Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nyugodtan vedd, és mond azt, hogy tőlem vetted féláron! Meg voltam szorulva el kellett adnom!
Amúgy én sem "magyar áron" kaptam, hanem jóval olcsóbban!Kövezzetek meg de, szerintem nem rossz az áráért akkor, ha valaki szereti az erőteljes basszust!
Fülesben sajnos nemigen van ilyen másik... -
.DLL
veterán
válasz vodkaboy22 #3300 üzenetére
Nekem a szeptemberi óta bennem van Pedig akkor még csak Ati AK120-áról hallottam. Aztán a következőn pedig a Sileo-ról [nincsenek szavak] az mondjuk LCD3 volt.
Én most inkább csak DAC-okra voltam kihegyezve, de így sem tudtam eleget kipróbálni, viszont a Moment DAC egy kiváló eszköz, árát simán éri. És ugye egyben fejhallgató erősítő is, szóval komplett és kompakt. Hogy ez előny vagy hátrány...? Lehet csak a DAC magában olcsóbb lenne és többen vinnék.
Nos igen... azok a Genelecek... nagyon komoly szubot toltak, és a külön Genelec szubok még be sem voltak durrantva.
Állítólag ezt a fajta tiszta, torzításmentes hangot nem jó élvezeti cikként fogyasztani, de szólt most nem tudom hány percet 20-30-40 legalább, vegyes műfajokkal, és úgy érzem, hogy ezt simán el tudnám hallgatni itthoni rendszernek is, nagyon kellemes volt!Fejhallgatóból nem sokat hallgattam, de ami erre járt az jó volt tapasztalatokról majd a fejhallgatós topika írok.
Köszönöm én is a szervezést, mindenkinek a segítséget, nagyon kellemes nap volt.
(napi ki-kicsoda: én álltam ott nagyrészt a vízadó gép mellett, a fejhallgatóállvánnyal, Heed daccal és Bkercso cuccokkal telepakolt sarokban. )
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest