Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horycs
csendes tag
Sziasztok!Régen jártam a fórumon ,sajnos nem volt időm htpc-zni!
Ami késik az nem múlik,szerencsére most eljutottam az építésig.Minden kész álmaim háza(Silverstone) meg minden összejött.Működik, de csak majdnem minden oké!!
Ezért is fordulok hozzátok segítségért( már sok okos tanácsot kaptam, hálás is vagyok érte)!!
Nos a bibi: Imedian hd-t használok(nekem bejön) annyi baj van vele hogy a beépített lejátszó csinál egy kis bosszantó dolgot.Bármilyen videót játszok le(divix, hd, dvd....) időnként egy vízszintes csíkban megtöri a képet(alig lehet észrevenni de engem zavar).
Más lejátszóval (kmplayer, vlc )tök jó.Mindent próbáltam már legfrissebb bios, driverek....
A kérdésem az lenne nem lehet valahogy integrálni pl.a kmplayer-t a beépített lejátszó helyére.Amúgy is elég gagyi az a lejátszó,viszont nekem tetszik maga az imedian használhatósága, menüje stb,
Ha ebben a témában valaki tudna segíteni ,megköszönném!!! -
horycs
csendes tag
Sziasztok!
Megint csak dilemmába kerültem,ez a htpc építés nem olyan egyszerű szórakozás.Átrágtam magam az alaplapok,házak procik erdején,most megakadtam a tápoknál!
Ha valakinek van tapasztalata a tápokkal kapcsolatban,kérem ossza meg velem!!!
Természetesen a lényeg a megbízhatóság és a"halkság"(no meg az ár sem mellékes)!
Oloyan 10k-ig elmennék, fölé nem.Chieftec 350-re gondoltam de sok helyen olvastam hogy nem annyira csendes,esetleg FSP 350 vagy Cooler Master 380.Nem tudok dönteni,HELP!!! -
horycs
csendes tag
Srácok itt a fekete Mozart Bach ház ha pont ezt keresitek!!!!
Ha kell írjatok pü-t -
horycs
csendes tag
Sziasztok!
Tudom ez nem a reklám helye,de van egy eladó Thermaltake Bach htpc házam (vfd, táv,media lab szoftver),ha valakit érdekel!Baráti áron!! -
horycs
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis infót kérni!Alaplap vásárlás előtt állok és kicsit elbizonytalanodtam.
Meg tudja mondani valaki, mi a különbség az Asus M2A vm hdmi és az M2N vm hdmi között?
Melyiket javasolnátok inkább? -
horycs
csendes tag
Help!!??Ma megpróbáltam megrendelni egy Silverstone lc16 házat (HOC-nál),azt a választ kaptam hogy 3-4 hét a megrendeléstől.A Seneritnél 1-1,5 hetet mondtak ,ott viszont majdnem 5k-val drágább.Tudnátok valami tippet adni honnan rendeljem?(Hogy emberi időszámításon belül ide is érjen és ne húzzanak le)Az érdekelne akiknek ilyen van honnan szerezték be!
Köszi! -
horycs
csendes tag
[lEzt ismeritek?]
Sziasztok! Valakinek van ismerete vagy tapasztalata Lian Li házakról? -
horycs
csendes tag
Igazad van a procival,kicsit utánanéztem egyetértek veled ,azt hiszem én is azt választom!
Gyakorlatilag filmnézésre, zenehallgatásra akarom használni,megnyugtató ha neked is az a véleményed hogy elég az alaplapi vga,nekem jó lesz az integrált hangkari is, úgyis csak az spdif kimenetet használom. -
horycs
csendes tag
-
-
horycs
csendes tag
-
horycs
csendes tag
Hétfőn megrendelem én is ,hátha jut ebből a szállítmányból nekem is,bár nem tudom mennyire kapós.Én egyébként az Asus hdmi-s alaplapjára gondoltam meg egy 4000+os AMD procira ,azt gondolom elég lesz erre a célra az integrált vga!.A hűtőt még nem döntöttem el.Van javaslatod ezzel kapcsolatban?
-
horycs
csendes tag
Köszi a segítséget!
Meg kell mondanom ugyanezeket a dolgokat zongoráztam végig amit leírtál!
Pontosan emiatt kötöttem ki végül is az lc 16-nál(egyébként én is 54k-ért láttam legolcsóbban).Akkor szerinted is ez a legjobb választás?Szerintem a külseje teljesen passzol egy hifi cuccba talán az egyszerűsége miatt jön be nekem is,utálom a csili-vili cuccokat!Még nézegettem a Thermaltake Bach-ot,a formája jó csak az a kék ledes csicsavilágítás taszít nagyon meg valaki azt írta a fórumon hogy nagyon gagyi a minősége.Neked semmi problémád nincs a Silverstone-nal, hely, hűtés,stb? -
horycs
csendes tag
Sziasztok!
Én csak most cseppentem a htpc építők körébe(vagyis fogok!) ezért érdekelne egy-két dologról a tapasztaltabbak véleménye.Elsőként a ház.......sokat nézelődtem,olvasgattam és meg kell mondanom (sokakkal egyetértésben) nekem baromira tetszik a Silverstone lc 16-os háza.Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék a véleményetekre,gondolom sokan használják is, érdekelne van-e szerintetek negatívuma(mármint az árán kívül),vagy tud-e valaki olyan helyet ahol kicsit kedvezményesebben lehet beszerezni.Esetleg valami másik házat javasolnátok?
Köszi előre is minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest