Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollo17hu

    őstag

    válasz diamondface #1148 üzenetére

    Nekem úgy tűnik, hogy mindenkire ezt a "metkont" akarod ráerőltetni. Ahogy olvastam a hsz.-eid, pont az a lényege, hogy szinte nulla pihenéssel, minél intenzívebben történjen a mozgás. Egy igazán túlsúlyos embernél ezzel max. azt éred el, hogy megsérül vagy szívrohamot kap. 20 perc alatt éppenhogy beindul a zsírégetés. Laza metkon? Az milyen? Nem pont az a lényege, hogy széthajtsad magad?

    Dumas, van egy kollégám, aki ~140-ről fogyott 110 alá. Ő kocsi helyett bringára váltott (azzal járt melóba), beállította az óráját, ami napközben 2 óránként jelzett neki, hogy ennie(!) kell. Persze nem háromfogásos menüt, hanem mindig valami könnyűt tolt be. Ja, és ő sokat gyalogolt mellette, hogy csökkenjen a súlya.

    Egyébként apám 45 évesen 90+ kilóval 25 perc alatt futotta a szigetkört. Kell egy jól párnázott cipő, meg edzettség, amit te is elérhetsz. Fokozatosan kell haladni, akiknek eddig a fogyásáról tudok, azok mind úgy kezdték, hogy rendbeszedték a kajálási szokásukat, és elkezdtek tekerni/kocogni.

    még valami: Főnököm teljesítménytúrázni szokott. Vannak olyan sztorijai, hogy egy 6 órás erőltetett menetben 4-5 kilót veszít. Mondjuk ez nagyrészt folyadékvesztés, de ha rendszeresen túrázik, nem szaladnak rá vissza a kilók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák