Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Rocknrolla
Nekem nem jött be ez most. Megvan benne a pörgés, abszolut Richie-s is a film, de, valahogy nem. A Blöff sokkal jobb volt, de a Ravasz is. Nekem.
6/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Wolverine #11425 üzenetére
Este megnéztem én is a Rozsomákot, vegyesek az érzelmeim.
Mondjuk, ha valaki olyat ír le, h majdnem bealszik rajta, az ne nézzen ilyeneket, nézzen óvodások filmműsorát vagy melodrámát. Mozgalmas volt non-stop, én amit vártam tőle (semmivel sem többet, a sok leírtak után), h vasárnap este betoljam otthoni mozimba, jól felhangosítsam a szomszéd öregasszonynak és egy jót kikapcsolódjak, azt megkaptam.
Egyébként sok helyen tényleg gyenguszok voltak a blueboxok, klisséhegyek dögivel, meg úgy alapvető baromságokde ez van. Ezek nélkül megcsinálni egy ilyen mesét, ahhoz valami Polansky-szintű emberkét kellene szerződtetni
6/10
azt azért csak megkérdezném, mert ez már tényleg sok volt egy kicsit, miért is törli ki - feltétlenül - az adamantium golyó a memoárját?...(
)
-
Tibiajax
nagyúr
pang a topic....
nem néz senki filmet hétközben?csak a meló mi...
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
[link] de messze van még november...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Face8814 #11491 üzenetére
Nézd sosem vallottam, hogy a belső világát szeretem. Nekem a külseje jön be, pont a zsánerem, sajnos.. ennyi.
Én megnevelném, abban biztos lehet mindenki
baz integra most nézem csak mit írsz..hüle állat...
na, a többiek is.... nahát, szépek vagytok. szégyelljétek el magatokat -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #11473 üzenetére
de miért nem adnak ki PG18-as kiadást, mint régen is, kiírják h csak 18 éven felülieknek és kész??? Miért nem kapnak ilyet kópiákat is a mozik, amit le tudnak vetíteni a felnőtt közönségnek külön?? A tökömbe ezzel az egész mai elbszott szutyok, gagyi világgal.. régen az átkost szidta mindenki, de akkor legalább voltak felnőtt filmek még a filmszínházakban. Amikor engem bezzek elvittek nagynénéim a végtelen történetre, bezzeg rohadtul oda bírták írni, h 14 éven aluliaknak nem ajánlott, és ezért ríttam napokig, mert nem vittek be, mehettünk haza
elegem van -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #11470 üzenetére
hát.. a T4-et kéne mögnézni, szerintem.. Az a legközelebbi -mindenki által várt- mega alkotás. Igaz, ezzel az RC-huzavonával nem tudom mit kezdünk majd, így egy két itteni emberke eleve kiesik úgy tünik a taliból, mondván, hogy jajj, ő így nem nézi meg világért sem.. Mindenesetre én asszem benne leszek. Remélem Arnold is, Viszlát is, Te is, meg mindenki más is, akinek lesz kedve
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #11465 üzenetére
..azt, h megközelebb óvatosabban válasszuk ki a közös mozifilmet
- -
bagyulajuve. nem akarom, h bárki is félreértsen, más film teljesen, mint a Forrest, persze. De valahogy, úgy az egésze, ahogy egy egész életet mesél el.. dramaturgiailag, ahogy a gyerekkori szerelme végigkíséri az életét, és a vége felé tudnak együtt lenni csak, egy darabon.. nekem pl ez volt olyan, Forrest-es.. -
Tibiajax
nagyúr
Yes Man
Jópofa kis film volt, valóban nem ér a klasszikus Carrey-filmek nyomába, de egynek simán jó volt. 7/10 -
Tibiajax
nagyúr
The Curious Case of Benjamin Button
Leírhatatlan élmény.
10/10
Az első film, 16 év után az életemben, amely emlékeztetett a Forrest Gump-ra. Köszönöm Fincher. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Arnold2 #11419 üzenetére
Na, akkor Arnold azt is lassan megmondhatja, a T4-re szervezünk-é vmiféle kis összeröffenést.. mostanság jutott az eszembe, reményeink szerint sikeresebb alkotás/közösen átélt moziélmény lesz, mint a earth was still v mi a rákom volt.. komolyan, már arra sem emlékszem, mi volt benne. annyira rossz volt szegénykém.
Na, szóval, T4-re valamit Arnold-jól-megmondja. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1 #11362 üzenetére
én nagyon szerettem, mai napig szeretem a Lock uppot. Egyik kedvenc sztallónés filmem. Picit nyálas néhol, de, jo kis film volt az. Határpont...
ps. biztos jo xvidben is, persze, nem is azért mondtam, h a minőség szerepet játszik az értékében. Viszont baromi jó volt a tényleg tiszta kék szőnyege szövetét, a lakást látni csillogva, ragyogva, részletgazdagon. Szerintem, rásegített kicsit az egész hülyeségére
-
Tibiajax
nagyúr
Trükkös fiúk (Matchstick Men)
Nick Cage powa. Fasza kis film.
9/10
ps. érdemes hd-ban megnézni -
Tibiajax
nagyúr
ezt a szmájlit figyeld!:
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
diablo1984 #11293 üzenetére
mindig ez a megalapozatlan rosszindulat.. mindííg.....
-
Tibiajax
nagyúr
The Wrestler
A francba, már megint egy 10/10-es film -
Tibiajax
nagyúr
Changeling
Igényes, korrekt film, sokáig benne marad az emberben, hibátlan filmzene, jó Angelina Jolie, tökéletes atmoszféra teremtés. Eastwood nagyon szép munkája.
9.5/10 -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
runner 125 #11177 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
Arlington road
Ezt se láttam még, most ideje volt bepótolni. Nagyszerű színészek.
9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Rusher #11144 üzenetére
best ever. My favorite -
Tibiajax
nagyúr
válasz
diablo1984 #11138 üzenetére
nesze
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
diablo1984 #11134 üzenetére
én úgy tudom, nem kell a tékákba meghívó, csak simán bemész, ahogy régen is, beiratkozol, fél évre, vagy egy évre, kapsz tagsági kártyát és utánna csak a kikölcsönzött filmekért kell majd fizetned. Szerintem még mindig igy mennek a tékák
-
Tibiajax
nagyúr
Punisher.War Zone
Hát nem is tudom. Egyik szemem sír, másik nevet (röhög)
Tetszett a kegyetlenség, a pörgés, és legfőképp, a fsz faszi. Mindig is hangoztattam, egy jó fsz választás fél siker (nálam) lásd yip man.. Nem rossz a dramaturg sem, néhol egész jól sikerül adni érzést mind a pánismentből, mind az érzelgősségből.
Ugyanakkor néha meg vicces és mégiscsak amcsi klissés vágások meg jelenetek vannak benne, a két főgonoszról nem is beszélve, jókat röhögtem rajtuka gyerek a legjobb, a Halálsoronból
Elég jól megvannak csinálva benne a gyilokok is, néhol már sok is kicsit, hatásvadászat indul..
No, mindegy. nálam 8/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Rusher #11127 üzenetére
áztá..
talán, mert a Két nővér amerikai remake-je..
Although the original, "A Tale of Two Sisters", was an epic movie that delivered certain moods and feelings that this movie (and most other films to date) couldn't quite capture, this film was still just great
[link]
Megnézem én is majd, de én asszem maradok az eredetinél, nekem az marad minden idők legparásabb filmje úgyis -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Versus82 #11097 üzenetére
lekaptam valamék nap a Sebeők-ös faszom a tortán epizódot, mert -régebben- monjuk úgy, röhögtem a palin. Megnéztem a részt, és elgondolgoztam, hová, merre fog ez még elfajulni, lesüllyedni ez, amit épp láttam a képernyőn. Nem tudom, Sebeők mennyi lóvét kaphatott, hogy újra brékeljen az aluljáróban a tévékettö kamerák előtt, de én nem hiszek benne, h sokat. A lakás sem az övé volt, persze bsztak elmenni és ott forgatni, ki tudja milyen lyukban él szerencsétlen. Raktak mellé egy lotyót, és ennyi volt a műsorocska. A többi díszpinty meg röhögött. Őrület.
Na csak így elmerengtem -
Tibiajax
nagyúr
Inkheart 7/10 hang -1
Szó szó, jópofa kis sztori, sok klissével, minimális előjátékkal, és terrible hangminőséggel. Nem tudom, h esirék csesztek el-e vmit, vagy az eredeti source ennyire gáz hangilag, de ha az, fillért nem ér az egész
Slumdog Millionaire 9/10
végre ezt is megnéztük. Egyetértek abban, h jó, jó, de ennyi oscart nem ér. De legalább, nem voltak benne klissék, nem volt valóban hollywood-i íze, és a Latika valóban gyönyörű volt benne. (..és mennyivel jobban szólt a hülye Fraser mozi után..) -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1 #11060 üzenetére
A Koportos nekem megvan, de gyak. lehetetlen egyébként beszerezni. Érdemes pedig, borzasztóan lehúzós
, ugyanakkor korántsem unalmas v ilyesmi, egy jóravaló cigányról szól, aki állandóan megszívja - fogalamazzunk így
A Budapesti mesék pedig egy elhagyott villamos-kocsiról szól, ahogy megtalálják rögtön a film elején, és egyre többen költöznek belé, miközben eltolják a síneken a mesés remízbe... háboró utáni életkép, diogenész szindrómával, de nagyon komoly filingje van, én imádom. [link] -
Tibiajax
nagyúr
mondjuk ettől függetlenül, a legjobb magyar film, szerintem a Sose halunk meg. Nemcsak az elmult 20 évé, hanem ugy cakkpakk
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
#54715584 #11052 üzenetére
én nagyon szerettem és most is szeretem az i love bp-t. zenéjével, yonderboi-jal, Miki bácsival ("Miki, mondd a mobilszámod.." öö namost nekem mobilom úgy van, hogy már néztem ilyen akcióban..) együtt
Adalbert. Tessék kivenni a tékából és bepótolni. a 2000-es évek első felének legjobb magyar alkotása -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1 #10940 üzenetére
a cégünk filmkiadással is foglalkozik. Végül sajnos nem lett belőle semmi.. pedig itt volt a két kezembe a beta mesterszalagja
(legalábbis, az egyik példánya)
Más. Épp most került fel az El Orfenato egy nyers bluray-ripje, ..valahová.. és ami hihetetlen számomra, hogy a spanyol hang mellett ott figyel a magyar hang is...
Nem magyar megjelenés, nem magyar a feltöltő, és mégis... Ezt én nem értem.. -
Tibiajax
nagyúr
Night of the Creeps
Ezt sikerült benézni.. nem is néztük végigMother Of Tears - The Third Mother
Érdekes alkotás. Az olasz rendező trilógiájának harmadik, ahogy írják többen, legjobb része. Előzöeket nem láttam, de így sem volt rossz. Néhol kicsit trash, néhol inkább okkult. Jó volt. Fsz kislány nagyon bejövős.. egyébként dj-skedik is a szentem
7/10Mostanában többször probléma, kérdés merült fel a pontozásokkal kapcsolatban, most nekem megint felmerült egy újabb. Amikor pontozunk egy filmet, mit célszerű inkább szem előtt tartanunk? A film maga kategóriájában mennyit adnánk rá, avagy úgy globálian mennyire értékeljük?
Mert itt egy ujabb eset, kat.-ján belül erős 8/10, amugy meg kb 6.. Szóval nem tudom. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve #10857 üzenetére
Igen, ezt írták máshol is róla, h megint beállították a japánokat gonosz elnyomóknak..
Én nem voltam ott, akkor, tehát nem is tudhatom száz százalékosan nyilván, de én azt gondolom, annak idején a kis kínai falvakban minden formában megjelenhettek, csak kedves új jövevényként, barátságos idegenként nem... És azt sem gondolom, h túlzott lenne az Ip Man-ben ez. Pont el tudom képzelni, h benyomultak és akit értek vittek vagy demoraziáltak. Ip Man meg egyszerüen egy tök jó gyerek. Főleg itt a filmben. Engem nagyon megfogott. Életem talán legnagyobb élménnyel bíró "verekedős filmje".
ps. ja, és mondom mindezt úgy, h alapvetően rühellem a kínaiakat..főleg az ittenieket -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
napi vicc
Walled In - Befalazva.. utolsó mondat a lényeg
A friss diplomás építészmérnök, Sam Walcczak a semmi középébe utazik, hogy leellenőrizze egy titokzatos épület, a Malestrazza ház szerkezeti felépítését. Az épület vizsgálata közben szörnyű titokra bukkan rá, a múltban emberek tucatjait zárták be élve a falakba. Ahogy egyre jobban belemélyed a ház múltjában, lassan rájön hogy egy utolsó áldozatra még szüksége van az épületnek...
-
Tibiajax
nagyúr
Butaságom története
Tovább akartam kapcsolni, de végül nem sikerült, ott maradtam.. Ruttkai Éva győnyőrű nő volt, öröm nézni -
Tibiajax
nagyúr
Australia
Szép volt, jó volt. 9/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Face8814 #10732 üzenetére
Én is hasonlóképpen vélekedek, igazából én azon vagyok elkeseredve, hogy mégsem tudok reálisan pontozni így. Csak magamat tudom ismételni, ha kapok egy filmet, ami maradandó élményt nyújt, hiba nélküli, miért ne adhatnék rá 10-et? Mi az amivel többnek kell lennie egy alkotásnak ahhoz, h ez csak 8-at vagy 9-et kapjon? Miért kapjon 8-at vagy 9-et, ha egyszer hibátlan volt?
Szóval ezt nem értem.. ezért baromi rossz ez
Bubee82. A Fall-t nem HD-ben nézni megbocsájthatatlan bűn
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Face8814 #10723 üzenetére
Ez a baj, ezzel a szaros 10/10-ezéssel, hogy "10/10"-et csak az a film kaphat, ami nem csak minden percében kiváló, hanem mondjuk emellett szerepel benne legalább 2-3-4 nagyágyú, neves rendezője van, látványvilág, filmzene ezerrel, stbstbstb.. Én azon vagyok, h lehet befejezem ezt a pontozkodást, mert egyszerűen nem lehet normálisan pontozni a filmeket, legalábbis úgy, h azok hűen tükrözzék mit is gondolok róla.
Ip Man 10/10-es film, hiszen hiba nélküli és egyszerüen szuper, de mégsem adhatunk rá annyit, ha úgy nézzük, milyen filmek azok amelyek valóban "10/10"-es nagyfilmek.. Ez nem az, ez egyszerűen a maga kategóriájában egy 10/10-es film.
És én is így gondoltam amikor írtam.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
BITBOYS #10682 üzenetére
Jah de legalább van egy sorozat, amit mind a ketten imádunk
Shyamalanról mindenki tudja, h a misztikusságot, a rejtélyességet, a megdöbbentőséget szereti, ezt próbál leginkább közölni, és nekem ez nagyon bejön. Sokkal jobban, mint akármelyik más akciódús, vagy trashes, vagy ijjesztgetős tömegtermék. A Falu unalmas volt, de ebben nagyon kellemesen csalódtam. Nem volt az a borzasztóan jó film, de egynek lazán elment, az alapsztori pedig érdekes volt.
Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Politikai mémek
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest