-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Szőrös #35389 üzenetére
Hosszutavu felfedezes szinte barmilyen nagyobbacskat ugrani kepes hajoval elkezdheto, de talan egy dbx vagy aspx az a kenyelmes hajo, amelyet erdemes megcelozni es amellyel nyugodtan bele lehet vagni. En legalabbis ezt a kettot hasznaltam, bar a Daimond utan hamar ataltam az AspExpre (mai napig kedvenc ladikom). Sulyokat csokkentve (D-s modulok), a felesleges rendszerek kukazva (igeny szerint), egy jobb minosegu fuelscoop es erosebb de konnyu hajtomuvel mar indulhat is a felfedezo es/vagy penzkereso moka.
Bolygo texturak a kovetkezo kontent patchben lesznek turbozva, visszaolvasva a topikban talalsz videot a friss streamekrol, ahol bemutattak, hogy mi varhato. Jol neznek ki
Combat missionhoz feltetlen harci szeker kell, a nehezsegi fok sok mindentol fugg, de szerintem ez elore nem megallapithato. Nyilvan a reputaciodtol fugg, hogy miket kapsz, de barmelyik misszio lehet setagalopp vagy akar remalom is, a celpont illetve a te es a hajod felkeszultsegenek fuggvenyeben. A celpont neve illetve rangja esetleg lehet arulkodo jel, ahogy a kotelek szama is, de ez is olyan, hogy vagy bejon a tipp, vagy nem.
Itt van egy ismerteto, hogy milyen rangu celpont (Pirate Lord, General, Politikus, stb.) kb. milyen hajoval kozeledikCsempeszeshez en bena vagyok, jo par sikertelen probalkozas utan feladtam es inkabb nem eroltettem, nem az en szivemnek valo dolog az
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Volt par hete trial vagy valami promo event, mar nem emlekszem, csak arra, hogy na akkor volt 1-2 oylan esetem, amikor vagy kidobott a fomenube, vagy a mission boardot/passenger lounget nem toltotte be.
Sok szaz oraval a hatam mogott se elotte vagy utana PC-n nekem sosem volt gondom, le is kopogom. Nem mondom, hogy neha egy-egy ugras utan nem "gondolkodik" par masodperccel tovabb a kliens a rendszer betoltese elott, de ez tenyleg csak azert emlitesre melto, mert tudod, hogy a szokasos 6 sec helyett most 10 sec lett az utazas.
(Illetve, kb szaz "board flipping" soran nagyjabol egyszer el is szokott elszallni a teljes kliens, de ez talan teljesen ertheto is es nem feltetlen a szerverek hibaja, inkabb a nem rendeltetesszeru hasznalate)
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
> Nekem sem. Kb 75 millát szedtem össze, de annyira nem adta a küldiket, hogy kénytelen voltam elindulni 50%os hely kihasználtsággal
Detto. Fel is adtam mara, egy fuvart lenyomtam 60-65 misi es ennyi, az istennek nem jott ujabb feladat, pedig eleg sokaig vartam, cserelgettem a sessionoket, modeokat stb.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Mister_X #35068 üzenetére
Engedelmeddel annyit tennek hozza sajat tapasztalatbol (ugyanis az SG-n ajanlotta vki par napja ezt a modszert (is), es het kozben gondoltam kiprobalom, mert bar van penzem, de abbol sosem eleg ugyebar), hogy
- elsonek erdemes par kuldetes lenyomni az Allen Hub frakcioknal egy kis repuert cserebe (ha esetleg nem lenne mar korabbrol magas), igy jonnek hamar a 15-20 millas kuldetesek is 9360-ba
- Erdemes inkabb civileket es menekulteket szallitani, mert azok rendszerint egy, 2-3 oraig is raernek (nem SOS kell vinni oket, mint a legtobb uri "VIP" ficsur npct - ami az altalad emlitett 35-40 perces fuvarido eseteben szempont lehet), es ketto, elfernek egymas mellett a kabinban, vagyis hering modjara tenyleg dugig lehet pakolni veluk a ferohelyet.
- Solo es Open play mellett erdemes krealni egy "privat groupot" is es a group playt is kiprobalni (meg ha egyedul is vagyunk), mert akkor is generalhat esetenkent uj missiont uj utasokkal a 9360-ba.
- Kiszedni a SC-bol engem midnig olyan 100-1000 ls tavolsagban szoktak (illetve dehogy szoktak, csak probalkoznak), igy az elso 1.8 millio ls lenyegeben alttab mellett megy, bar 2-3 percenkent ranezek a kormanyra, hogy nincs e valami gaz. Valoszinuleg mazlim volt eddig.
- Altalaban 5-6 kuldetest is ossze lehet szedni egyszerre, es ezekbol a fele kb. mindig felajanlja a timed bonuszt, ami nem sok, de borravalonak eppen jol jon.
- Sok fuvarral sok esetleges "rakomany fizetseg" is jar, igy erdemes nemi rakteret is rakni a hajora.
- Nalam a taxis konda eseteben a ship integrity kb 25%-ot serul az ut alatt, ami kb 300 000 javitasi koltseg fordulonkent - nyilvan a 80-100 miska / ora mellett ez apropenz, es ha lecsokken sem gond, nem harcolni akarunk ugysem.
- A "szmeagol" bazison engem meg midnig szkeneltek, igy a wanted vagy ellenseges npckkel nem is szorakozok, oldjak meg maguk. Lusta vagyok, docking computert hasznalok, nem csempeszem be oket, annyit nem er
- A nyugosebb paranoias utasokkal nem szokott gond lenni, mert az Allen Hubbol ki lehet ugy rongyolni,hogy a szkent megusszuk, igy ha a szmeagol be is szkenel, az npc nem lep le (ha ketszer szkenelik, akkor ugyebar benyomja a hisztit es penz nelkul lelep).[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz MrCsiT #35055 üzenetére
> a sightseeing jellegű utasos küldetések (valami városnézés? ) során mit kell pontosan csinálni az utassal? Csak elrepülgetni pár rendszerbe, és vissza a kiinduló állomásra?
Igen, de azt tartsd eszben majd, hogy nem eleg csak elvinni, hanem a pontosan megjelolt helyre kell vinned (ezt mindig a zonaba lepes utan jelzi neked), amelyet megjelol. Ezeken a helyeken lesz egy-egy bolya, amelyet szkenelned kell (eleg csak kijelolni/becelozni es par masodperc alatt kesz is), amely utan kapsz nemi technikai/hatter/egyeb infot es az utas is jelzi, hogy "szuper, mehetunk tovabb".
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz nubreed #33249 üzenetére
Parancsolj! (de van sima keretes is ingyen)
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Jacktor #32665 üzenetére
Hat, a shield generatort es a fuelscoopot felcserelnem. Elobbit 3-asra, utobbit 6-osra, de en casual vagyok az itteni profikhoz kepest, inkabb adjanak ok tanacsot builddel kapcsolatban (jobban jarsz).
Ha van CMDR elotagja a tamadonak, akkor az jatekos.
Ha kuldetes miatt mesz hosszu utra, akkor a tranzakcio menubol mindig elo tudod hivni a celpontot/galaxis terkepet, az gyorsabb. Ha adhoc jelleggel indultal el valahova, akkor erdemes bookmarkoltatni. Bar az utvonal megmarad akkor is, ha kozben te celpontot valtasz, a navigacios panelen latszik a kovetkezo rendszer, ahova ugranod kell, hogy folytathasd az utadat. Ha pedig nincs ott, akkor ott a bookmark es az ujratervezes.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Jacktor #32662 üzenetére
- Van olyan ritka eset, hogy olyan tavoli uticelt jelolsz ki, amely celhoz mindenkeppen ugranod kell egy akkorat menet kozben, amekkorat a hajod nem tud, barmilyen utvonalat is terveztel. Nem lehet, hogy errol lehet szo?
- Ha nem akarsz harcolni, akkor fegyvernek tenyleg nem sok ertelme van. Nyugodtan raktarozd el oket az adott allomason! Ne felejtsd el utana az enerigaeloszlast beallitani a pajzs es alrendszerek kozott!
- Viszont a pajzsot en fenthagynam, ha mas nem, egy konnyebb es kisebb verziot, mert sose lehet tudni, mikor lesz ra szukseg. Sok utas nem szereti, ha serul a hajotest, marpedig pajzs nelkul minden loves, minden koccanas, minden allomasba berongyolas, stb. egyeb "trauma" a hajotestet eri, ami miatt az npc elegedettsege meg csokken.
- Persze, a felfedezo ritkan kerul harcba, eleve az erre tuningolt hajok nem az utesallosagukrol ismertek. Ha beled kot egy-egy kaloz vagy jatekos, akkor energia a pajzsba es a rendszerekbe, majd padlogaz amig az FSD fel nem tolti magat ujra. Jatekost nehezebb lerazni es valoszinuleg erosebb hajoval is van, mint egy-egy npc, de nem lehetetlen.
- MInden kuldetesnel lehet latni, hogy mit vehetsz fel (mert minden szukseg felteteled megvan) es mit nem. Jelen esetben igen, valoszinuleg a repu lehet a gond. Vagy valami masik feltetel, amit esetleg nem vettel eszre.[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz cintula187 #32654 üzenetére
Mit ertesz "igazi" alatt? Ha a kulcsok/jatekok eredetet, akkor no para, teljesen legit disztributor a Humble (nem szurkezonas, mint a G2A/Instantgaming/stb. jellegu boltok), nyugodtan lehet onnan vasarolni. Sot, keddenkent erdemes megnezni a heti/havi uj bundlekat is, az egyik legjobb ezen a teren!
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz anatron #32603 üzenetére
Egy steam integrity check vagy ED launcherbol validate...valami ilyesmi en futtatnek, hatha megserult valami.
Illetve az ilyen-olyan cachet is lehet, hogy kukaznam es ujrageneraltatnam a rendszerrel (bar ezt x idonkent ugyis inditas utan megteszi). Bar ez csak tipp, de mas jateknal mar bejott, hatha itt is mukodik. Artani biztos nem art (max ellop par percet a jatekidobol)
-
Piszkos-Fred
aktív tag
"Tencent just invested £17.7m in UK developer Frontier."
Ebbol mar "fussa" egy kisebb bulira az Expon
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz kiskuplung #32535 üzenetére
Csak az Elite-tel kapcsolatban: fejlesztoi AUA/QA, thargoid es egyeb lore, whats next jellegu eloretekintes, stb. panelekkel, illetve nagyobb es/vagy hiresebb kozosseg kepviseloivel (felfedezok, fuel rats, streamerek, kontent gyartok, fanpagek stb.) beszelgetesekkel, + nyeremenyjatekok, versenyekkel, stb. - sima ugy, sot egy napra meg talan sok is (kettore meg lehet keves elso alkalommal, igy ertheto az egy nap).
Barcsak a Gamescomon tartottak volna..., de sebaj, igy marad a live stream vagy egyeb osszefoglalo, ha lesz.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Djuree #32525 üzenetére
Ugye erre szoktak mondani, hogy a repulesben a felszallas a maceras, a landolas nem annyira, azt megoldja a gravitacio
Egyebkent a felszinen landolasnal csinalj mindent ugy, ahogy a jozan paraszti esszel csinalna az ember, vagyis ne derekszogben erkezz, mint egy darts tablara, es nem lesz gond. Ha majd a felszinen rodeozol, akkor annyi tanacsot engedj meg, hogy a kicsikocsit iranyitva a sebessegkart csak ovatosan hasznald, foleg az alacsony gravitacioju bolygokon...
Illetve a leszallas elott bindeld be a "call ship" funkciot, biztos, ami biztos
-
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Lehet, ennyire profi, kizarolagos es celiranyos modon sosem kereskedtem, se regen, se most
Eleinte, a karrier kezdeten felvettem mindig a legjobban fizeto (es meg vallalhato) transport kuldetest (lehetoleg keves rakteret igenyloket). Megneztem a webes trade route adatbazist (termeszetesen beallitva a max tonnat, a rendelkezesre allo penzt, stb.) es megneztem, hogy a ket allomas kozott, ahonnan es ahova viszem a transport kuldetest, milyen extra cargot tudnek vinni, amit profittal tudnek eladni odaat. Ha pedig lattam, hogy hatalmas profitot sikerult csinalnom egy-egy ilyen fuvarral, akkor mentem meg 2-3 kort, mielott leptem volna tovabb.
Kesobb, megfelelo hajoval es tobb szazas rakterrel is nagyjabol igy vallaltam be 1-1 fuvart (foleg a rang szintezese miatt), hogy kerestem ket szomszedos megfelelo adottsagu rendszert es mentem par kort. Hogy mennyire volt elavult, tobb napos egy-egy adat nem tudom, de mindig joval olcsobban vettem a szajret, mint ahogy azt kesobb el tudtam adni, a profit minden esetben megvolt, a penz meg gyult.
Nyilvan a legjobban fizeto, adott napon a legjobb kereskedo utvonalakhoz szukseges a percre pontos kereslet/kinalat, de en maradtam az ad hoc jellegnel, igy is jott nem keves zseton, amelyet aztan sikerult minden esetben el is herdalni, de ez mar egy masik tortenet
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Djuree #32388 üzenetére
2 napos vagy 1 napos, nincs nagy kulonbseg a kereslet es a kinalat, vagyis a demand es supply kozott. Inkabb azt nezd meg, hogy honnan hova, vagyis milyen jellegu allomasrol milyen jellegu allomasra akarsz szallitani.
Ket banyaszkolonia/finomito kozott pl keves haszon lesz, mert azonos a kinalat es az igeny, de pl femeket es egyeb banyaszott/finomitott nyersanyagokat arany aron veszik high tech/mezogazdasagi allomasokon - na persze, ha epp kifogytak es nagy ra az igeny. Visszafele meg veszel a melosoknak szukseges cuccokat vagy eszkozoket es eladod a finomitoban/banyasztelepen. Es meg lehetne sorolni, a single trade route tervezovel latni fogod.
Apro tipp: ha egy celallomasrol kiderul, hogy tobb ezer ly tavolsagra van az erkezesi ponttol, akkor szerintem inkabb valassz olyan allomast a kozeli rendszerekben, amelyhez bar lehet, hogy kell meg egyet ugrani majd, de ha az kozelebb van az rendszerbe erkezo ponthoz, akkor hamarabb dokkolsz, hamarabb adsz el es indulhatsz vissza - vagyis gyorsabban jon a penz. Na persze csak akkor, ha hasonlo aron tudod ott is eladni a szajret
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Djuree #32370 üzenetére
Cobra III nagyon jo kis hajo, szinte barmire hasznalhatod majd mindaddig, amig ossze nem jon a penz az Asp Explorerre
Arra figyelj, hogy csak akkor vedd meg a Cobrat (bar ez minden esetben/minden hajora igaz), ha marad penz a biztositasra es a tranzakcio utan meg van annyi penz, hogy tudd upgradelni, pimpelni annak megfeleloen, mint amire szanod. Inkabb csinalj meg 2-3 fuvart extraba es csak utana vasarolj.
Kereskedeshez annyit, hogy a Duvi mester altal ajanlott linkeken tul erdemes megnezni a jatek terkepet es ott megjeleniteni a kereskedelmi utvonalakat (van ilyen szuro/opcio) es az alapjan elkezdeni az zsugat. Arra keszulj fel, hogy a dugig rakott, teljes rakomannyal rendelkezo hajod kisebbet ugrik es lomhabb, illetve ilyenkor mar beled fog kotni egy-egy kaloz is, mert hat csak ertekes rakomanyt szallitasz, vagyis szamits arra, hogy el akarjak majd venni ezt toled. Na ilyenkor jon a kepbe az, hogy milyen rendszereid vannak, milyen gyrosan tudsz majd meglogni vagy esetleg megfordulni es megvedeni magad (izles kerdese).
Cobraval mar belekezdhetsz a taxizasba is (egy iranyu, csak oda jellegu fuvarok), az meg tobb penzt hoz, bar a tavolsagok is nagyobbak, amelyet meg kell tenned es valoszinuleg be kell aldoznod par megszokott modult a kabinok miatt. Vihetsz persze turistakat is, de az meg nagyobb tavolsagra, egyszerre akar 2-3 helyszinre valo oda es onnan vissza utazast is jelent, amely miatt nem art egy fuel scoop (ha csak nem akarsz menet kozben landolni egy-egy allomason), de a Cobra nem feltetlen erre valo, ezt en nem eroltetnem, barmennyire is csabito egy-egy (tobb) millios fuvar.
#szerk: kozben latom, Duvi a beepitett utvonalakat is ajanlotta (a videot csak most neztem meg), ehhez erdemes tisztaban lenni a demand es a supply fogalmakkal, azok mukodesevel es az adott rendszerek/allomasok import/export jellemzoivel es onnantol nem veszes a dolog. De, a webes trade route tervezo a legjobb es legegyszerubb.
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Nem irtad, elnezesedet kerem, en vettem a faradtsagot es gondoltam tovabb az otletet. Ha mar lud, legyen kakas is, nemde? (nehogy komolyan vedd mar, azt hittem mindenki csak viccel itt nemi napszuras utan, de kezdek felni, hogy vannak itt komolyan gondolt gondolatokat is...)
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Igazad van, legyen automatizalt minden Beloggolunk, beirjuk, hogy ma mennyi penzt vagy mennyi nyersanyagok akarunk, esetleg melyik frakcional mennyi rangot lepni es hajra, mehetunk nyaralni, a gep ellesz maganak. Sot, egyszerubb, ha kivesszuk az egesz repulest a jatekbol (unalmas is, oda is kell figyelni, mindig lassu a hajo, sosem ugrik akkorat, amennyit akarunk - pff, csak a nyug van vele) es legyen belole egy tycoon jellegu menedzsment jatek, es csokolom.
Elite Tycoon. Mod tamogatassal nyilvan, hogy a kereslet, kinalatot a script fedezze fel, nana'
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Mortel #32294 üzenetére
https://twitter.com/Frontier_Help
Szinte azonnal reagalnak es/vagy kommentalnak ha gond van a szerverrel, stb
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz glovasi #32252 üzenetére
> Na mindegy, csak azon filozofálok, hogy mennyire vannak jobban kitéve a sikeres FSDI-nek a lomha hajók.
Szamomra a minijatek - ha engem tamadtak - mindig egyformanak tunt, de egynel-kettonel erezheto volt, hogy konnyebben kivedtem vagy forditva, erezhetoen nehezebb volt lelepni, mint az atlag eseteben. Valoszinuleg ahogy minden a jatekban ez is fugg
- a legfontosabb talan a tamado jatekos/npc FSDI rendszerenek a minosegetol (az adott minosegu fsdi range tulajdonsaga mint olyan eleg fontos, mind tamadas, mind az ellene vedekezes eseten)
- a sajat (menekulo) hajod manoverezesi kepessegetol (interdiction kozbeni sebesseg, meghajtok, kiegeszitok, maga a hajo manoverezesi kepessege, hajo aktualis tomege stb. osszessege)
- az sem mindegy, hogy milyen tavolrol kezdodott a tamadas, mert annal nehezebb/konnyebb kijutni az FSDI hatotavolsagabol (gyorsabban feltolteni a baloldali kek csikokat/blokkokat)
- az esetleges kornyezo nagyobb objektumok/testek es azok gratitacios mezoinek hatasatol
- es a random faktorrol nem is beszelve.Egy-egy interdiction eseteben annyi minden fugg mindentol, hogy, ha csak nem adja ki az FD a formulat (vagy nem banyassza ki valaki), akkor szinte lehetetlen biztosra menni. Az biztos, hogy jozan paraszti esszel is az tamado FSDI minosege kontra tamadott hajo aktualis manoverezesi kepessege/furgesege jellemzok vivjak meg elsosorban a csatat, a ket hajo tavolsaganak fuggvenyeben.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Tuomas #32222 üzenetére
Persze. Attol, hogy soloban jatszol, minden adat, minden progress, minden cselekedet kozos es hatassal van egymasra (lasd arak, felfedezesek, stb.).
A solo csak annyiban ter el az opentol, hogy nem latsz mas jatekost, csak npcket. Barmikor oda-vissza lephetsz, semmi sem valtozik, csak az egyikben a magad ura vagy, a masikban vannak random jatekosok, akik azt tesznek, amit akarnak, akarcsak te
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Tuomas #32211 üzenetére
En a Sidewinder - (Hauler - akkoriban meg nem fizetett olyan jol a kuldetesek csinalasa, igy inkabb kereskedtem, de ma mar kihagynam a Haulert) - Cobra MK III/IV - ASP Explorer - Anaconda utvonalat valasztottam. Utobbi kettovel szinte minden megoldhato vagy elerheto, csak a rendszereket kell fejleszteni bennuk.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Djuree #32171 üzenetére
Mindenkeppen ajanlom ObsidianAnt 1-2 nappal ezelott felrakott, direkt a PS4-es uj jatekoknak szant videoit (kesobb pedig az osszes tobbi videojat, amikor mar atlatod a jatekot) [link]
Emellett ott van a topik fejlece, benne Duvi mester osszefoglaloja, maszthev kezdeshez annak az elolvasasa
Illetve az elitedangerous.hu-n is talalsz utmutatokat, ismertetoket.
De mindezek elott csinald meg a traning missziokat (fomenubol indithatoak es semmi kockazat nincs benne, az nem a sajat borodre megy, mint az online jatek), tenyleg hasznosak es segitenek a kezdeti kaosz megerteseben. -
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz grHawk #32163 üzenetére
> Egyébként nem valószínű, hogy külső eredetűek. Valamilyen szinten kapcsolatban vannak a struktúrával.
Szinte biztos. Loj szet "scavengert", a lehetseges "loot" kb mindnel ugyanaz: Unknown Fragments, Unknown Carapaces, Unknown Energy Cells, Unknown Organic Circuitry, Unknown Technology Components, Unknown Ship Signatures, Unknown Wake Data, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nők, nőügyek (18+)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest