Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
fotos, videos szakikat kerdem, regi vhsrol digizett felvetelek feljavitasara a Topaz Video Ai megeri az arat ?
Igazabol az erdekel, hogy tudtok-e jobbat, mert tegnap parperces tesztvideokat atzavartam rajta, es eleg meggyozo.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
npera
addikt
válasz -igu- #114498 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy ideális ciklus. Bemelegedig, aztán jön a magasabb terhelés, ami egyenletes és szépen be tud állni minden üzemi hőfokra és ki tud égni, aminek ki kell égnie. Aztán kis levezető és stop.
Az országúti szakaszon szerintem közel leszel a 6-hoz, a városi rész persze inkább 8 lesz. De összességében én úgy becsülöm, hogy szépen fog fogyasztani.
-
eattila
őstag
válasz Jahno #114495 üzenetére
Miben érdekes? Technikailag? Mert képileg szerintem erősen kérdőjeles.
Én ma a gyöngyikét vettem górcső alá. De nem az lett amit elképzeltem. Meg a flickr is elk_rta a tömörítését, az eredetin nincs ratja ez a sávosság.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-
-igu-
addikt
válasz npera #114492 üzenetére
pont ugyanennyit tankoltam péntek este
de teljesen pont
Toyoták már csak ilyenek
kb. 94 eur volt a végemost lesz az első teljes tankos kör, amiből tudom majd számolni a fogyasztást
7.8L/100km-re tippelek ECO módban[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
addikt
-
eattila
őstag
Nem kicsi itt a szel. Sajnos az osszes bringaut le van zarva a kornyeken ami nem belváros igy csak egy szolidar gurultam. De jol esett.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
addikt
Nova, Blueboi, sikerült jobb hanggal felvenni a repülést. Picit ágyúval verébre, de jó móka.
-
zetor2000
őstag
válasz WiZARD #114473 üzenetére
Fene tudja, de szerintem ezek az autók nem az utcákra készülnek "napi járós" verdának. Akinek ilyesmire futja, van annak a tulajdonában pár másik, ami talán védi a környezetet. Műszaki "csodának" meg szerintem oké. Ráadásul ez nem egy tömegtermék, talán ha párszáz (annak Christian is örülne, szerintem) elkészül belőle.
Pályára azért szerintem jó lehet... a füstös motorkát azért megnézném.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
WiZARD
addikt
válasz npera #114410 üzenetére
Miért, nem az?
Nem értem mire jó ez. Ott a rakás elektromos motor, ami bőven elég lenne rendes méretű akkuval. Így bekerült mellé a füstös hajtás a bonyolultságával, súlyával, hangjával. Mellé meg bolhapöcs méretű akku. Versenypályára úgy se jó, mert ott elég hamar elfogy. 820 kW elektromos teljesítmény - mennyi idő alatt is fogy el a 15 kWh akku? ~1 perc padlógáz?
Akku se tudom mennyire szereti, ha ennyi kakaó van kiszedve belőle. 55C nem kevés...Persze tudom, nem egy 1700 lovas, $1.7m Koenigsegg-ben kell a racionalitást keresni
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
eattila
őstag
Lányom a 8 éves. Azaz este 11-kor lesz, de picit előrébb hoztuk játszóház, 14 gerek, nagy siker Az árak felmenését érzem, mert a vérnyomásom is megy fel tőle. Amikor 20k egy formatorta..... Na mindegy.
Siker volt, apróságok örültek, kifulladtak, ettek, ittak Még én is élvezteme-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #114468 üzenetére
"A fentiek mellett legelkötelezettebb felhasználóink számára jutalmul ajándék meghívókat osztunk ki. Minden olyan felhasználó, aki legalább 3 éve az nCore tagja és nem rendelkezik még HnR hónappal, 1 db ingyenes meghívót kap, mely a Meghívás menüpontban 0 pontos meghívókód generálási lehetőségként fog megjelenni."
14.5 év után pont most volt az első HnR hónapomA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
Ha esetleg érdekel valakit: nKóron valami meghívósdi van, ha kell, 15000 pont vagy TAG szint felett 5000 pont... lehet igényelni meg meghívni. "Csak úgy" nincs meghívó, 1 napig él a link... ha nem használod fel, asszem visszaszáll a pontmennyiség. Adott klassz felett 0 pontért is lehet.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
#mithallgatszmost
Most latom csak hogy van friss Rammstein...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #114457 üzenetére
Ide a jövő héttől emberi időt jósoltak, de most esik. Pedig virágot szerettem volna ültetni.
Délután meg Hauber koncert lett volna, de esőben menjen, akinek nagyobb a kedve az enyémtől.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
veterán
-
-igu-
addikt
-
npera
addikt
V8 Solstice és Skyline dyno runs. A Solstice az anyukája kocsija, a srác kicserélte neki a motort meglepetésként.
-
npera
addikt
válasz -igu- #114439 üzenetére
Nálunk van mindkettő, de a repce jóval olcsóbb. Nálunk a gyerekek imádják a rántott csirkét, asszony meg a gombát és sajtot. Néha csinálunk, de nem túl gyakran. Azzal elmegy egy másfeles adag tipikusan, egyébként sütőpapíron sütjük szárazon a rósejblit és tócsnit, vagy panírozott halat és csirke nággittot.
-
npera
addikt
válasz NauTiLUS_HUN #114434 üzenetére
és
55 kg még? Ennyit gondolom nem lehet egy bizonyos tempónál gyorsabban fogyni, mert akkor már veszélyesen felborul mindenféle egyensúly a testben.
Én a forszírozott home office alatt híztam összesen 8 kg-ot, 96-ról felmentem 104-re. Onnan vissza 102-re, hogy most már van bejárás és újra bringázok. Gyakorlatilag muszáj bejárnom, hogy legyen bringázás, mert akkor nem hízom tovább. Jelenleg 70%-ban kell bemenni, tehát 3,5 napot kérnek benn. Legjobb, ha 4 napot megyek be, akkor majdnem 5 napot nyomok 2x 10 km-t az ingázással. Nem egy nagy durranás edzés szempontjából, de átmozgat és a fixivel kábé fél óra, így valamennyire felmegy a pulzus is és marad is fenn. Egy előnye van a fixinek rettentő sok hátrány mellett: muszáj tekerni egyfolytában és a fékezés miatt "regenerálok" is, amit még mindig piszok nehéz agyban lekövetnem. Teljesen más mozgás, mint egy szabadonfutós bringa esetén. Nem gondoltam volna előtte, hogy meg kell tanuljak bringázni újra gyakorlatilag.
Most lassan felszívják a hegyes kavicsokat is az utakról, így nem szúrja ki az országúti abroncsát. Tehát lehet menni tényleges edzőkörökre is.
-
npera
addikt
Kész
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #114431 üzenetére
Nálunk is fogy, sajnos. Sült krumplira ritkán, inkább rántott dolgokra valamit a grillfűszerrel megszórt csirkemell darabokat/csirkecombfilét is olajban pácoljuk (utána teflonserpenyőben sütjük ki).
Juteszembe, nem is értékeltem még az forrólevegős sütőt: nagyon jó, finomak sülnek benne, csak takarítani ne kellene
Sült krumpli tényleg fél deci olajjal sül ki, a fentebb említett pácolt hús is (gyros fűszeres is) nagyon finom, sült virsli is fél kanál olajjal készül. Viszont a takarítása borzalmas. A keverőlapátját be kell áztatni, szivaccsal lesúrolni a ráégett cuccot róla 2-3 iterációban, majd utána még a mosogatógépben is megy egy kört, hogy sehol se ragadjon. A teflon tálját nem rakjuk be a mosogatógépbe, mert a teflon cuccokat tönkre szokta tenni a gépi mosás. A tál jól tisztítható alapvetően, de van egy sarka, ahol ott is megáll és belesül a kaja. A fedele jól mosható, szintén kézzel. Van egy rész, ahol a levegőt fújja be. Oda eljut az olajpára, viszont elmosni nem lehet, mert nem leszedhető... Elmosás nélkül nem érdemes kétszer egymás után használni a gépet, még azonnal egymás után sem, mert akkor többszörösére növekszik a mosogatási idő, sajnos.
Összeségében az elkészült kaják jók, de nem venném meg ezt még egyszerhttps://www.ferfiakonyhaban.hu
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #114442 üzenetére
Én ezt a betárazást se értem...
Ha baj lesz, akkor az nagy lesz. Ha kaját kell mókolni, akkor oké, hogy van liszt, olaj, só, akármi, de nem lesz áram / gáz / akármi, amivel megsüsse a legtöbbje. Meg azért ettől több kell, hogy rendes étel legyen belőle. Pár alapdolog oké, legyen odahaza, de sokan mit csinálnak 10-20 liter olajjal, meg 20-40 kiló liszttel? 15kiló cukorral?Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
WiZARD
addikt
2 moszkvai beszélget:
- Képzeld, Putyin azt mondta a TV-ben, hogy a háborút nem is Ukrajnával vívjuk, hanem a NATO-val.
- Na és hogy állunk?
- Nem túl jól. Elvesztettünk 16.000 katonát, 6 tábornokot, vagy 100 repülőt, 120 helikoptert, 500 tankot, 1500 páncélozott járművet, 7 hajót meg vagy 1000 kamiont.
- Az nagyon kemény. Mi a helyzet a NATO-nál?
- A NATO még meg se érkezett...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-igu-
addikt
-
-igu-
addikt
válasz zetor2000 #114436 üzenetére
Itt nem napraforgó van, hanem repce. És igen, a korlátozás már itt is felütötte a fejét. Utoljára a pandémiá kezdetekor láttam ilyet, akkor a kisbödönös kézfertőtlenítő vásárlását limitálták.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #114433 üzenetére
Nem olyan rosszak azért azok.
A hazai konyha nagyja ismeri a zsiradékban sütést, legyen az olaj vagy zsír. Lángos egyik fajtája pl. így kell, hogy süljön. Rántott dolgok is... Nyilván nem a legegészségesebb.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
Gratula!!!! És irigylem a kitartásod!
Mikor nekem azt mondták ősszel, hogy a fogyásomnak és a sportolásomnak nem sok hatása volt a gyereknemzési sikeremre, kicsit elengedtem magam, és felugrott 7 kiló. De lassan megint elérem az övön az utolsó lyukat
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #114428 üzenetére
A napokban vettem sima napreforgó olajat, de az eddig 2€ alatt maradt. 1099Ft vagy mennyi volt / üveg, igaz, 2 lityis. Repcéből olajat én még nem kerestem, bár már sütöttem vele isminél.
A felirat azt jelenti, hogy 3 palack vásárolható / alkalom?Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-igu-
addikt
Erősen gratulálok a fogyáshoz, szép munka!
[ Szerkesztve ]
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz blueboi69 #114431 üzenetére
Mi simán sütőben sütjük max egy evőkanál étolaj kb. 1 kiló krumplihoz. Olaj nélkül ha mélyfagyasztott.
Offtopic, már csak lassan eltelik az első év az (újabb) nagy fogyási elhatározás kezdetétől (a gyakorlatban még csak 11 hónap), 29 kiló lejött eddig, a maradék három hétben csak meglesz a még egy elvesztése. És akkor BMI szerint még kb 55 és fél kilót kell leadnom az "ideális" testsúlyhoz
-
-
npera
addikt
válasz -igu- #114428 üzenetére
Innen látom, hogy LIDL. Hogy hívják Finnországban? LIDLi?
Az árcédulán a finn szó derültséget nyújt számomra, rapsi a repce, öljy meg az olaj. Svédül rapsolja. Ha ez segít valakinek.
Itt még nincs jegyrendszer, de igény lenne rá
Egy jó kis felvilágosult despotizmus kellene ide, ahogy a PO-m szokta mondani. Tényleg, hétfőn jön vissza a hadgyakorlatról, kíváncsi vagyok miről mesélhet és milyen mókás dolgok voltak.
-
Jahno
veterán
válasz Grillo #114422 üzenetére
Attól függ melyik fajta kit, mert akad ami nem olyan occsó, vagy akad olcsóbb is. Én ezt nem Camerához vinném. Még tán Hispan is, de Kalocsay tesók, Megapix, Ruzsa János...
Opciósan fel kell arra készülni, hogy nem lesz jó, vagy ilyesmi. Esetleg olyanra is, mint nálam, hogy ingyen volt de legalább összetörték az elejét
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Fotós urak, ha adott egy Canon EFS 18-135 objektív, amiben úgy tűnik gomba található, akkor azzal lehet, érdemes kezdeni valamit, vagy a elhajt a Camera Kft, vagy bárki?
-
npera
addikt
Rendeltem pár kisebb dolgot aliról. Pákához szivacs, meg pákatartó állvány. Amibe a szivacs mehet bele törölgetni a hegyet.
A szivacs már lassan egy hónapja itt van (Kínából), a tartó Magyarországról még most sem jött meg és a tracking is teljesen halott. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e belőle valami még, vagy felszívódott a valóság egy szeletében.
Novának találtam egy jó pákát. Pinecil. Az a firmware van rajta alapból ami a TS100-ra szokott menni utólag. És kevesebb, mint fele árban. És jobb a fogása. Ha van valami erősebb töltő (táp), akkor USB-C dugaszon át mehet róla a forrasztás.
POWER PORTS
USB type C: PD and QC 3.0 12V-20V 3A
Barrel Jack: DC5525, 12V-21V DC 3A -
zetor2000
őstag
válasz npera #114410 üzenetére
Nekem az is érdekes volt, hogy 4 személyes, de az első öv a hátsó ülésekhez van bekötve
Ahogy mondja Christian a videóban, ez még nem a végleges, de eléggé közel áll hozzá. Nekem nagyon bejön, hogy belül nincs rejtve egy csomó minden, nincs túl kidolgozva, "fancy" ülések, hanem ilyen pőre.
A kormánnyal elforduló kijelző is jópofa, hogy beáll vízszintesre.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Samott
addikt
#necsaknekemfajjon
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
Nem egy Tesla, de érdekes... [link]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
válasz npera #114406 üzenetére
Ha igazán odateszem magam, akkor felveszem a fejem pozíciójából a 2 hangszóró közül a hangot, aztán felveszem a hangszórót ideális szögből, ahonnan látszik, hogy mozog a membrán, szinkronban, majd még varázsolok is az eredeti/mikrofon hangsáv között. Na még lehet, hogy nekiállok.
-
npera
addikt
válasz -NoVa- #114405 üzenetére
Ha igazi mentalista módjára akarod nyomni ( ), akkor először elkezded felvenni a hangot, aztán rákevered az igazi hangsávot a videóra
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest