- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gmail
- Router gondok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
cskamacska #133760 üzenetére
Ez olyan szinten a legalja már megint, hogy szavakat sem találok.
Volt az a reklám, hogy "mi a tipikusan magyar". (magenta mobilszolg. talán?)
Na onnan tudni, hogy aki készítette annak gőze nem volt erről, hogy pl egy hasonlót nem rakott be úgy középtájt.
Mert ez tipikusan az. -
FunPro
őstag
válasz
Mondjuk ez így egy kicsit érdekes.
Ha én, mint magánszemély nem vásárolhatom meg a terméket...
Akkor miért tudom megvásárolni a terméket?Ez olyan, mintha bemennék mondjuk a pékségbe, és az eladó azt mondaná a frissen kirakott cipóra, hogy: "Bocs haver, de Te ezt a kenyeret nem veheted meg!".
Mert most direkt bejelentkeztem. A kosárba be tudom rakni, a megrendelés gombra rá tudok nyomni. Ha ténylegesen rá nyomnék, mi történne?
1) Akkor írná ki az oldal, hogy mégsem vehetem meg.
2) A nap folyamán sztornózza a kolléga?
3) Kiküldik nekem mint magánszemélynek, csak egy év garival?Mert ha a harmadik, akkor ez nekem elég csalásgyanúsnak tűnik.
Ha pedig a második, akkor megérdemelnék, hogy százával rendeljük meg ezt a szutykot. -
echterion
nagyúr
válasz
Jesszus, így fogják kikerülni ezentúl a törvényt? Nem valami biztató az irány. A következő lépés, hogy ez vonatkozik minden termékre és csak az ászf-be írjak bele 1-es betűmérettel...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest