Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Scythe_

aktív tag

A hivatalos oldal FAQ-jából:
    Does foobar2000 sound better than other players?

No. Most of “sound quality differences” people “hear” are placebo effect (at least with real music), as actual differences in produced sound data are below their noise floor (1 or 2 last bits in 16bit samples). foobar2000 has sound processing features such as software resampling or 24bit output on new high-end soundcards, but most of the other mainstream players are capable of doing the same by now.

Hmm...

• _Scythe_

aktív tag

Sziasztok!
    Nem nagyon használtam még ezt a lejátszót, egy-két alkalommal feltettem, de már arra sem emlékszek, hogy néz ki.
    Rengeteg hsz. kezdődik azzal, hogy a legjobb progi, amit láttam, meg így jó úgy jó, de még senkitől nem hallottam (olvastam) hogy mitől is olyan kiváló.
    Lenne valaki olyan kedves, és elmondaná azt is, hogy mitől jó? Annyit sikerült kiolvasnom a sorok közül, hogy kevés proci időt használ. Csak ennyi? Meg mitől "szól olyan szépen", holott (szvsz, de javítsatok ki, ha nem így van) ugyanazt a dekódert használja, mint bármi más, és (XP alatt) ugyanúgy DirectSound-on keresztül megy. Akkor meg mitől más?
    Őszintén szólva nehezen válnék meg a Winamp-tól, mert - nyílván - megszoktam ez elmúlt .... 10-20 évben, megvan minden szükséges plug-in-em, ismerem a korlátait és előnyeit, és nem találtam még igazi alternatívát. Pedig szeretnék, mert egyre jobban idegesítenek a Winamp "új feature"-jei és "elhízása", de pl szeretem, hogy OSD-ben ki tudom íratni a szám címeit, van lyrics plug-inem, könnyű skinelni, mostmár végre jól szerkeszthető lejátszási lista, és nem szeretném újra plug-in vadászattal, meg gyeremekbetegségeken való idegeskedéssel tölteni az időm.
    Köszi előre is!

Ó igen, 5.1-hez mit szól?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák