- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Halley
tag
válasz
Gubek-Einste #394 üzenetére
Hát én csak a netet akarom megosztani, a setbox-ok közvetlen lesznek csatlakoztatva a Flippes routerre. Akkor is IGMP-s kell? SAjnos semmit nem mond nekem az hogy IGMP
-
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Gubek-Einste #390 üzenetére
Fent van. Rohadt jó áron vettem 1 éve kb. mert random restartolt, nekem csak a wifi kiterjesztésre kellet, szerencsére az új szoftverel megszűnt a restart, és tudom használni a boxokhoz is.
-
Halley
tag
Nálam nagyon szuper a flip. Előtte Telekom volt, majdnem ugyanaz.
Egy gondom van. A Flip Huawei routerét használom. De mivel 2 Flip-es setbox elhasznál a 4-ből 2 utp csatlakozót, így csak 2 vezetékes net csatlakozási lehetőség marad, nekem pedig legalább 3 kell. Nem jó a wifi, a gyerekszobában, a több betonfal nagyon lecsökkenti a jel erősséget, ezért szakadozik.
Kérdés:
1; vegyek bármilyen routert és ezt csatlakoztatva a flippes routerbe osszam el a netet?
2; Nem jó bármilyen router, csak bizonyos típus?
3; más megoldás? -
válasz
FreedomHUN #389 üzenetére
Mivel IGMP kompatibilis így nem meglepő, hogy nincsen gond az IPTV-vel.
Tedd fel a topikjában javasolt béta firmware-t. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Gubek-Einste #388 üzenetére
Simán megy az ipt-v is róla
-
válasz
FreedomHUN #387 üzenetére
Milyen router-t használsz?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sarkanyolo2 #382 üzenetére
Használj egy modernebb TV-t.
-
darnics
aktív tag
válasz
FreedomHUN #381 üzenetére
maradt a digi mert ez a flip szar.visszaállittattam a picsába.viszont a szervert nem lt a blu-ray lejátszó pedig eddig nem volt gond.serviio-t használok eddig nem volt gond de mostanában nem jön be magátol nem mindig jön be de most folyamatosan nem jön be semmi.nem tudom a filmet kivetiteni.tudsz vagy tudtok valami jó server programokat ?persze ingyenes hogy kiprobáljam hogy a serviio szarakodik e.köszi sziasztok!
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Eddig Digis koaxon jött a televízió, most digi SCART-on. A készülék CRT, folyamatosan villog, fent lent a fekete sávon is jól látható halványzölden villog a kép. Szerintetek mi lehet a probléma?
-
-
darnics
aktív tag
üdv! egy azonnali kérdést szeretnék.a páromat felhivta egy t-homnak egy mellékcége a FLIP és rávette a páromat hogy 4000ft-ért kapsz mindent.ez igy jó is.catornák nagyon jók internet baromi gyors de az egész egy internet kábelen megy.nem gáz ez??fél óránként lefagy megáll a net stb.szerelő már kétszer is kint volt de sajna nem változik.ugy vélem ez baromi szar.olcsó húsnak hig a leve kategoria.sajnos muszály lessz a digit visszahivnom hogy javitsa ki a hibát mert a kábeleket meg elvágdosták kihuzták a falból stb de a másik gondom az amire kiváncsi lennék hogy a filmeket zenéket nem tudom kivetiteni a multimédiás blu-ray lejátszom segitségével a tv-re hiszen igy szoktunk tv-zni.amióta ez a szar van nem is lát multimédiai eszközt pedig ez nagyon kéne.router féle multimédiás cuccot hoztak abba van minden rákötve de hiába adtak a routerhez belépési kodot meg jelszot nem enged beengedni amivel a szerelő sem tudott mit csinálni igy router beállitás lehetetlen.esetleg tiltja valami?vagy a router miatt nem engeddi?stb esetleg valami vélemény akinek van ilyen FLIP szolgáltatása.köszi szépen elöre is szép estét!
-
Remekelek28
őstag
válasz
FreedomHUN #378 üzenetére
Ja értem,na 1 hónapon belül már nekem is lesz szerintem
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Remekelek28 #377 üzenetére
Lakásba / házba bejövő kábel tipusa, optikát v. koaxot huznak be a modemig/ont-ig, onnan utp megy a boxokhoz.
Mivel ipt tv, digitális mind 2, technológiai a különbség, érdemi különbség szolgáltatas szinten nincs a két kábel között.
-
yetmanus
tag
válasz
Remekelek28 #375 üzenetére
Akkor neked teljesen ideális. azt vedd figyelembe, hogy október huszadikán jön az új törvény, hogy csak eszközökkel lehet 2 évet aláírni, máskülönben csak 1 évet. De megmozdult valami a távközlési piacon, ugyh ha jót akarsz, nem kötöd le magad hűséggel. Attól függően hol laksz, koaxon egy sagemcom, optikán egy huawei routert kapsz. Összesen 3 beltérit tudsz megrendelni a szolgáltatáshoz. A 4K-s havidíjban benne van egy stb és egy router, ha 2 stb-vel kéred 4300Ft, ha 3al kéred 4600Ft.
Szerintem ha a telefont nem használod, meg nincsenek extra tv-zési igényeid, akkor 120 mega nettel és 130 csatival untig elvagy, ezen az áron ennyit, hűség nélkül sehol nem kapsz, és ha találsz jobbat, nem kell csorgatni a nyálad a hűség végéig
Még valami, ingyenes a bekötés. Hűség nélkül elég meredek, de a T bevállalta, és jól tette, viszik mint a cukrot. Ha kicsit visszaolvasol, találsz pár tapasztalatot a flipről bekötés ügyileg, vannak optikások és koaxosok is a topikban, egynémelyikük leírta a digis felmondásának a sztoriját. Jó csemegézést -
viktorhu
veterán
válasz
Remekelek28 #373 üzenetére
Abban sincs ingyen lebeszélhető, a 200 az a telefonelőfizetés hűség nélküli havidíja. A percdíjak pedig magasabbak, mint a flipnél. Az okos csomag egyszer jár, utána listaárat kell fizetni.
A 4800 sok szerintem, a flipnél 5000-es havidíjért már 250-es netet kapsz.
Nekem talán egy hét volt a bekötés, de telefonon pontos időpontot egyeztetnek (vagy telefonon rendelsz, és azonnal kapsz időpontot, vagy neten, és akkor később visszahívnak egyeztetni), szóval tudni fogod, mennyit kell várni.
-
Remekelek28
őstag
válasz
viktorhu #372 üzenetére
Viszont igy lehet jobban megéri a digi okos csomagja? Ott 4800 ft,de abból mintha 200 perc lebeszélhető lenne,plusz ha vezetékes beltéri se kell . persze itt a hűséget be kell vállalni.
Bár lehet félreértem azt a DigiTel 200-at??A flipet nektek hány nap alatt kötötték be a megrendelést követően?
-
viktorhu
veterán
válasz
Remekelek28 #370 üzenetére
Nincs ingyen beszélgetés a csomagban.
Havi 300 forintért tudsz plusz beltérit bérelni.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Remekelek28 #370 üzenetére
A csomagárban nincs lebeszélhető díj. Az azért túl szép lenne...
-
viktorhu
veterán
válasz
Remekelek28 #368 üzenetére
Mobilra is 5 forint. Nemzetközi hívások viszont horroráron vannak rajta, szóval nemzetközi híváshoz skypout vagy más voip szolgáltató kell.
Csak a flip beltérijét tudod használni.
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy itt a flipnél a telefon a mobilhálózatokba is 5 ft? Mert ott nem látok külön percdijat.És most műholdas digim van,ebből egy HD-s beltéri egység felszabadulna.. Szerintetek,ha viszem a Fliphez,ott ez jó lenne a második TV-hez? Vagy csak az a fajta jó,amit a Flip ad?
Köszönöm -
yetmanus
tag
válasz
sarkanyolo2 #365 üzenetére
Valóban, a Telekomnál is megy a 2HD, bírja is a vonal, csak még az indulás óta nem oldották meg ezt a HD-s problémát, haveromnak telóban egyébként ígérték, hogy nem kell sokat várni
Chereiose: Wifi: valszeg a régi optikai routeredben nem volt 5GHz-es frekisáv(ha meg volt, sz.r volt :p) ebben a sagemcomban meg vannem mellesleg és is mértem vele hasonló eredményt
-
Chereiose
addikt
válasz
sarkanyolo2 #363 üzenetére
Akkor miért írja ki a másik tv-n, hogy nem tud HD-t?
Remélem átállítják ebben a hónapban ezt a marhaságot...
-
Chereiose
addikt
Na, ma bekötötték a flipet 1 héttel a megrendelés után.
A szerelő nagyon kedves és segítőkész volt, igényesen oldotta meg a kábelezést. Kb. 45 perc alatt meg is volt vele, behúzott 1 új koaxot. A szolgáltatásra pedig nincs panasz, 250-es netet kértünk, bőven hozza stabilan, sőt olykor 260-at is mérek, a feltöltés is hozza az ígért 20-at. Letöltésnél pedig 25-30 megával szed. Nagy meglepetés a gyári elosztó amit adnak, wifije is 200 felett hoz, jó minőségű, az optikai ONT elosztó ami régen volt az ezres nettel mielőtt elköltöztünk, az alig mért le 80-90 megabitet wifin. TV képe jó, sajnos ugye egyszerre 2 HD nem meg, de a szerelő szerint ebben a hónapban feloldják ezt a gátot és egyszerre lehet majd mindenhol HD adást nézni, függetlenül a másiktól. Szóval ennyi pénzért mindenféle hűség nélkül ez egy elég jó ajánlat.
-
Arween
senior tag
Köszi, akkor november elején elkezdem intézni
-
-
Arween
senior tag
Upc -nél vagyok, november 12-ig van hűségidőm, mikor kellene a flip szolgáltatást megrendelnem hogy ne maradjak szolgáltatás nélkül?
-
FreedomHUN
senior tag
Csak a tisztánlátás végett.
Digi dvb-c rendszer használ (koaxost), kodolatlanok az adások nagy része, visszirány/Ip nincs, tehát távolról nem éri el a boxot, mert nem kommunikál.
UPC dvb-c rendszer használ (koaxost), kodolatlan pár csatorna 27 DB, rátudsz kötni saját boxot is, kódolatlanok jönni fognak, ha a box tudja fel is tudsz venni / saját boxot ad a csomagokhoz pl. Gold emiatt van benne a nagra kártya ami elvégzi a kódolást, ha átteszed a kártyát másik boxba/eszközbe, nem fog működni mert az stb/kártya sorozatszáma össze van párosítva, illetve a boxok visszirányosak, távolról tudják a csomagokat elérni, kapcsolni, van vod, viszanéző, stb.
Telekom/flip IP+Tv alapú a szolgáltatás, fogjuk fel úgy hogy a YT-on klikkelgetsz vidókat (váltod a csatornát), Oda vissza kommunikál, full kontroll, előfizetői szerződéshez van párosítva az STB, felrakják, regeli magát, aha ide tartozok (ügyélszám/MT) adja az előfizetés szerinti csatornákat.
Ha van Nagrás kártyád amit tv-be beletudsz tenni (CI+) ÉS van essetleg olyan boxod ami kezeli is a nagrát, akkor fel tudsz venni.
Ha diginél veszel egy dvb-c boxot dvr-el, akkor a kódolatlanokat tudod rögzíteni.
Ez a legtöbb szolgáltatónál nem működik és saját eszközt kell használni.Ha lenne iptv boxod dvr-el ami jó a teleokom/fliphez, és be lehetne regelni, akkor működne.
De ugye a T- ezt adja havi +1100-ért.
Regelni meg úgy sem tudsz, mert a szerveren az stb-t sorozatszáma nincs rögítve, ígyeleve be sem enged. -
-
Halley
tag
Tehát ha a szolgáltatói box kábelről leszed, rádug a saját setbox(ami felvevős), nem fog müxeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest