- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz asDTesa #5587 üzenetére
Szia, amennyire én tudom, a training küldetéseket végig tudod nyomni beloggolás nélkül is, ergo nem kell hozzá megvásárolni.
Ez pedig pont elég arra, hogy belepróbálj.Azt viszont mindenképpen javasolnám, ha a tr küldetések alatt laggol, szaggat, akkor ne vágj bele arról a gépről. A játékban vannak komplexebb szituációk, pl bázisok közelében, esetleg élvezhetetlen lenne.
Másfelől próbálj meg alacsonyabb felbontást (ám nem minden monitor szereti)
Én korábban 1600 x 1200-ban játszottam, az ezelőtti konfigomon, és nem panaszkodtam, pedig az csak egy Q6600 volt egy 5770-el, 8GB rammal.Diopapa
Amúgy ez az én véleményem is, laptop nem igazán jó játékra. Tudom, sok esetben koleszosok ezt hordják magukkal, így láttam már hibrid megoldásokat, felcsatolt billentyűzettel, monitorral, de valahogy nem az igazi, és nem csak a teljesítményt illetőenmás: Eliteangerous-on találtam:
"'Wings' multi-player enhancements are coming soon! (exact date tba) There'll be a Beta test of the features before-hand, as we continue with a collaborative development process. Those who had access to the Beta phase for the main game will get automatic free access to 'Wings' Beta - are you in?"[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
válasz asDTesa #5587 üzenetére
Felbontás meg grafikai beállítás függő, de el kell mennie, ha nem is ultrán FullHD-ben. A szűkebb keresztmetszet a VGA, jól látod, de a 660M egy 2012-es felső-középkategóriás kártya, anno haveromnak ilyenje volt, és a Crysis 2 is elfutott rajta, igaz nem maximális beállításon, azonban az Elitenek nem valami nagy a gépigénye.
(Direct X 11, Quad Core CPU ( 4 x 2Ghz is a reasonable minimum), 4 GB System RAM (more is always better), DX 10 hardware GPU with 1GB video ram, Nvidia GTX 260/ATI 4870HD)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest