Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
sziasztok,
látom, hogy itt is akadnak asrock am1b-itx alaplapot használók. Esetleg közületek valakinek van ötlete erre a kérdésre?
köszi,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
sziasztok,
asrock qc5000-itx -ből lehet valahogy sufniban qc5000-itx/ph-t csinálni? Látom, hogy van a lapon 4 pontos rögzítési lehetőség is, viszont azt nem találtam meg, hogy erre mekkora méretű hűtőborda kell (szabványos-e)...
köszi,
-
dudi
senior tag
válasz gery2123 #33335 üzenetére
köszi, most, hogy már majdnem döntöttem a qc5000-itx/ph mellett, felfigyeltem a Q1900DC-ITX-re. Ez mondjuk a 25680 helyett 30270, meg a4-5000 helyett j1900, viszont passzív és DC is. Mivel van itthon elfekvő 90W-os tápom, így a kérdés az, hogy szerintetek mennyivel fogyaszt kevesebbet a Q1900DC-ITX notebook táppal, mint a qc5000-itx/ph egy fsp 300W táppal (fsp300-60gls)?
köszi,
-
dudi
senior tag
válasz varmi2 #33328 üzenetére
+gery2123:
köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! Azt még meg tudjátok mondani, hogy az Asrock-on lehet-e/érdemes-e 1-2 VM-et futtatni? Ez igazából nem annyira fontos, de ha ezt is tudja, akkor már tényleg minden igényemet kielégíti.
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
-
dudi
senior tag
sziasztok,
kis fogyasztású gépet szeretnék összerakni, ami 24/7 megy majd, nas+htpc kombóként.
De nem tudok dönteni, hogy melyik lenne az alábbiból a legjobb kompromisszum fogyasztás/teljesítmény terén:
- A4-5000
- J2900 vagy J1800
- G1820
- G3220Árban sem szeretnék elszállni, ha évente 4-5000 forint a különbség, az még azért nekem elfogadható.
A ház, amibe tenném mATX, szóval relatíve sok hely van.
Tudnátok olyan alaplapot ajánlani az intelek alá, amivel alacsony fogyasztás érhető el? Vagy az integrált procis rendszerek inkább ajánlottak? Tartok picit attól, hogy egyidejű torrent+youtube nézés közben elfogyhatnak.köszi,
-
dudi
senior tag
válasz canniball #33058 üzenetére
köszi szépen, a silverstone gd04 nagyon tetszik, egyetlen baja, hogy jelenleg senki nem akar ilyet eladni, újonnan 40k meg azért elég húzós.
Gondolom nem sok esély van arra, hogy létezzen kínai másolata...van esetleg másnak is ajánlata, ötlete?
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
dudi
senior tag
sziasztok,
tudnátok ajánlani nekem olyan házat, amibe 2db 3,5"-es hdd, esetleg egy 2,5" SSD és egy dvd lejátszó is elfér?
A TV alatti szekrénybe szeretném tenni, úgyhogy szem előtt lesz. Eddig az egyszerű, fedőlap nélküli, fekete házakat nézegettem, de nem nagyon találtam nyerőt.
A hely, amibe passzolnia kéne: 14 x 43 x 38 cm (Mag x Szé x Mé)És persze az is jó volna, ha nem kerülne egy fél vagyonba
Mondjuk táp nélkül 15-20 ezer még beleférhet.köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)