-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=293&area=en"
Linkesítve sokkal szebb (és mobilról olvashatóbb): Silverstone GD06.
Tehát HTPC/fekvő házat keresel."SilverStone-nak vannak ilyen házai de ahhoz meg rendes bazi nagy tápegységet adnak"
Tévedni tetszik: (tudtommal) semmilyen tápot nem adnak hozzá (csak a helye van meg az ATX tápnak).Mit szólnál egy Antec NSK 2480-hoz? Igaz ebben "bazi nagy tápegység" van (ha tényleg nem kell legfeljebb lecseréled) cserébe ezzel együtt is olcsóbb mint az említett Silverstone táp nélkül.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Ant@
senior tag
-
Ant@
senior tag
Nem egyszerű. Kapásból van 4 opció: atom, brazos, 1155, Llano. Ebből a középső kettő majdnem egy árban de mindegyikből hiányzik vmi ami a másikban megvan. Az atom / via olyan gyenge ,hogy 5k-nál többet kár költeni rá. A Llano meg túl erős pusztán HTPC-nek.
És akkor még ott van a paneltáp/táp ,minITX/microATX kérdése ami csak pár a sok közül.
Esetemben súlyosbítva annyival ,hogy HDD, ODD, ram adott (3,5 5,25 dimm). Persze megvehetném az egészet egyben kétszer annyiért de akkor hol marad az élvezet. -
-
canniball
nagyúr
"...úgy néz ki, hogy SilverStone lesz..."
Ha nem ragaszkodsz a GD06-hoz csak a márkához akkor nézz körül az aprón, ugyan ritka de azért akad."Szvsz a 60W is bőven elég neki?!"
Elég lesz."Milyen távirányítót érdemes venni HTPC-hez?"
Igénytől függően 1-2k-tól a csillagos égig minden kapható.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
buca84
őstag
Ezeket biztos kezeli az xbmc is.
Létezik olyan is,amivel be tudod kapcsolni a gépet, nem csak alvó módba tenni.
Ezeknél az alaplapi usb-re kell kötni az infra vevőt. -
Attas
aktív tag
Egy A4 3400 is elég a filmekhez. Nékem az van és semmi gondom.
A 120w paneltáp elég. Enyémet mérve 2db 2,5" HDD full HD filmet nézve, vagy 30 torrentet futtatva is max 45 wattot mértem. Ugyan nekem egy 350w 80+ FSP ATX méretű, nagyon csendes táp a villanyfelelős. (jómagam a panel tápnál többre tartom.Mivel van bent DVD író is, ne kelljen már számolgatnom a wattokat...a házban meg elfért)[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
canniball
nagyúr
Csináltam képet, de egyrészt a mobil most sajna elég gagyit csinált (a lényeg azért remélem látható), másrészt kiderült hogy öregszem és szenilis vagyok, más a bekötés mint amire emlékeztem:
Mint látható a fekete köteg kijár, ha esetleg valaki elárulja hogy lehet rendesen benyomni azt megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
drdr
senior tag
Szóval a nem hiteles méréseket itt láthatod:
- Lakás: 28-30 dB, amikor asszony és én is csendben voltunk (asszonyt nehéz volt rávenni, hogy kicsit csendben maradjon )
- 3 ventilátor 12V-ról: 44-45 dB
- Gyári AMD PWM-es hűtőventilátor: 37-38 dB (BIOS-ban egyes fokozatra állítva) --> borzadály még így is...
- BeQuiet táp: 32-33 dBHm. Köszi. Érdekes, én is 1-esen járatom a gyári AMD-t közelhajolva, hallom, halk. Viszont az olcsó HKC-nak semmi zaját nem hallok (legalábbis szél zajt, ciripel időnként az más kérdés). Ezekután kíváncsi lennék a BeQuiet mit tud....
-
P@ly
tag
Lejárt a szerkesztési idő
Szóval vannak újabbak is a FSP ZEN-től - FSP Aurum Xilenser 400 és 500 wattos néma tápegységek - lehet, hogy így ki lehet fogni olcsóbbakat, hátha a boltok raktárt söpörnek.[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
Szóval vannak újabbak is a FSP ZEN-től - FSP Aurum Xilenser 400 és 500 wattos néma tápegységek - lehet, hogy így ki lehet fogni olcsóbbakat, hátha a boltok raktárt söpörnek.
A HKC-vel 1 bajom van, hogy néha ciripel. Ventijének semmi hangja.Nem tudom mekkora fordulata van, mert nincs kivezetése. Ha vennék másik SFX tápot valsz. Be Quiet (300W) lenne, annak kisebb a tejlesítméníye is (nem 430W mint a mostani) és a hatásfok miatt. Mondjuk, megspórolok vele max. 5 W-ot, készenlétben meg max. 1W-ot. Szóval igazából nem gazdaságos csere....
Több tízezret egy passzív tápra pedig semmiképp nem adnék ki, nem baj az ha van egy kis légmozgás belül....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest