Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzebub
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,htpc építésre adtam a fejem,de vannak fekete foltok
Az alaplapot már beszereztem egy MSI H61M-E33.Amire használnám a gépet,hd film,képek,zene és használnám amolyan media storege-nek is mert elég sok gép van a lakásban(3 laptop)ősszevissza és kell egy biztos pont,játék az nem szempont arra van Xbox,esetleg az új Starcraft-ot kiprobálnám,de gondolom az integralt gpu nem nagyon alkalmas erre.Az első kérdésem a proci: i3 2100 vagy 2105(Tudom a különbség csak a gpu,de hd 1080 as filmeknél azért számit gondolom az a plusz 6 egység) vagy pedig i5 2400?Következő gondom a ház,illetve a PSU.Egy i3( vagy i5ös)as konfig 8 gb rammal Bluray iróval 1tb-s vinyóval,mennyit eszik szerintetek?És ha később bővíteném valamilyen mid-range vidkarival az sokat dobna a fogyasztáson gondolom,ezért szeretnék bíztosra menni,de micro atx-es tápból elég ramaty a felhozatal.Hát egyenlőre ennyi a bibi azt hiszem,illetve még esetleg annyi hogyha tudnátok ajánlani valami jó online boltot europában vagy angliában,ugyanis sajnos nem magyarhonban élek,és ha otthonról rendelek az már nem éri meg,ebay amazon kilőve,itt nem nagyon virágzik a homemade computing,mindent készen vesznek,ezért kéne egy kis segítség.Előre is köszi
Heghlu'meH QaQ jajvam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Durrogtass
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest