- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Eleinte nem nagyon mozgatott meg az Odyssey gondolata - féltem mennyire lesz sekély az egész - de az elmúlt héten elkezdtem megfertőződni a hypevonattal, pénteken úgy voltam vele, hogy ha még hétfőn is úgy kelek, hogy érdekel akkor benevezek az Odysseyre és hát így volt, már várom is a preloadot
Arról van valami infó, hogy maga az alfa mikor indul? Mert a steam postban csak a preloadot írták 10:00 UTC-re
-
haverkulum
aktív tag
válasz gentlelynx #38306 üzenetére
Jómagam és egyik cimborám is aprítjuk a levesbe valót amennyire időnk engedi, mindkettőnknek első thargoid élmények voltak Ő szombaton kezdte, én csak tegnap, de közösen egy ~300-at Oitbi körüli pályára állítottunk már
-
haverkulum
aktív tag
válasz Sólyom72 #38028 üzenetére
Szia, a multi nagyon is élő, én rendszeresen belefutok más parancsnokokba, van, hogy leszállni se tudok tőlük állomásra mert foglalják az összes dokkot Van egy magyar player controlled faction, erről Duvi tud majd mesélni neked Klánok vagy hasonlók még nincsenek, a most ősz végén / tél elején érkező update-ben jönnek a squadronok, elvileg ez már valami "klán szerűbb" csoportosulás lesz a játékon belül.
-
haverkulum
aktív tag
válasz privateer2 #38026 üzenetére
Szuper, pont tegnap este nézegettem a rozsdás paintjobokat a Kraitra
-
haverkulum
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, átbogarászom őket
-
haverkulum
aktív tag
válasz orientcx #37994 üzenetére
Szia, büszke tulajdonosa vagyok egy Kraitnak jómagam is, első látásra szerelem volt a gép Esetleg ha nem nagy kérés össze tudnád nekem kattintgatni a Krait buildedet coriolis-ban? Van egy elképzelésem (a videóid alapján) de még nem vagyok benne biztos, hogy jó az irány
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, csinálom nagyban a küldetéseket (gyűjtök az új hajók egyikére - még nem döntöttem ) viszont egy zsírosabb küldetésem bebugolt... Az történt, hogy mikor leadtam a 72 egység árut akkor megjelent a jutalom választó felület, rányomtam arra amit szeretnék, nem történt semmi, még vagy 20 próbáltam rányomni, semmi, vártam kicsit majd bezártam az ablakot, azóta az állomás mission board-jában már nincs ott a teljesített küldetés, pénzt nem kaptam viszont a küldetés listámra a képen látható, hogy beragadt, ilyenkor mi a teendő? Javul majd magától vagy elbuktam a dolgot? (private groupot váltani már próbáltam)
[ Szerkesztve ]
-
haverkulum
aktív tag
válasz gentlelynx #37115 üzenetére
Igazából kilőttem a sentryket mert nagyon érdekelt mi van ott, utána másik rendszerben befizettem a ~25ks büntit Köszi az infót.
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, tegnap este egyik cimborámmal - aki még nálam is újabb az Elite világában - mászkáltunk egy bolygófelszínen ahol belefutottam valami lezárt zónába (instant jöttek rám sentryk és kaptam a bountyt, wanted lettem), ez mi lehetett? Nem volt semmi épület csak pár tároló a földön meg 1-2 roncs.
-
haverkulum
aktív tag
Sziasztok, nagy boldogság van, ha minden igaz akkor a héten kézhez kapom a Saitek x52 Pro hotasomat Esetleg akinek van ilyenje az megosztaná a tapasztalatokat? Mire figyeljek oda, hogy érdemes beállítani?
-
haverkulum
aktív tag
válasz kiskuplung #33640 üzenetére
Köszi az infót, én is olvastam, hogy jóárasítva lett a Rift, el is gondolkodtam rajta
Te milyen sűrűn használod a Vive-ot Elite-hez? Ilyen néha-néha felveszed vagy alapból csak így játszol vele?
[ Szerkesztve ]
-
haverkulum
aktív tag
A hétvégére kaptam kölcsön egy HTC Vive szettet, már bele is vetettem magam az Elite VR-ba, hihetetlen élmény Épp egy non-human signal source felé vettem az irányt mikor csörgött a telefon, jönnek hozzánk vendégek így sajnos el kellett szakadnom a játéktól, pedig már nagyon megnéztem volna egy thargoidot VR-ban
-
haverkulum
aktív tag
Nekem az imént steam nekiállt a komplett frissítést letölteni Megyek is a boltba, betárazok rágcsálni valóból és teából
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest