Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz RetepNyaraB #30199 üzenetére

    Szia. Én vennék a helyedben 8 gigát azokból a ramokból, hamár ramból megy a zenehallgatás nálad is :) Meg amúgy is a windows szereti ha kellően ki van szolgálva. Aztán amíg a 32bit-s rendszer elmegy 2 giga rammal is kicsit döcögve addig a 64 bit-s rendszernek már illő oda tenni alapból 4 gigát, szóval az a 8 giga így nézve egyáltalán nem földtől elrugaszkodott, vagy ördögi mennyiség. Foobar (nálam csak 4 giga ram van) néha el el gondolkodik, hogy mit is csináljon mikor beadok neki pár méretesebb zenét, és bizony várat jópár másodpercet olyankor az indulással :)

    SSD - mondjuk ha csak a rendszer lesz rajta meg a HTPC-hez szükséges programok pl XBMC Foobar Aimp és egyebek - valóban túlméretes lesz. Nálam egy 64 gigás teszi a dolgát, talán félig van vagy kb. 40-45 giga a foglalt hely médiatárastól. De persze nem kér enni a 120 gigás sem :)

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák