicsit max, ami esetleg fontos felveszed, ami nem azt meg vissza: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest