- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Letelik a ketyegő, tudni már valamit, mi lesz?
-
GEIL
addikt
-
Vertigo18
addikt
Valaki, aki STW-t játszik tudja, hogy miért csökken a napi V-bucksos pályák száma? FortniteDB szerint az elmúlt egy hétben 52%-kal kevesebb V-buckos pálya lett, csak azért néztem meg, mert nekem is feltűnt. Elméletileg az elmúlt 30 napban 88%-kal csökkent, ami elég nagy mennyiség... Volt nap, amikor 5 pálya is adott 25-40 V-bucksot, múlt héten viszont volt olyan, hogy 3 napig egy se volt...
-
0xmilan
addikt
Koszi a friend requesteket, mindenki! Ma kicsit keson mentem fel, este 9 utan, de Korte Urral meglett az elso Duo Win!
-
becenevem
aktív tag
válasz
Sirandrish #19393 üzenetére
Nem talállak a nick neveddel.
CsuviZeusz a jatekban a nevem.
-
Sirandrish
legenda
Azt hiszem mindenkit visszaigazoltam.
Viszont két fontos dolgot elfelejtettem.
Csak zero buildezek és bamba vagyok -
0xmilan
addikt
válasz
Sirandrish #19383 üzenetére
0xmilan, 28, Pecs, szingli.
...ja es ZB only meg van jofele mikrofonom.
Rankedben kb. Platinum II szinten vagyok, de azt csak a questek miatt jatszottam. -
GEIL
addikt
válasz
#63876864 #19388 üzenetére
Gondoltam hogy ilyen felállással játszotok és teljesen ésszerű volt a döntés.
Nálam pedig a konzolos gaming mindig is megmarad mint kompromisszumos lehetőség.
Egyik konzolt sem favorizálom a másik ellenében, mert eddig is és ezután is lesz mindkét típus otthon.....csak megválogatom hogy melyiken mit játszok.Xbox az nálunk autós (Forza Horizon / motorsport...stb)
PS az nálunk verekedős (Mortal Kombat, Tekken, Street fighter...stb)
PC pedig minden másra (munka, filme, zene...stb) , de elsősorban lövöldözés egér+billenytűzet -
törölt tag
Gyereknek tökéletes az Xbox X, sőt... grafikailag és hangal sem volt soha semmi gond. Plug and play és hogy halk az előnyök (pc-hez képest).
Nekem csak és kizárólag PC
főleg hogy ultrawide HDR tolom. A közelébe sincs egy konzol sem, igaz az árának sem
de hát valamit valamiért. Valaki elszívja az árát meg megissza.
Nem akarok belemenni ebbe a fanboy sztoriba. Sosem volt PS-em (nem az ára miatt) ezért véleményem sincs róla. Nekem azért lett xbox mert a gamepass ultimate játékai PC-n is játszhatóak, van cloud gaming. Én accomra vettem meg az ultimate-et, PC-n hasít minden, xboxon meg home-olom a gyereknek, ergo két legyet egy csapásra. 3 év ultimate 45.000 volt. Vicc.
MS accountal egyszerű felügyelni a gyereket PC-vel együtt.
PS exclusive játékkal sosem játszottam, néztem teszteket meg gameplayt de nekem egyik sem jött be annyira hogy emiatt azt vegyek.Illetve én az xbox kontrollert szoktam meg, a gyerek is azt fogja, ha kell át tud ülni PC-mhez és én is ha muszáj a boxhoz. Régen bill/egér toltam, de ma már a kényelem fontosabb mint pár plusz kill.
-
GEIL
addikt
válasz
#63876864 #19386 üzenetére
Szuper konzol az Xbox és jövőre veszek egy SeriesX-et én is (a One S helyett)....de kizárólag Forza Horizon 4-5 és Forza Motorsport miatt.....és azért, mert a régebbi Xboxokra már nem fog jönni a Forza Horizon 6.
De Fortnite-ra inkább PS5 és PC.
Nyers erőben veri az Xbox a PS5-öt...de több egymástól független teszt bizonyitotta, hogy más más játékokban mindkét konzolon futtatva a PS jobban tartja a framerate-et is és kevesebb a képszétesős stutter....
az előnye csak papiron létezik az Xboxnak és sokszor vannak boszantó kis hibák (lásd Fortnite hang/mikrofon gondok...stb)
-
törölt tag
Hát ez elég elkeserítő... X év után ilyen gondok vannak.
Már törötem is a gyerek fiókját Xboxon és addoltam ismét, hátha. Utána is egyszer jó, egyszer nem.Rohadt idegesítő hogy hétvégén mennénk egyet közösen és nem megy.
Gyerek X-boxon játszik de néha ráhúzok az accountjára PC-n. Na ezt követően Xboxon mindig EPIC login képernyő vár a játék indulása után holott már be volt korábban jelentkezve. Lehet előkaparni a tizenvalahány karakteres jelszót és bepötyögni email címmel együtt. 2023 végén...
-
GEIL
addikt
válasz
#63876864 #19384 üzenetére
Xbox konzolokon már a One szériánál is voltak hanggal/mikrofonnal kapcsolatos gondok....legalábbis 2019 óta minden évben előjött ilyesmi hiba....de volt olyan is, hogy több héten keresztül se game chat se party chat nem ment....inaktív volt a menü....játékon kívül kellett "partyt inditani és a PS4/PS5 játékosokat úgy sem lehetett hallani...stb.
ilyen hibákhoz képest ezek most bagatel dolgok
de bosszantóak ez igaz.
PC-n és PS5-ön nincs semmi gond ezekkel -
törölt tag
válasz
Iramirez #19371 üzenetére
Most nem találom a képet róla, régebben volt de kivették úgy olvasom.
Vagy az iránytűn voltak markerek, vagy a képernyő szélén körbe ilyen fehér V alakú markerek abba az irányba mutatva ahol a teammate van. Mindegy.Nem régen kezdtem el játszani a gyerek miatt, de vannak gondok.
Xbox X-en pl folyamatosan bedobálja hogy cross-plattform nincs engedélyezve amikor duózni szeretnénk (én PC). Holott be van kapcsolva mind az én accountomon, mind a gyerekén (felügyelt acc). Elkezdünk solozni aztán 20 perc múlva újra próbálkozunk és jó (vagy akkor sem). NAT Open, minden más game hibátlan a crossplay. Annyi hogy egy hálózaton vagyunk értelemszerűen, de ez nem kéne hogy gond legyen.
PC-n meg állandóan a default hangeszköz a kimeneti hang, hiába állítom át a fülesenmre és mentem el. Következő indításnál ismét a hangszórókon szól. Bemegyek a settingsbe és a fülest mutatja beállítva. Balra átváltok majd jobbra vissza a fülesre és ismét jó. Majd újraindítás után kezdődik előőről a szívás.
-
korte73
csendes tag
Sziasztok!
Eléggé rátekeredtem a témára.
No bulid duos - trios arcokkal összebútoroznék.
Mic only és lehetőség szerint 25+ az évek számában.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Marcsello31 #19377 üzenetére
Annyi, hogy az a banán speciel épp egy event része volt, ha jól emlékszem...
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #19378 üzenetére
Rendben, köszi az infót. Új nekem a játék mèg, egyenlőre el vagyok azzal ami van.
Arra a 10 percre -
Sirandrish
legenda
válasz
Marcsello31 #19377 üzenetére
Item shop...minden nap új cuccok vannak bent.
Sokat lehet kapni battlepassbol is -
gduck
addikt
válasz
Marcsello31 #19372 üzenetére
Igen, tisztára úgy repültem vele, mint Kvák kapitány.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Marcsello31 #19374 üzenetére
Hát a küldihez mindegy volt hogy mit csinálsz vele, csak legyen meg a 250 méter
-
Marcsello31
őstag
válasz
Sirandrish #19373 üzenetére
Nekem még új ez a játék, most tehettem meg azt, hogy a gépen játszhassak vele, mióta bővitve lett a gép, ja hogy volt küldetése vele? Nem tudtam én vele kamikaze módban repültem, és próbáltam vadászni vele az emberkéket,
.
Van egy benzinkút amit fel lehet robbantani a játékban, volt szerencsém olyan helyzetre amikor egy másik ürge ott ácsorgott a benzinkútnál, én meg rá robbantottam az egészet. "biztos díjazta'. unalom űzőként játszok a játékkal, semmi komoly célom nincs, de láttam már pár elborult emberkét, troll üzemmódban. A légdeszkával én is találkoztam meg azzal a fehér színű gömbbel is. jól jönnek ha szűkül a kör.
Legjobban azt utálom mikor hátulról b@sznak meg, miközben probálom magam 100% energyre visszatolni az életerőt. Gondolom régebben többen jobban mentek rajta.
Szerintetek egy 4gbyteos videókártya javítana a grafikáján? Mert a 2gbyteos nvidia alap grafikával bírja csak. -
Sirandrish
legenda
válasz
Marcsello31 #19372 üzenetére
Volt egy napi (vagy heti) küldetés ahol 250métert kellett vele repülni...az éppen meglett...ennyi
Inkább a légdeszka -
Marcsello31
őstag
Ilyennel már repültetek a fortniteban amúgy?
-
törölt tag
Sziasztok, valaki meg tudná monani hogyan lehet a csapattársak irányát mutató fehér nyilakat a képernyő szélére varázsolni?
-
becenevem
aktív tag
Nem vagyok valami jó játékos, néha valamiért jól megy. Gyerekkel szoktam játszani. Én PC, ő PS5. Valaki felvehetne barátnak, ha beszélgetünk meccs alatt, akkor eredményesebb a játék úgy vettem észre
Nick: CsuviZeusz -
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, rossz fiókra töltöttem fel a v-buckot... A saját fiókomra és nem a gyerekére... Át lehet valahogy neki adni? Ha nem akkor hogy működik ez a vásárlás barátnak? (De úgy kellene valahogy nekem ezt elmagyarázni, hogy úgy sikerült feltöltenem az én accountomra a v-buckot, hogy még epik fiókom se volt csak xbox...
Most már regisztráltam epic fiókot és elvileg barátok is vagyunk a fiammal)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
nincsnév007 #19361 üzenetére
Zsír
-
Marcsello31
őstag
Legjobb játék ez a fúrtnite
. Rossz hangulathoz meg pláne
15 szinten mozgok. -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #19360 üzenetére
osztott képernyő is
-
nincsnév007
addikt
visszakerült a ready up
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Sirandrish #19349 üzenetére
Ezek szerint én 4 éve,még nem is játszottam
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19355 üzenetére
Lesz nyugdíj?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19353 üzenetére
Te már most az vagy.
-
30z.Samu
félisten
válasz
WhiteWalker #19351 üzenetére
Anno csinálták, de egyre hanyagabbul tolja az Epic.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19349 üzenetére
Milyen durva hogy ez is már négy éve volt.
-
Sirandrish
legenda
Nem játszottam vele akkor, de(legalább) egyszer már becsapódott...
-
Exelsior
senior tag
válasz
WhiteWalker #19346 üzenetére
Szia,
Amint javítva lesz újra bekerül.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami infó hogy vissza kerül e egyáltalán a splitscreen? Vagy ezt törölték és kapjátok be , ennyi volt?
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #19343 üzenetére
És hogy fog becsapódni, hogy lejjebb jön 20 m-rel, de ugyanúgy áll, csak már leér az alja? Ami nem dinamikus, az nem tud becsapódni. Bocs, nem veled karok szívózni, csak nekem ez a kimerevített meteorit, olyan mint egy elcseszett szobor így
-
Spec
őstag
Ez a kimerevedett zuhanó meteorit eléggé szürreálisan néz ki
Lesz ennek valami funkciója, vagy ez csak dekor elem?
-
GEIL
addikt
válasz
Sefneni #19338 üzenetére
Az "új Venture pálya" pedig elég jól sikerült, hangulatos havas/karácsonyos.
Elméletileg az 50 level teljesitése után meglesz a maximum 145-ös powerem, na nem mintha sok volna az előnyöm pl a 130-as powerhez képest, de azért csak na....ha már a fegyverek és csapdák nagy része is 144-es szinten vannak, akkor a power is kövesse.
-
Sefneni
őstag
Megérkezett a StW-be a Frostnite.
-
draco31
veterán
Ez a drum shoti továbbra is undorító
-
draco31
veterán
Megjöttek z új cuccok ismét, itt már kevesebbet játszottam, inkább csak streameket néztem.
-
0xmilan
addikt
válasz
Sirandrish #19329 üzenetére
Van egy 50-es ficko, aki igy jutott unreal rankig build es ZB modban is.
[link] -
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19331 üzenetére
Endgame-re már kiszúrnak többnyire és ellővik rólam. Szerencsére az megvéd az első damage-től.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #19329 üzenetére
Azt kéne, de az "érdekes" megoldásaimat le szoktam menteni.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Sirandrish #19301 üzenetére
Hmmm hát ez totál kimaradt nekem (össze_is_szégyeltem_magam), ezek szerint téged sem igazán érint a PEGI 12-es korlátozás a Fortiban
-
Aby_2014
aktív tag
-
stewe780
őstag
válasz
Sirandrish #19304 üzenetére
Ezt csinálja a fiam 12 évesen. Xbox kontrollerrel nem tekeri ki az ujjait, de én sem tudom felfogni. Ha együtt játszunk én amolyan fegyverhordónak érzem magam mellette.
-
Rage47
veterán
válasz
Szörnyű
Megfajdult az ujjam a nezestol.
-
0xmilan
addikt
Igen, az lenne a normalis szerintem, hogy hatul tobb gomb legyen, hiszen ott van a mutato- es a kozepso ujj is, mig elol csak a huvelykujj ugye.
A teny, hogy ilyen termeszetellenes "claw grip"-re kenyszerulnek az emberek, azt mutatja, hogy teljesen hibas a mainstream kontrollerek felepitese.Emiatt vagy folyamatosan valtogatod a huvelykujjadat a thumbstick es a D-pad kozott (ezzel idot veszitve) vagy a mutatoujjadon a kormod szelevel nyomogatod azokat a gombokat, amik a huvelykujjra lettek tervezve. Egyik sem idealis, de utobbi meg legalabb egeszsegtelen is.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Sirandrish #19301 üzenetére
Amikor hazaértem az iskolából, alig vártam, hogy beizzíthassam a Wizard of Wort...
-
0xmilan
addikt
válasz
Rossz nezni, ahogy a jobb mutato ujjat tartania kell, hogy hozzaferjen a haromszoghoz. Ilyen kicsavart ujjakkal jatszik mindenki kontrolleren?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Aby_2014 #19300 üzenetére
Nem tudod mi a Home Alone? Hát szégyeld össze vissza magad!!4!!
Home Alone
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest