- Milyen NAS-t vegyek?
- Trump szerint sokan kapkodnak a TikTokért
- Linux haladóknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Ott ez a 2 szolgaltató épített ki. Nem valószínű hogy egy harmadik bemenjen. Dsl-en meg a flipes csomagot nem lehet teljesíteni. Annyi szerencséd van hogy digi is van, tudnak piacot csinálni, azok a rossz települések ahok monopol volt a helyzet, rossz szolgáltatással. Pl. Anno a 29-es körzet by UPC.
-
margithid
veterán
Majd a piac megbünteti őket...
De komolyan mondom nem értem minek előjönni ilyen csomagokkal, csak felhúzzák az előfizetőket és berágnak rájuk.
Flip - Csak ott elérhető ahol digi, akinek digi van, minek váltson flipre? Hallott ügy, fejlesztést meg majd akkor hiszem el ha látom!
Most ez a korlátlan net ott ahol 10 mega a net, de ennyiért? Ki az a nem normális (már bocsánat!) aki a telenor fele ennyibe kerülő valóban korlátlan, nem helyhez kötött mobilinternetje helyett ezt rendelni meg??
Nem hiszem el, hogy most a VDSL fejlesztése után ne tudnának komoly fejlesztések nélkül legalább 20-30 megát szolgáltatni ott ahol eddig 10 volt a plafon.Én lennék pozicióban telekomnál azonnal elbocsátanám aki ilyen csomagokat kitalál, akkor inkább ne jöjjenek elő semmivel. Csak magukból csinálnak hülyét!
[ Szerkesztve ]
-
-
viktorhu
veterán
Bekötötték délelőtt, még sok tesztelésre nem volt időm, mert rohannom kellett. Mindenesetre olyan 125/11 körül jött a net a speedtesten, 4ms-os pinggel madzagon keresztül, a mobilomra 5G-s wifin 100/10-et adott (párhuzamosan adja a routerük a 2,4-es és az 5GHz-es wifit).
A tévében lehet hangsávot választani, szóval lehet az angol alapnyelvű csatornákat eredeti nyelven nézni. A szerelő szerint a gyorsító opció is menne, ügyfélszolgálat szerint most még azt nem tudják bekapcsolni, de szólnak, amint lehetőség lesz rá.
-
margithid
veterán
Azért vicc ez az egész...
Ahol van ott terjeszkednek. Ki fogja otthagyni a digit, semmi értelme.
Optikázni meg nem fognak szerintem, ha eddig nem sikerült nekik.
Komolyan mondom lassan a telenor korlátlan netje lesz a legjobb ajánlat
Csak tudnám mi a francot csináltak az elmúlt 10 évben.
Mondjuk itt most álltak át VDSL-re, akkor talán lehet számítani valami változásra?
Nekem már a 20 mega is megváltás lenne, de még azt se tudták összehozzni. Emlékszem 15 éve volt már 8 megás net, azóta nem sikerült feljebb lépni nagyon... -
trec12
addikt
Az árakat lefelejtettem. A 100-as nettel, nagy tévé csomaggal, alap telefonnal nézve messze legdrágább a Vidanet még úgy is, hogy területi akciós ára van a Digis utcákra. A Telekom nagyságrenddel olcsóbb a Digi 2 éves ára a legkisebb csomagban amiben ugye a net 100-as kb. 2 ezressel még ennél is kevesebb de a hűség nélküli is alacsonyabb picit.
Itt jelenleg csak a Flip tudna alámenni a Diginek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T450s / i5-5300U / 12GB RAM / 128GB / 2év garancia / Számla /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest