Új hozzászólás Aktív témák

  • P@ly

    tag

    Szvsz nekem a Brazossal a legnagyobb bajom az ára :( ha 10-15k-ért meglehetne venni akkor tényleg jobb vétel lenne, mint a Llano. Mondom ezt úgy, hogy a szüleimnek egy Brazost raktam össze filmet nézni + netezni. Jó kis gép, de szvsz a Llano jobb vétel.
    Intelhez nem értek :) Majd a nagy gép lesz intel! Ja nem akarok senkit se rábeszélni a Llanora, nehogy azt higgyétek :B De anno amikor kitaláltam, hogy melyik gép legyen a HTPC-be egy 10-kval volt kevesebb a Brazos, mint a Llano. Egyébként, szívesen kipróbálnék egy inteles rendszert is.

    "de azóta már nem annyira érdekel simán bele mernék rakni egy 65w tpd-s procit is egy htpc-be az hogy éves szinten 2-3 hamburgerrel többet ehetek meg egy brazos-al nem igazán hat meg" Erről van szó :C

    Méréshez annyit, hogy nekem van fogyasztásmérőm (még logolni is tud!) de win7-en nem fut el az alkalmazása (próbáltam az xp kompatibilitás módot rajta) :( úgyhogy ahogy időm engedi teszek rá majd egy virtualboxot, arra meg feltelepítek egy win xp-t és fogok fogyasztási adatokat a ide a fórumra feltenni.

    Kábelt meg nem tudtam szerezni Győrbe... No comment :(((
    Felhívtam 5 számtech boltot, 2 elektronikai boltot és semmi...
    Jó, hogy van itt egy fórumtárs aki szokott ilyet készíteni és így tőle rendeltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák