Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeezJear
csendes tag
-
SeezJear
csendes tag
válasz Enszuke #4015 üzenetére
oké bocsi, azthittem elég az infó amit irtam
Hát filmek közül 1080p amit gondoltam. audio kimenet az majd egy 5.1es erösitőre menne, nemtudom mire gondolsz ezzel kapcsolatban. lehet digitális de optikai is. játék meg annyira végülis nemfontos. az ár is döntő szempont de nemakarom a legrosszabbat megvenni ofcóz. kinézet kevésbé, fogyasztás sem akkor szempont, hangerö az lehet halk de nemfogok 2x annyit fizetni hogy hangtalan legyen. vinyót beledobok majd egy 300 giga körüli lesz. inkább új kéne legyen..[ Szerkesztve ]
SeezJear - SeezJear Laboratories Inc. 2001.
-
SeezJear
csendes tag
Sziasztok! nemvolt időm mind az 5000 hsz-t végigolvasni, tudom hogy lustafazéknak tartotok, de télleg sok a melóm. Egy HTPC-n töröm a fejem, nem ragaszkodok a teljesen csendes megoldásokhoz sem, tanácsokat szeretnék kérni, 5leteket. legfőképpen filmeket néznék rajta, de ha elmegy 1-2 játék is azsem gond. nemvagyok intel-amd párti sem, szóval bármi érdekelhet. Házam van egy mATX-es, sima táppal, ebbe is beépithetem, de akár barebone is szóba kerülhet, szal ne tartsátok vissza magatokat, keresem a legjobb ár/érték HTPC megoldást, legyen az intel/amd, ingerált VGA vagy bármi más.. 42es LCD tv re menne a cucc. és ha már ittvagyunk wireless bill+egér kombó tippek is jöhetnek
SeezJear - SeezJear Laboratories Inc. 2001.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)