- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen előfordul nálam is, de csak összekel illeszteni a hangot, és a képet, VirtualDubMod-al.
-
PH-User
addikt
MODIK! Zárható a topik, nem lesz ebből semmi.
-
PH-User
addikt
Még mindig.
-
PH-User
addikt
Kellemes.
-
PH-User
addikt
Eddig oké.
-
PH-User
addikt
Bátorkodtam témát nyitni a problémámnak!
Elnézést, ha nem kellett volna, de tanácstalan vagyok.
Szeretném archiválni DVD-s filmjeimet avi formátumban és ezt a programot ajánlották.
Egy ideig nem is volt vele gond. 2 film archiválása után megadta magát, "kimeneti fájl írása folyamatban" résznél nem volt hajlandó tovább konvertálni, csak a fennmaradó időtartam nőtt.
Újratelepítettem a rendszerem, ugyan ez eljátszódott, 3 filmig jutottam, azóta semmi.
Próbáltam azt is, hogy kilőttem minden más futó folyamatot, a program mappáját választottam kimeneti mappának, csak rövid és kisbetűket használtam a projektekben, de nem oldódott meg.Tud valaki segíteni
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest