Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Egy-két #48132 üzenetére
Neked is szép napot!
kicsit én is megszólítva érzem magam a szerencsétlenkedés és józan paraszti ész nyomán.......
Örülök hogy te józan paraszti ésszel átlátsz egy informatikai problémát és meg is oldod így kérlek oszd meg velem mit csinálok rosszul.
Odáig már eljutottam a saját logikám és próbálkozásom során, hogy szintaktikailag helyes legyen a beírt két sor. Gondolom te csípőből vágod, hogy mielőtt az új sorokat beszúrod az utolsó sor végére kel egy vessző a legutolsóra viszont nem.
Most már elindul a daemon DE hiába adok a megfigyelt mappához .torrent .added .resume fájlokat sajnos a daemon még mindig nem a józan paraszti ész szerint működik. Az újraindítás se segít ezen.
Szóval várom építő jellegű segítséged.
Igaz a probléma lassan okafogyottá válik mivel egyenként hozzáadtam újra a torrenteket , de a probléma megoldása azért még érdekel.Ja egy fórumnál azért azt se felejtsük el itt mindenki a saját szabadidejében ingyen segít tudásával másokon amit én még mindig egy tiszteletre méltó dolognak tartok szóval nem biztos hogy egyből az asztalra kel csapni ha nem jön válasz. Szokták javasolni és a netiket is talán az ilyenkor az ember szépen megismétli a kérdését.
További kellemes fórumozást!
Igen érdemben sajnos nem tudtam válaszolni mivel nincs tapasztalatom, de miután rájöttem, hogy a megvásárolt Intel Atom N2800 az időközben megnövekedett igényeimhez kevés, elég sok benchmark eredméynt megnéztem hogy J1900 N3150 vagy J3160 kel nekem szóval guglival se vagyok rosszba
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
woodworm
veterán
Mivel megszólítva érzem magam a transmission ügyben, kapsz választ.
Nálam egy j1900-as lap működik hasonló feladatkörben, sd és hd lejátszásban nincs vele problémám, de alapbeállításokkal megy. A háttérben folyamatosan megy a torrent kliens, samba megosztás és nem veszem észre, hogy akadályozná a lejátszást.
Eddig azért tartottam ezt a minimális információt magamban, mert nincs személyes tapasztalatom az általad kérdezett lapról és nem tudom hogyan viszonyul a kettő egymáshoz, csak mások véleménye alapján, amit itt le is írtak és bárki elolvashatja egy keresés után. -
cinemazealot
addikt
"...kérdést feltettem pár napja..."
Úúúú... 32 órával az iménti bejegyzésed előtt, egy különösen forró hosszú hétvége utolsó délutánján. Mégis mire számítottál, hogy az ember fia/lánya a hét első munkanapján ráveti magát a topicra? Ahogy azt Beni a Múmiában is nemes angol/magyarsággal is jól megaszonta, patience my good barátom, patience.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest