Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz vodkaboy22 #3300 üzenetére

Nyugodtan vedd, és mond azt, hogy tőlem vetted féláron! :) Meg voltam szorulva el kellett adnom! :DD
    Amúgy én sem "magyar áron" kaptam, hanem jóval olcsóbban! :)

Kövezzetek meg de, szerintem nem rossz az áráért akkor, ha valaki szereti az erőteljes basszust!
    Fülesben sajnos nemigen van ilyen másik...

• .DLL

veterán

válasz vodkaboy22 #3300 üzenetére

Nekem a szeptemberi óta bennem van :D Pedig akkor még csak Ati AK120-áról hallottam. Aztán a következőn pedig a Sileo-ról [nincsenek szavak] az mondjuk LCD3 volt.

Én most inkább csak DAC-okra voltam kihegyezve, de így sem tudtam eleget kipróbálni, viszont a Moment DAC egy kiváló eszköz, árát simán éri. És ugye egyben fejhallgató erősítő is, szóval komplett és kompakt. Hogy ez előny vagy hátrány...? Lehet csak a DAC magában olcsóbb lenne és többen vinnék.

Nos igen... azok a Genelecek... :C nagyon komoly szubot toltak, és a külön Genelec szubok még be sem voltak durrantva.
    Állítólag ezt a fajta tiszta, torzításmentes hangot nem jó élvezeti cikként fogyasztani, de szólt most nem tudom hány percet 20-30-40 legalább, vegyes műfajokkal, és úgy érzem, hogy ezt simán el tudnám hallgatni itthoni rendszernek is, nagyon kellemes volt!

Fejhallgatóból nem sokat hallgattam, de ami erre járt az jó volt :) tapasztalatokról majd a fejhallgatós topika írok.

Köszönöm én is a szervezést, mindenkinek a segítséget, nagyon kellemes nap volt.

(napi ki-kicsoda: én álltam ott nagyrészt a vízadó gép mellett, a fejhallgatóállvánnyal, Heed daccal és Bkercso cuccokkal telepakolt sarokban. ;) )

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák