Hirdetés
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Béta iOS-t használók topikja
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Hálózati / IP kamera
- Reklámblokkolók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- VPN topic
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
-
IT café
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
Asszem rájöttem
A Deluxe tartalom a story mód végigvitele után elérhető!
Nekem ez még folyamatban vanAz Élet a Legjobb Méreg!
-
csabamigo
aktív tag
Hy
Tegnap du.nem ment jól
Duel Nobushi ellen 3x vert(szinte megállíthatatlanul) ,nem értettem mert előtte már más ellen "jobban" ment.mindegy biztos jobb volt DE amikor már a Valkyrie-el jött és a falon ,oszlopon keresztül vágott le nem birtam tovább kiléptem(sajnos)
Ezért 10perc eltiltás jár a multitól!
Este10 után visszatértem és 2ből 2nyertem ,nyugodtabban aludtam!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1396 üzenetére
A csávó amilyen szöveget nyom a végén mikor átveszi a díjat....
-
vegitossj7
addikt
Az ESL nem hagyta hogy kijavítsák a kliens-t. Ez a hülyének is feltűnt volna, hogy érvénytelen győzelem.
Már azért leállt egy Session mert a Hibana charge nem robbant fel. Ezért szerinted nem kellene leállítani a meccset? Nem beszélve a sok glitch tech-ről. Ezek mind ki lettek javítva, köztük a videón mutatott "elesés" is.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1369 üzenetére
Időközben megtaláltam azt azt ESL-s videót: [link]
-
-
Dagohun
tag
Hát.....
Tegnap felrakta a patch-et. Akkor most örülünk gondoltam én. Megcsináltam a lovag utolsó küldetését,(köszi a segítséget)na megyek multizni szétfejelem más játékosok kardját. Ahha hittem én. Egy meccset játszottam elejétől végig onnantól mintha elvágták volna a játékot. Csatlakozási hiba meccs közbeni kidobás és a hab a tortán, matchmaker not ready üzenet ami után nem is tudtam semmit csinálni. Szóval esemény mentes tegnapi napom volt. Csak ennyi. -
csabamigo
aktív tag
válasz malystryx #1378 üzenetére
Szia
Tegnap du. megnéztem de semmi sehol a "deluxból",pedig telepítve van a pack!
Kollega is megvette a deluxot és neki sincs semmi!
Van magyar support telefonon(én nem találtam)vagy csak írni lehet ubinak?
Más! Játszottam késő estig és 1 kidobás történt,a duelek nagyon jók voltak (többet nyertem mint vesztettem)1re jobban megy Orochi pedig Viking szerettem volna lenni de Orochi a legjobban fekvő majd a Warden!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
lofagi
addikt
válasz malystryx #1388 üzenetére
Nahát nahát,hogy mindenki felületesen olvassa csak a hozzászólásokat, pedig azt se lehet mondani,hogy hú de nagyon pörögne a topic. Ott írta Vegi, hogy hibát találtak az utolsó pillanatban és azon dolgoznak. Soon! :]
Kiszedtem a Gladiátor movesetjét ha valakit érdekel esetleg, pc bill kiosztásban, az F a guard break ha valaki nem jönne rá. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Plafoon
tag
Season 3-ban elvileg van már ranked, kerestem de sehol sem találtam, hol tudok rankedezni?
-
malystryx
senior tag
Nos Uraim, nem is tudom hol kezdjem. Délután jött a 12 GB körüli patch, felraktam, és elkezdtem játszani. Nem hinném hogy a szervereket tették rendbe, illetve a Ubi részéről történt a javítás, de olyan f*sza játékokat toltam ma, hogy még most sem bírom abbahagyni. Eddig lvl2-es botok rendre szétvertek, kb 5-10 százalékban nyertem én. Még a lvl1-es vödörfej (conqueror) is levert. Most meg én verem a lvl2-es botok szinte mindegyikét, mert jobb lett a latency!! Így már mindjárt más, nem hiába nyavalyogtam eddig. Tudtam hogy valami nincs rendjén. Ha nem a szervereken történt javítás, akkor én tettem fel tegnap egy kis progit, amit haver ajánlott pubg-hez, ahol szintén nagy előrelépés történt.
Akinek hasonló gondja van, annak egy kis segítség, nekem rohadt sokat dobott:
Latency FixÍgy már lenne esély a story módot realistic-on kezdeni.
Egyedül az volt ma idegesítő, hogy a sok gyökér még a meccs előtt kiszállt, és emiatt az adott play kifagyott, ki kellett lépni belőle. A nyakuk nyúlna meg..
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1374 üzenetére
én is bízom benne hogy y2-re jó lesz.
engem a lock utáni 2 fekete csík idegesít a képernyőn elég lenne a zoom, nem kell ez a filmes-hatás
-
Dagohun
tag
Köszi srácok. Este megpróba újra. Egyébként normálon vagyok.
-
-
Dagohun
tag
Üdv.!
Nos megvettem tegnap a játékot (PS4) mert tetszett a hétvégén. Még a lovag hadjárat végén vagyok de ott kicsit elakadtam a farkasokkal harcolo vikinget hogy lehet legyőzni? Pár tippet kaphatnék. A farkasok megszívatnak rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
válasz csabamigo #1377 üzenetére
Ha jól látom a deluxe tartalma:
- sunbeam effect
- 3 ornament (sisak fejdísz, 1-1 db minden frakció "vanguard" hőséhez. Kensei, Warden, Raider) Heroes/customization/appearance/ornaments, ez balra van, ettől teljesen jobbra az abilities/effect-ek között meg a sunbeam effect..
- 7 nap champion státusz (7 nap "prémium", töb xp, és steel)
- eblem package (ezeket elvileg a saját emblémád szerkesztésénél találsz, keret vagy kép, nem tudom)Remélem így meglesz
[ Szerkesztve ]
-
csabamigo
aktív tag
válasz malystryx #1376 üzenetére
Köszi
Jó az oldal csak nekem se túl jó az angolom de majd talán "valaki" csinál magyar változatot!
Tegnap du. sikerült 2 duelt nyernem a 6ból nekem ez már siker volt!Nem lépek ki akkor sem ha már az elején látszik,hogy jobb az ellen és 0:2nél sem sőt volt hogy 3x verettem meg magam ugyan azzal az emberrel de tanulságos volt!
Már nem kerülök "Idegállapotba" Más:A deluxe tartalmat hol találom mert letöltés után sem mutatott sehol + dolgokat?[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
malystryx
senior tag
válasz csabamigo #1375 üzenetére
Szia,
sajna a magyar oldal ami egy ideje már nem üzemel, az tartalmazott ilyesmit ha jól tudom, most ezzel kell beérned. Elkezdeném a fordítást, de mivel nem jó az angol tudásom, ezért nem akarok hülyeségeket írni.
Gear statsEsetleg Fagi-nál könyöröghetünk, hogy készítsen egy rövidke videót, vagy fordítást majd ha időmilliomos lesz és kedve támad.
@Srácok, engedjétek el, aki nem fog hinni annak hiába érvelgettek. Ők eldöntötték hogy xar, mi meg játszunk vele. Majd az idő mindent igazol... Reméljük.
Tegnap nem bírtam ki, elqurvultam, és vettem season pass-t.[ Szerkesztve ]
-
csabamigo
aktív tag
Üdv
Van valamilyen táblázat vagy leírás ,hogy mi mit jelent pontosan a "felszereléseknél" magyarul?Az Élet a Legjobb Méreg!
-
vegitossj7
addikt
Összeszedik magukat, hidd el. A játék maga rosszabb állapotban volt mikor kijött mint a Siege (szerveroldalilag), de itt hetente patchelnek szinte metaváltoztatót. Y2-nél rá se fogsz ismerni a játékra.
A Siege roadmap még ennyi se volt. Mi már tudjuk a 2 hőst, Ronin-t és a Huntresst. Dedó szerók meg majd laggot hoznak. Streamben azt mondták hogy a dedó szeró többet tud majd nyújtani mint 4v4...
A kapcsolatra nagyon nem panaszkodhatok jelenleg, kollégával nem 1-2 meccset toltunk le mindenféle kapcsolati malőr nélkül. Kb. minden 100. meccs DC-zik. Meccset mindig találtunk, mindenre, szintünkhöz megfelelően.
Jelenleg ami kell:
- Minden karakternek kell egy opener. (BERS-PK-VALK-OROCHI-KENSEI-NOBUSHI)
- Parry változásokat nagyon finomhangolni (ez megy most), hogy ne legyen ingyen GB vagy heavy
- Kis Cent nerf (Stamina vagy DMG nerf)
- Stabilabb NAT-ot (nekem néha piros, néha zöld)
- Stamina és OOS változások (ez megy épp), a turtle meta kinyírásához
- Tegyék vissza a Time Stampet, vagy adjanak minden karinak 100ms+t
- Flicker végleges kinyírása (ez megy épp)
- Unlock végleges kinyírása (valami 1-2 mp-et várnod kell, ha nem lockolsz senkire, mire újra lockba tennéd magad)
- Valamit tenni a Dominionban, hogy ne lehessen 2 ugyanolyan karakter. (Csodás 4 PK dodge heavy máig riogat...)
Most ennyi kellene hirtelen, ami nincs a patch notes-ba.
A ranked meg késni fog 1 hetet mert egy exploitot talált a QA csapatuk.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Igen ez mind szép és jó, sok csicsa cucc, juhú, de kevés szó esik a lényegről. Az utolsó sorba azért odabiggyesztik mindkét oszlopba a "patches+balancing updates" feliratot, meg a jobb felső sarokba a dedó szerver csodaszavakat is, hogy ne lehessen fogást találni, de ahogy nézem a hangsúly továbbra se az alap lényegi dolgok kijavításán van.
Persze mindenki örül az új animációknak, a szép új páncéloknak, stb, és abban is biztos vagyok, hogy szuper lesz az új 4v4 mód (remélem valami objective mód lesz, gondolom CTF), meg a ranked duel is kellene már (kb. megjelenés óta...!), de amíg szar a kapcsolat....ezek minek? Az első oszlopba azt kellett volna írni, hogy pl. NETWORK FIX hatalmas betűkkel. Ja és "Training Arena" eddig is volt, egy cimboráddal összeálltál, megbeszéltétek mi legyen és ugyanúgy tudtál gyakorolni. Az új rep. limit meg senkit nem érdekel a hc fanokon kívül.
Félreértés ne essék, alapvetően jó ez a season-ösdi, biztos szuper dolgok lesznek amiket kitaláltak, de előbb egy nagy bugfix-et kéne nyomatni, ÉS utána ezeket.
Lényegében ugyanaz a bs "roadmap" van itt is, mint R6 Siege-be, onnan másolták át. 2 hero 2 map + csicsa cuccok.
Kiváncsi vagyok itt mikor kamuzzák be az r6 féle "operation health" seasont.Remélem year #2-re sikerül összekalapálniük a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Na a GS már rég nem számít annyit, mint az elején, sőt az elején se számított annyit, csak mindenki meg volt tőle lepődve,hogy voltak akik már 1 hét után fullosan rohangáltak. Nyilván aki otthon veri a ... azoknak nem gond 1 hét alatt kifarmolni, de arra már nem vették a fáradságot,hogy ők is kifarmolják és úgy nézzék meg az esélyeket. Inkább ment a sírás. Ami megy most is. Jelenleg pedig aztán simán el lehet verni valakit, ha tudod mit csinálsz 0 gearrel is.
Téged és még nagyon sok mindenki mást a hétvégén nem azért vertek el, mert 0-ás volt a gear, hanem azért, mert a tapasztalat nem ua. Azzal egyetértek,hogy a valami durvább megszorítást kellett volna az MM-nek adni ha más nem, legalább erre a hétvégére, hogy ne dobjon össze már egy rep0-asl rep50-essel. Ott annak a rep0ásnak szinte semmi esélye. Egy tök egyszerű skálát be lehetne vezetni a játékba,hogy 0-10 20-50 50+ repusok játszanak egymás ellen, ennyi. Még úgy is lenne biztos akit szétverne, de legalább nem lenne az az érzése, hogy azért, mert a játék rossz MM-el rendelkezik.
A játék valóban rendelkezik nagyon sok és idegesítő hibával. De régen játszottam már olyan játékkal ami lekötött volna ennyire, ráadásul itt igazából még az sincs,hogy valami nagy változás lenne a játékmenet folyamatában, itt végülis mindig csak harcolunk. DE! Heti tartalmat kapunk, már ezért érdemes várni,hogy vajon mit oldanak fel a készítők nekünk. Napi küldik valamint 3-4 napos küldik. Ezeket lehet farmolni, jobb cuccokért, jobb kivégzésekért, vagy csak hogy jobban nézzen ki a karakterünk. A játékban van 14 karakter most jön hozzá még 2, szóval 16 karakterrel bőven el tud lenni az ember jó sokáig. Ha mondjuk nem tetszik neki valamelyik még akkor is lesz miből válogatni.
Szerintem nagyon sok potenciál van a játékban és koránt sincs még vége.
S4ben új gyakorló arénát akarnak berakni, ahol a különböző szituációkat tudod majd gyakorolni, az új belépőknek részletesebb tutorial. Az ember nem rak be ilyet egy olyan játékban az utolsó szezonra, aminek vége, amit nem éri meg fejleszteni tovább.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
athomi
veterán
Jó volt ez a nyílt hétvége, nagyon örültem neki, de sajnos pont az nem győzött meg aminek meg kellett volna, a multi. A harcrendszert jól összehozták, tetszett, de nekem a multi lapos volt, a pályák kicsik.
A single részében több időt töltöttem.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1369 üzenetére
Az ESL-t nem akartam idehozni, de az S3-at még megvárom, de valószínűleg inkább csak külső szemlélőként, pedig az 50% kecsegtető ár lenne. Hidd el, hogy nagyon vártam már én is egy normális, szép kardozós játékot, de még vannak komoly gondok amiket meg kell oldania az Ubinak ha hosszútávra tervez (ehhez a dlc-k kevesek, elsősorban nem új pálya és hős kell hanem rendes kapcsolat és balance.. csak hogy pár "alap" dolgot mondjak).
Nem tudom milyen számokról beszélsz folyton, mert én mindenhol csak halott grafikonokat látok a játékról és az, hogy Free Weekend során nem talál lobbyt főműsor időben, szombaton, az ultra gáz. És ahogy korábban is írtam, nem azért nem talált lobbyt mert szar a kapcsolatom, hanem egyszerűen a játékosok mind Dominion módba mentek 3v1 vagy 4v1 gang-upolni... (arról nem is beszélve, hogy többször összedobott elite gearscore-os playerekkel is, ami már magában ciki, mert nyilvánvalóan lehozták a kört csukott szemmel a Free Weekendesek ellen..... legalább ezen a hétvégén maradtak volna távol hogy több sikerélmény legyen Dominionban, vagy mentek volna inkább duel-ezni ahol nincs gear score, stb. + ehhez hozzájön a szuper matchmaking ami összedobja a noobokkal, alacsonyszintű gearscore-osokkal)
(Siege-be legalább lvl20-ig nem lehet rankedezni így kisebb az esélye, hogy összekerülnek erősebbekkel de persze Casual-ban még simán összesorsolhatja őket, mert ott is "szuper" a matchmaking..)A Free Weekend 50%-os akcióval itt is gáz, siegenél is az volt. A különbség annyi, hogy Siege-nek valamennyire sikerült talpraállnia year #2-vel. Reméljük a For Honornak is sikerülni fog, de ehhez változnia kell. A kérdés, hogy mikor és mennyire fog.
-
vegitossj7
addikt
Ohh... Darabosan írom, mobilról nehéz... Témáról-témára haladva, közvetlen válaszokkal.
Micsoda fogalmi problémák vannak itt... Ne vedd sértésnek, de mondtál egy két dolgot, amin csak a fejemet fogtam...
Adsz neki esélyt, ennek örülök. Az eddigi írásból sajnos nekem nem így tűnt.
Cent-nek megvan a hard counterje, Shugoki személyében. Lényegében Cent ellen meg kell várni, hogy ő támadjon először. Aztán laza.
Valk-nak a leg sweep-jét ha kidodge-olja az ember, ingyen GB. + a pajzs nem sebez semmit.
PK-nál nincs ilyen támadás.
Fagi kolléga egér-billel lett rep 20+ wardennel. Ez nem azon múlik.
A revenge mód változásokkal nem lehet felkapni/lökni az embert, ha revenge-ben van. Parry-zni se lehet. Stb... Ezzel meg is lett oldva.
Az igaz, hogy a R6 "tömegjáték", hisz ki ne szeretné az FPS-eket, meg a katonákat személyiséggel.
Viszont azon hangosan röhögtem, mikor azt mondtad, hogy "Arról nem is beszélve, hogy ahol már 1. évben van free weekend az már eleve gyanús, de az 50% akció szintén gáz még az 1. év közepénél"A Siege ebben is jobb, mert ott már S2-nél volt Free Weekend 50%-os akcióval. Brafó.
A Steam adatbázis PC-n a 7%-a az igazinak. Ezt neked is tudnod kellene, hisz PC-n több mint 1 millió ember játszik Siege-el naponta. 40 ezer ember bőven tolja a For Honort. Annyira kihalóban van.
Statisztikák akarsz, akkor 1.4 millió különböző aktív játékos játszott Júliusban... Minden platformot összesen.
Siege-ben is volt playercount számláló, ott is kivették. Na, mik nem vannak.
Az Activity jelenség %-os arányt jelez... Nem lehet minden Very High...
Azt nem tudom hogy nem talált, engem még hajnali négykor is bedobott Skirmish-re...
S3-ra nem jönnek Dedó szerverek. S4 és Y2-ben valamikor jön majd.
Ezt a linket (képet sry) meg szépen negálja ez a poszt.
Vannak problémák, ezt nem vitatom. De ennyire azért nem durvák. Most volt egy ESL final, ahol glitchel nyert a tag. A fejlesztők nem tehettek semmit, az ESL jól átbaszta őket. Ez most a topic. S3-at lesd meg, ha tényleg kalap-kuka, akkor mind1. Új content, stb, várható még a meta change másik nagy része, heti patch-ek, jóság-kacagás.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1365 üzenetére
Mindent csinálok, csak az elején nem trashelem a játékot. Pont, hogy én nem, hiszen több tesztelésben is benne voltam, reménykedtem, kitöltöttem a végén a kérdőíveket is nekik, stb. Sok mindent mondhatsz rám, de azt nem, hogy nem adtam neki 1-2-3 esélyt.
4 karaktert vittem el repu 1-ig (orochi, lawbringer, shoguki és kensei), 3 kategóriából (tank, assassin, vanguard). Mindegyiket másképp kell játszani, más combo-k vannak, stb. a block, parry, gbreak, stb is tudom mik, ismerem, használom is. Szóval hidd el, azért ha nem is vagyok pro meg nagy hc player, azért minimális rálátásom van a dolgokra...
A balance kérdése mindigis egy forró talaj, minden topikban megy a harc e téma körül.
De amíg azt látom, hogy a legtöbb karakterrel (Centurion, Valky, PK, stb..) tud a játékos 1-2-3 (kivédhetetlen) combó ismételgedésével nyerni folyamatosan, akkor engem senki nem fog meggyőzni arról, hogy itt "igazából csak a tanulási görbe nagy, de amúgy van balance"... aha... hát nem.
Persze ehhez hozzájön nyilván az, hogy valószínűleg nem egér+bill párossal kéne nyomni ezt a játékot, de a legtöbb PC-s csak ezért nem fog kontrollert venni, ahogy én sem.
Repu1 elérése felé már legtöbbször mindig én voltam az 1. a meccs végi listán legtöbb eliminationnal, tehát annyira szar nem lehetek de mégis fájt nézni ahogy a társaim folyton bekapják ugyanazok az ütéseket és szinte tehetetlenek.
A Dominion az egyetlen obj. mód jelenleg (a többi sima TDM), de az meg sajnos tele van féreg emberekkel, továbbra is megvan a gang-up jelenség (és nem is fog soha eltűnni), és az ennek counterelésére kitalált revenge mód pedig sokszor szart se ér, néha persze lehet vele szerencse, de legtöbbször csak az elkerülhetetlen halált késlelteti.A különbség R6 Siege és eközött, hogy lövöldére mindigis jobban vevők az emberek, az azért nem halt még ki, pedig ott is vannak brutális bugok még a mai napig, ráadásul a mostani season meg kész vicc, ezt is elismerem.
De a For Honor esetében már kicsit más a helyzet. A kardozós, hack&slash természetéből adodóan alapból egy szűkebb kört érdekel, és ha azon belül is egy nagy részénél elhasal a különböző problémák miatt, akkor az jobban meglátszódik.Arról nem is beszélve, hogy ahol már 1. évben van free weekend az már eleve gyanús, de az 50% akció szintén gáz még az 1. év közepénél.
Plusz ott van rengeteg cikk is arról, hogy kihalóban a playerbase. Na meg a sok statisztika. Én nekik hiszek, nem neked.Azt se felejtsük el, hogy szépen sunyiban kivették a "player count" számlálót a játékból. nyilván "véletlen"
Ja és még azt is megemlíteném, hogy a free weekend során, ahol ugye tudjuk hogy hatalmas a playerbase ugrás, csak Dominion (High activity) és 2v2-be (Medium activity) talált lobbyt, más módba, pl. duel, stb. nem is talált lobbyt. Kérdem én, hogy a fenébe lehet az, hogy még ilyen nagy játékosszám lökettel se talált lobbyt? Se napközbe, se este! (ja mielőtt még felmerülne: jó a kapcsolatom, NAT zöld minden, stb)
Elvileg season3-ban jöttek a dedó szerverek. Talán az majd segít ezen. Ha még nem tud késő.
-
malystryx
senior tag
válasz csabamigo #1366 üzenetére
Helyes!
Én is így vagyok vele, az elején direkt nem vettem meg, aztán megjelent, rá 3 napjára megvettem, mert nem bírtam ki.@vegitossj7: így van, aki ezzel akar játszani, úgyis kitart. Én se foglalkozok semmilyen ócska stattal, ha olyan kevesen lennének, mindig ugyanazokkal találkoznék, de nem.
[ Szerkesztve ]
-
csabamigo
aktív tag
Hy! Deluxe megvéve,nem várok tovább!Benne voltam a zárt bétában is mert azonnal megfogott a játék a beharangozók alapján
A free weekend alatt megint elkapott a játék úgyhogy mától nyomomAz Élet a Legjobb Méreg!
-
vegitossj7
addikt
Be kell seggelni a tanulást. Foglalkozni kellene a játékkal és annak megjavulásával(javításával). Ha az elején trash-elni szeretnéd, akkor trash is marad. Sok steam review pontosan mutatja. Feladja, mert első Settings beállítás után kidobja a gép, negatív review. Újraindítani már nem fogja a játékot azért.
Injustice 2-vel se tolják casual emberek. Ott sincs "balance" 10 óra játék után. Low levelen meg pláne. Az a probléma ennél a játéknál, hogy azt hiszik az emberek, hogy button smash-el elérnek valamit. Aztán, ha érdekel is a dolog, akkor még meg is tanulhatod a combatot. Minden karaktert pontosan ismerni kell, hogy jó legyél.
Ha meg szerinted alig változott valamit a béta alatt, akkor tényleg nem toltad sokat...
Pontosan tudod, milyen volt a Siege-el a helyzet. Ugyanez volt, ha nem rosszabb. Szerverek ilyenek voltak (dedikált szerók voltak ott, de a netcode még mindig fos), és volt ott is 38%-os steamen.
Azt meg felejtsük már el, hogy ezt 2 ezer ember tolja. Ez egy Uplay játék. 7%-a tolja Steamen. Aztán lehet számolni. Amikor meg ugyanazzal dobja össze az embert, akkor meg elfelejti, hogy P2P-nél ez megszokott. Jó kapcsolatot részesíti előnyben.
Az event meg épp hogy nem cross-platform. Minden platformon külön van... A Faction War a cross platform.
MINDEN fighting game-ben köcsögök az emberek. Ilyen a genre maga. Ez még az Ubi gyűlölettel vegyülve olyan eredményt hoz, amit a kolléga fentebb idézett.
Mi tolni fogjuk. Egyedi, a combat jó, tartalom van benne, foglalkoznak a játékkal, és viszonylag stabil. Ennél több nekem jelenleg nem kell.
Akik nem vevők erre, azokat a Free Weekend nem is győzhette meg nagyon. Ez nem Casual dolog...
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Hát gyerekek...ez továbbra is kaksi.
Szerencsére a kampányt engedte játszani, így gyorsan végigtoltam... mondanom sem kell, nem volt egy nagy eresztés, de legalább nem várok rá torrenten...
A multi meg ugyanolyan fos, alig változott valami a béta óta. Én szerencsésnek mondhatom magam, mert benne voltam alpha és béta tesztelésben is, így tudtam elég sokat nyomni és ugyanazok a hibák a mai napig jelen vannak: a kapcsolat szar, az emberek köcsögök, a balance-nak nyoma sincs... stb.
Én kitartást kívánok azoknak akik maradnak, remélem ahogy jönnek az új season-ök úgy lesz egyre jobb a játék, de nálam elvérzett...és ahogy látom a kommenteket és véleményeket, még szintén sok ezer más embernél.
A gond az, hogy hiába lesz "jó" (a fenéket, max. elviselhető) a játék, addigra már tényleg 0 lesz a playerbase. Már most ijesztő megnézni a grafikonokat erről. -
lofagi
addikt
.2 óra után: Otherwise, it's a stale, rediculously easy, cinematic hack and slash game that involves tediously spamming left click until the mission is complete.
1.0 óra után: I cannot justify paying the current price for a buggy game with microtransactions.
7.6 óra után: $60 game with $99 "micro"transactions.
Pay to not grind for 100 years for good equipment and customization items.
0.7 óra után: Peer to Peer connections and microtransactions are why I refunded.
3.0 óra után: The server is the only problem in this game, frequently dc from the game,, i hope ubisoft can fix this otherwise they are gonna lose a lot of player in short time,.Szóval értem én, hogy mennyi negatív Kritika van a játékra, de milyenek könyörgöm. S tudom vannak normálisak is, de ezt találtam az első oldalon. Vannak hibái a játéknak, melyiknek nincs, csak ép ez egy réteg játék ezért nem is less sose óriási közössége. Legalábbis nem gondolnám inkább azt mondom.
Amúgy a kezdeti nehézséget szerintem leküzdötték. Nem mondom, hogy nincsenek hibái, de egyáltalán nem annyi, mint az elején. AZ, hogy rosszabb lenne a helyzet most, mint akkor nem állja meg a helyét egyáltalán.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
RaGi91
senior tag
válasz vegitossj7 #1361 üzenetére
Az event stat az cross-platform. -.- Steam napi csúcs kevesebb, mint 1k volt free hétvége előtt. Leszek jóindulatú és azt mondom, hogy 3k ember / nap PC-n az elmúlt hónapban naponta. Nem combos, SŐT. Ezeknek az embereknek a nagyja nem duelezik, ha pedig mégis kevés az EU, szar ping. 5x rakott össze ugyanazzal az emberrel egymás után (all region, all skill). Úgyhogy nincs jól. De legyen neked igazad. Éledjen fel, javítsák ki, legyen jó. Most nem az, nem véletlen, hogy 40% a pozitív értékelések száma steamen is.
Tűzfal nem okozhatta, mivel semmihez sem nyúltam. Kivételek között van, nem vagyok hülye. Egyik patch után szar lett, azóta is az. Írtam nekik, válaszra se méltattak.
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
Hát, gyakorlatilag 170k ember tolta most PC-n ingyenes hétvége alatt. (event stat)
Eddig is minimum napi 30-40 ezer ember tolta PC-n, ez sehol nincs a kihaláshoz. Köszöni, nagyon is jól van.
Ha 2 hónapja is ezek voltak a gondok, akkor biza biztos nálad lesz a hiba.
(De ez a játék hibája ugye)Ha már nekem kell utánaolvasnom a problémádnak, akkor annyit segíthetek, hogy a tűzfalad okozta ezt.
Megjelenés óta pedig nem hogy jobb lett, stabilabb lett és élvezetesebb, több content került be, és a balance is kiegyensúlyozottabb lett.
Most jön a S3.
Nézd meg 2 nap múlva, ha akkor is fos, akkor add fel. De legalább ne terjeszd az Aids-et.
Siege is ugyanezt az utat járta be. Ott is kitartottak az emberek a játék mellett, itt is kitartunk a játék mellett...
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz vegitossj7 #1359 üzenetére
Inkább letöröltem a francba, amikor kb 2 hónapja abbahagytam akkor is voltak gondok. Most mégtöbb. Sajnálom, de ez a játék nem lesz jobb. Legalábbis nem számottevően, de arra is kicsi az esély, mivel eddig is csak romlott megjelenés óta. Nem csoda, hogy gyakorlatilag halott PC-n.
-
vegitossj7
addikt
Nekem is volt egy időszakom, de akkor 1 nap múlva megjavult az egész. Igaz, akkor az egész Ubi állt le.
Ha most nem zöld, akkor nézd meg megint a portokat. Ez azért kemény egy hiba. Ha tényleg a játék a hibás, kapsz ingyen boostert, ha bejelented costumer supporton.
-
RaGi91
senior tag
válasz vegitossj7 #1357 üzenetére
Portok forwardolva vannak. Játék megvétele után 1 hónapig zöld volt a NAT. Aztán piros lett, most not connected, vagy sárga. 2 percig keresek meccset Duel-ben, majd kiírja, hogy Failed to Connect to matchmaking. Nem nálam a hiba. Minden más játék megy rendesen (LoL, Pubg, PoE).
-
vegitossj7
addikt
Srácok, én nem tudom milyen problémátok van, de ez a ti oldalatokon van. Mi toljuk nap mint nap, és fél percnél tovább sosem keres meccset.
Zöld NAT nálam, volt egy időszak mikor piros volt (ubi hibája), elmúlt. 1x port forward, és connection error-al nem nagyon találkozik az ember...
S3 főleg rendbeteszi ezt.
-
malystryx
senior tag
Nem gondolom komolyan, de egész nap játszottam vele, este 6-ig nem volt gond, utána telibe kapott a hullám. Onnantól játszhatatlan lett. Nekem mindig zöld a NAT, bármikor felléptem eddig. Az hogy béna vagyok, meg az én saram.
Azt meg aláírom hogy mindent elqrnak, de igazából az EA is, meg mindegyik másik pont ugyanekkora zsivány. Állítólag a R6 meg igen jó. Mindenhol ezt hallom. De nem tisztem eldönteni, csak haverok mondják. Ne vedd támadásnak, természetesen óriási a baj, maguk alatt vágják a fát sajnos. Nehéz lesz helyrehozni. -
malystryx
senior tag
válasz csabamigo #1352 üzenetére
Szia,
Xbox One-ra pont deluxe nincs, de gold van, és azt ajánlanám, abban van season pass is, bár attól függ mennyit szánsz rá.
Ezt találtam, itt van standard is..Szerk.: Ne haragudj, már csak standard van...
[ Szerkesztve ]
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok Meg szeretném venni a játékot most az akcióban Xboxra ,de nem tudom hogy a sima standard vagy a deluxe legyen, mennyivel ad többet a deluxe? Előre is köszi
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
RaGi91
senior tag
válasz malystryx #1350 üzenetére
Ezt nem gondolod komolyan, hogy azért rossz mert sokan játszanak.... Megjelenéskor a jelenlegi játékosszám többszöröse volt állandó. Az a gond, hogy mikor már csak párezer volt a napi peak és eltűntették az online lévők számát is mindenhonnan, már akkor lehetett tudni, hogy baj van. Rendszeresen rossz volt a NAT, stb.
Feldughatják a dedikált szervereiket, ha egyszerűen nem működik semmi.Akkor kellett volna, mielőtt kiadták. Ezzel elvesztették a játékosok 95%-t, az ingyen hétvége se segít sokat, mert nem működik. Tisztára, mint a R6. Azt is kiadták és még mindig gané (Operation Health = menjünk nyaralni, mert tudjuk, hogy szar de legalább az is marad).
Én leírtam az összes ubisoft vackot. Minden játék, amit Ők adnak ki, remek koncepcióval rendelkezik, de valahogy mindet sikerül teljes mértékben elbaszni.
-
malystryx
senior tag
Most hétvégén sztem nem számoltak ezzel, hogy rengetegen ki fogják próbálni, emiatt szinte játszhatatlan, ezt én is tapasztaltam. De nézd meg Fagi videóit a yt-on, elég jó dolgok lesznek benne, sztem kb a 4-ik szezonra lesz jó állapotban a játék. Én azért nem írnám még le, csak az idő a legnagyobb ellenség. A dedikált szerverek behozása sokat fog dobni. Meg a ranked.
-
RaGi91
senior tag
Visszanéztem én is. Gondoltam most jó sokan vannak, mivel ingyenes, duelezgetek kicsit.
Belépek, nem mutat NAT-et. Egy disconnect ikon van (mikor megvettem a játékot zöld volt, majd jöttek a patch.-ek piros lett, majd abba is hagytam). Nem látja a story-mat. Mondom jó, biztos bug.
Matchmaking, duel pvp. Failed to connect to matchmaking. Játék újraindít, sárga NAT. 10 perc után talál meccset, azt se tudtam, hogy kell lockolni, de nyertem simán utána. Kiírta, hogy végigvittem a story-t realistic módba, mondom fasza.Szerintem. Nat megint disconnected és mostmár folyamatosan failed to connect. Mi a kvaannyát művelnek ezek a retkes ubisoftos ganajtúró nyomorult szerencsétlenségek?:S:S Így elrontani egy alapjaiban jó koncepciót. Merem állítani a játék jobb állapotban volt megjelenéskor, sőt még bétában is. (leglább működött).
-
malystryx
senior tag
Tegnap majdnem agyfagyást kaptam. Az egy dolog hogy kicsit kijöttem a gyakorlatból, de a gép annyira szenya lett, hogy négyesével támadtak rám, a többiek b@sztak segíteni, nem volt jó érzés. Ez volt a kensei main-el, aztán mondom elkezdek egy centurion-t, na azzal összecsuktak pillanat alatt, nagyon szokatlan volt, de a nap végére picit belejöttem, nem egy rossz karakter, még tanulni kell jócskán. Már ilyenek voltak a szerveren, hogy kinyírom az ellent, kiírta hogy execution, el is kezdtem, erre felkel, és még rá kellett ütni legalább 2x, mire meghalt, de akkor már nem lehetett kivégezni. A karakterek random teleportálgattak, a futás közbeni támadással (ugrás+ütés) szoktam kezdeni a gyorsabb haladás érdekében, és simán eltűntek mire odaugrottam. Kénytelen voltam befejezni, játszhatatlan volt.
A twitch-en meg valami bajnokság van, a fiammal még éjfélig néztük. -
Plafoon
tag
válasz vegitossj7 #1345 üzenetére
Van ranked? Hol?
-
malystryx
senior tag
válasz vegitossj7 #1342 üzenetére
Hmmm.. Igazad lehet, akkor még várok. Meg jut eszembe jön még black friday
-
-
malystryx
senior tag
válasz vegitossj7 #1334 üzenetére
Én is gondolkodtam season pass-en, de asszony tuti megölne.
Miért halogatod s4-re, ha megveszed, akkor full time-ban meg kell lennie. Vagy a játszást halogatod S4-re? Amúgy én a ronint várom.@Fagi, köszi ismét a videót, 22 oldalas frissítés???
Amúgy a videóban ahol bekonferálod az ingyen hétvégét, direkt nem említetted hogy 50% lejön az árából?[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
A legutolsó WD összefoglalója.
-
lofagi
addikt
válasz vegitossj7 #1333 üzenetére
Hát nem tudom, a srác a haverjai ellen is glichet használ,hogy megölje őket, meg emote közbe támad, szóval annyira nem jó arc.
-
k-adi
nagyúr
Nem értem miért pont a PC-sek kapnak kevesebb időt free weekend során, mikor pont ott kellene a legtöbb segítség, marketing, stb..
Amit meg a veteránokról mondtál... a free weekend jelenség itt is ugyanaz lesz gondolom mint R6 Siegeben... pár napig ingyen frag a veteránoknak
-
lofagi
addikt
Pár szösszenet a hétvégi ingyenességről.
-
lofagi
addikt
Ott van a fő oldalukon! :] Aug 10 és 21 között.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
PLAY FOR HONOR FREE THIS WEEKEND!
From 10th - 13th of August
PLAYSTATION 4
10/08 at 7AM UTC to 14/08 11:59PM UTCXBOX ONE
10/08 at 7AM UTC to 14/08 11:59PM UTCPC
10/08 at 5PM UTC to 13/08 at 8PM UTCszerk.: Elvileg a single is nyomható lesz, így aki a warez változatra vár (még várhat egy darabig..) annak itt a lehetőség legitim módon kipróbálni a kampányt is.
[ Szerkesztve ]
-
-
lofagi
addikt
Itt a lehetőség a mostani hétvégén kipróbálni a játékot, akinek nincs meg.
-
xPraetoriaNx
senior tag
-
malystryx
senior tag
Én is reménykedek amúgy, mert szeretem nagyon, de egyre kevesebb idő van rá nyáron, de ha indul a suliszezon, már jobb lesz. Én letojom ezeket a divatmajmokat, még el sem olvassa a cikk végét és már fikáz, mert a másik is azt csinálja. Majmolják egymást. De tény és való, hogy még 2x ugyanazzal a játékossal nem találkoztam. Jöhetne már az advanced gyakorló mód, mert volna mit fejlesztenem magamon. Addig nem égetném magam köztetek. Én igazából majd a 4-es szezonra gyűjtök, a Ronin érdekel majd nagyon.
A fiam is rágja a fülemet hogy játszunk, csak mindig közbejön valami, most épp LEGO-zunk[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz malystryx #1321 üzenetére
Örülök,hogy ha tetszett. Amúgy tuti van még élet / tartalék a For Honorban, jó lenne ha újra visszakerülne egy kicsit a köztudatba, mert szerintem mindig vannak játékok amit nagyon tolnak, főleg a youtubeerek, akik meg inkább csak azzal játszanak aminek a hypeja nagy,hogy nehogy leessenek a vonatról, aztán közben lehet nem is tetszik nekik annyira az egész. No mind1. Lesz ez még jobb is reméljük.
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Ha valamikor érdemes megvenni az most lesz. :]
-
veterán
Megéri még megvenni a játékot vagy teljesen "kihalt" a multi része?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
lofagi
addikt
S már itt is van az összefoglaló.
-
malystryx
senior tag
Tegnap már megnéztem, köszönjük szépen, és azt is hogy magyarul tetted mindezt. Ha hiszed, ha nem, én erre vágynék a legjobban, hogy időnként a változásokról egy kis magyar összefoglalót kapjunk, akár szöveges formában is jó. Ha ezek tényleg mind igazak lesznek, akkor én is jövök sztem discordra, de a nyáron még karcos, augusztusban igaz kevés szabi, de a gyerekkel én leszek itthon.
A Zone flicker-el kapcsolatban... Remélem a conqueror-nak megszűnik ez a hirtelen jött, ellenkező irányból történő ütése, mert ezt én nem tudom levédeni, hiába a szugera-mugera.. Ennél jobban semmire sem tudok kiakadni.. Na mindegy, alig várom, én felpörögtem.
Köszi a munkádat![ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Egy kis kedvcsináló / összefoglaló azok számára, akik a nagy változásokra voltak kíváncsiak.
Valamint, egy nagyon jól megszerkesztett BOT játékos.
-
Plafoon
tag
Nem tudok belépni, egyedül vagyok a problémával vagy más sem tud?
-
lofagi
addikt
Jelenleg az 1v1 harcokban nem érdemes támadni ,mert azzal megnyitod magad és nagyobb a negatív hatás mint amit nyerhetnél belőle.Jelenleg az egyszerű lövések mindent sokkal nyereségesebb,mintha támadnál.
Erre jön majd a chip dmg ami hiába blockolsz kapsz majd be sebzést,mint minden normális verekedős játékban. Részleteket még nem tudunk, talán majd a holnapi műsorban.
A hónap végén várható majd egy újabb teszt , amiben már ezt próbáljuk majd. Amíg ezt nem rakják rendbe a ranked nagyon nem lesz jó.
-
malystryx
senior tag
válasz Plafoon #1308 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, Lofagi említette, hogy hatalmas változás lesz.
Amúgy én minden nap idenézek, de nem akarom a napi történésekkel telespammelni a fórumot Igaz 2-3 hete nem játszottam, áthúztuk az egész lakásban a villanyt, szóval nem unatkoztam, de már jönnék játszani. Egyébként tegnap este próbáltam belépni, akkor nem sikerült. -
lofagi
addikt
válasz vegitossj7 #1306 üzenetére
Jaja reméljük az S3 valóban elhozza a várva várt változást.
-
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Ti tudtok játszani a játékkal? Én most töltöm le játszahtó már, d elive update hibával kidob. Meg server hibával, pedig nagyon szeretnék már vele játszani.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
lofagi
addikt
Ha a játék nem is, de a fórum tuti ki van halva!
Hogy értelme is legyen a hozzászólásnak a hónap végére tervezik az új tesztelést, ahol már megmutatják az új metát is. Reményeink szerint ez hatalmas változást hoz majd a játékba.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
1.09-es változások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest