- Mesterséges intelligencia topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #21566 üzenetére
Soloba nem veszi be?
ismik vagyunk elvileg.
-
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #21563 üzenetére
Nekem sem számolja. csodálatos.
-
Exelsior
senior tag
-
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #21412 üzenetére
Már kivették. Idő elött jött a shopba. Hamarosan indul a PASS is vele.
Epic megint ügyes volt. -
Exelsior
senior tag
válasz
Fortnite76 #21189 üzenetére
Nekem PC-n is lassú mostanában. Ismerősnek is. Ez bug vagy server oldali probléma. Nem a géppel lesz baj.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #21130 üzenetére
Ugyanez itt. Délutános vagyok reggel szoktam játszani. Majd este megnézem.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #21104 üzenetére
Forrás?
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #20819 üzenetére
Ennek a fele bent maradt.
-
Exelsior
senior tag
válasz
nincsnév007 #20309 üzenetére
Napi küldi 30 perc-ig adja a 15K-t. Azt hogy utána ad-e és mennyit azt nem tudom.
-
Exelsior
senior tag
válasz
30z.Samu #20281 üzenetére
Napi 2-3 óra játékkal vagyok most 137. Márciusig remélem meg lesz a 200 mivel annyi kell hogy minden meg legyen. Plusz van még egy Account ami 30-40 körül van az már neccesebb lesz. Ott lehet ezt fogom alkalmazni de nekem sincs hozzá sok kedvem. Lehet STW trükköt veszem elő mert az van mind a kettőn.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Marcsello31 #19952 üzenetére
A probléma hogy kemény 12gb helyett csak 2gb a videó memóriád.
-
Exelsior
senior tag
válasz
markknight #19944 üzenetére
Szia,
Minden nap egy küldetés sorozatot amit ha megcsinálsz majd kapod a jutalmat elvileg. Amit most kaptunk elvileg Crew packosok kapták.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Marcsello31 #19905 üzenetére
Hali,
Tényleg jól megy. beton stabil a 60 frame. Meglepődtem.
[link] -
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #19346 üzenetére
Szia,
Amint javítva lesz újra bekerül.
-
Exelsior
senior tag
válasz
draco31 #19144 üzenetére
Amilyen halloween volt nem lennék meglepődve ha a karácsonyi is rossz lenne de ne legyen igazam. Egy olyan karácsonyi event (2019 tél) volt amin még hóvihar is volt és az egész térképet hó fedte. na az volt a frankó. Azóta egyszer nem volt. Pedig ezek az időjárási dolgok nagy hangulatot adnak. Emlékszem orromig nem láttam el. Baromi jó volt.
-
Exelsior
senior tag
válasz
pourri #19090 üzenetére
Tudom hogy kit véd nyilván de jól hangzott. Továbbra is mondom várom a kedves webáruházakat akik hibás áron szállította le nekem a termékét. Egyszer sem szóltak. Annyiért veszem meg amennyiért ki van írva.
"A kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el, figyelembe véve az adott kereskedelmi gyakorlat, illetve áru nyelvi, kulturális és szociális vonatkozásait is. Ha a kereskedelmi gyakorlat a fogyasztók egy meghatározott csoportjára irányul, az adott csoport tagjaira általánosan jellemző magatartást kell figyelembe venni .”
Összegezve ebben az esetben a vállalkozás vagy teljesíti a szerződést a hibás áron vagy megtámadja azt, figyelemmel a tévedésre illetve arra, hogy neked fel kellett volna ismerned a hibás árfeltüntetést.
-
Exelsior
senior tag
Eddig is vásároltam játék alatt és Store-ban is és fogok is. CREW pack megjelenés óta szedi tőlem. STW-ben is vásárolok Pack-ot. Szóval tőlem vissza veheti de én mindig támogattam ezt a céget és fogom is és mindegy hogy mennyi Vbuck-ot ir fent. Vbuck-ot keveset vettem mert nem éri meg. Elején vettem max a legkisebbet. Amúgy sem ez az ország a nagy vásárolói bázis az tuti. Külföldön meg egyik pack sem egy nagy összeg. De elfogadom a te állás pontodat is.
egyébként vásárlás után reklamációt sok helyen nem fogadnak el. Boltban is volt hogy olcsóbban vettem valamit. Volt hogy VGA-t akár.
(hibás ár miatt) sosem volt belőle gond. 100ezres szobrot 15ezerért Konzol világban.pl.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Sirandrish #19071 üzenetére
Úgy voltam vele vagy elveszik vagy nem. Nem cicóztam. Reggeli KV mellett elment. Igazából ezzel elérik hogy jó pár évig tuti játszom tovább.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Sirandrish #19061 üzenetére
2? ha még 2-öt szedtem volna be.
reméljük nem szedik vissza.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #18829 üzenetére
Szia, párom most kezdte nem rég szóval ha akarsz jöhetsz hozzánk is csapodni. Szerintem örülne neki még én is. Állandóan nehezeket kap. 😅
-
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #18624 üzenetére
120 Azt hogy?
-
Exelsior
senior tag
válasz
30z.Samu #18329 üzenetére
Lehet ingyenes de nem abból élnek hanem a ráköltött pénzből. Ahhoz meg tartalom kell.
STW-re is lenne érdemi felesztés. PL. Uj chapter vagy akarmi más. Máris többen nyomnák. Oké a régiek meg a founders-esek nyomják. De már nekünk sem sok időnk marad az egyre pörgösebb BR melett. Másnál család is van. Ott még nehezebb lehet. -
Exelsior
senior tag
válasz
Sirandrish #17587 üzenetére
Mostanában eléggé vicc az egész shop vagy bundle felhozatal. állandóan ugyanazokat pörgetik. PEdig mennyi kreativ ötletet látni a Twitteren amiből tudna az Epic dolgozni de mintha nem akarnák. Pedig lenne rá igény. de volt is leak BP megjelenés elött de szinte alig jött belöle valami. vicc.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Sirandrish #17585 üzenetére
Én már a BP indulásakor lemondtam.
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #17215 üzenetére
Igen.
én is most fizettem elő.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Sirandrish #16830 üzenetére
OMG
BIG THX
-
Exelsior
senior tag
válasz
csabyka666 #16776 üzenetére
Szia,
Páromnak most raktam össze gépet itt.
RX470 ment bele és simán megy a fortnite egy medium high grafikán. 8gb ram és Intel i5-el.
RX550 sem rossz de inkább egy 480 vagy 580. 580 nitro már van fent jó áron. Tessék kőrbe nézni. Sok értékeléssel rendelkező embertől vásárolj. Vagy boltból használtan garanciával.
Egyébként a bányász kártyáktól sem kell félni ha rendesen volt takaritva és használva. Pont hogy a sok hőingadozás ami nem teszt jót nekik. -
Exelsior
senior tag
válasz
csabyka666 #16767 üzenetére
Szia,
fortnite performance mode-ban szerintem menne. Igaz nem acélosan de játszató.ű
De jobb lenne bele egy picivel jobb kártya most eléggé lent vannak az árak biztos bele tud férni. -
Exelsior
senior tag
válasz
Komplikato #15847 üzenetére
VRAM van 12gb maga a kártya nem bírja. NVMe van rá telepítve. DLSS segítene de nincs és érezni hogy a többi skálázó gyengén dolgozik.
-
Exelsior
senior tag
válasz
Komplikato #15842 üzenetére
Nyilván. Az főként AMD van kitalálva. Én nem vagyok elégedett. Szép de botrány az FPS RTX nelkül is. Nanit és non Nanit bekapcsolásával is.
-
Exelsior
senior tag
válasz
MasterDeeJay #15433 üzenetére
Hali,
performance mód-ban jól fut.
[GT 530 in Fortnite Performance Mode #2 GPU Nvidia 500 Series] -
Exelsior
senior tag
válasz
DrTechnoid #13392 üzenetére
Sima változat és emote formában jönne az átváltozás. Adnám.
Egyébként arról is volt szó hogy Stranger Things is lesz azt semmi nem lett belöle.
Én már csak akkor hiszem el ha a SHOP-ba bekerül vagy Epic mondja. -
Exelsior
senior tag
válasz
elder troll #12425 üzenetére
Hali, már nem. fel váltotta a fekete ticket igen.
-
Exelsior
senior tag
válasz
elder troll #12423 üzenetére
Már csak a ritkább lámákat is adhatna és boldog is lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Intel találgatós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - OFF topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RX 7700 XT 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest