-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
Nagyon off, de van új Csillagok Háborúja trailer! Hyyyyyyype!
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
"ha valamelyik lepkefing el akar menekülni tőlem mehet, nem fogom aprópénzért üldözni"
Helytelen hozzáállás.Ezzel a mentalitással még egyetlenegy Clippert sem tudtam volna elkalapálni. Ezek ha csak meglátnak egy Pythont, azonnal rémült "császár bácsi, bújtass el" felkiáltással iszkolnak az Empire felé. Aztán mehetnék utánuk Achenar-ig, hogy kirángassam őket a császáruk szoknyája alól(igen, jól hallottad, a szoknyája alól. A császáruk egy transzvesztita)
Viszont abban igazad van, hogy a Clipperesek az aprópénz kategória, de a sport az sport, ott nem a pénzre megy az emberu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz gigafun #8993 üzenetére
Csak ne túl sokat. Akkor könnyű top40-be, top15-be kerülni, ha akad elég sok ember csak aki keveset dob be.
Magunk közt szólva, egyébként elpatkolhatna már az öreg, akkor pörögnének fel csöppet az események.
A másik oldalnak sem rossz az eddigi felvezetése. Kíváncsi vagyok, ha sikerül Halsey-t kigolyózni az elnöki székből, utána rászabadul-e Hudson árnyékelnök és kenyeres pajtása Vincent "agronómus" admirális a Föderációra. Szép időknek néz elébe a magamfajta, akit ED univerzum sztorija is érdekel. -
duvi
nagyúr
Akit kicsit is érdekel a csillagászat, annak ajánlom figyelmébe új cikkünket:
Einstein-gyűrűt rögzített az ALMA -
duvi
nagyúr
válasz Htibimor #8986 üzenetére
Szia!
Bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, de az utóbbi pár nap nagyon sűrű volt...
Azért használtam Mirrored armort a Viperen, mert főleg Soloban játszottam és úgy tapasztaltam, hogy az NPC hajók főleg energiafegyvereket használnak. Ezek ellen a Mirrored véd legjobban. Időközben visszaváltottam Military armorra, ami egyforma arányban véd az energia és kinetikus fegyverek ellen (igaz kevésbé hatékony az energiával szemben). -
baphomet
senior tag
Új CG!
LTT 9810 - Gutierrez Terminal. Imperial bounty-t kell itt beváltani. Vadászmezőnek a konyhafőnök ajánlata: Beta-1 Tucanae. 1 ugrásra van onnan, korábban már halásztam ott, van kapás, és a gyűrű egy barna törpe körül van, így ebben a RESben soha nem megy le a nap.
A cél újabb információk megszerzése a szeretett öreg császárunk elleni merénylet kísérlet ügyében. Jertek csak Fed kutyák, dolgozzatok a kezünk alá!
[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
válasz gigafun #8987 üzenetére
Köszönöm! Tetszik nekem is a vulture. Olyan "ide nekem a galaxist" szerűen néz ki. Kár, hogy nincs nagyobb PP hozzá és csak 1-2-vel több fegyver hely. De akkor is az lesz a következő!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
gigafun
senior tag
válasz Htibimor #8986 üzenetére
A Mirrored Surface a lézerek ellen véd, a Reactive a kinetikus fegyverek ellen.
A Military Grade Composite egyformán véd a kétfajta támadás ellen, nyilván kicsit rosszabbul, mint az előbbiek a maguk terén de szerintem a Military egy jó választás minden támadás ellen.A Vulture-t én is csak ajánlani tudom, egyszerűen imádom. 20-21 milláért nagyon pusztítót lehet összerakni.
Az enyém kb ilyen[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Szia!
Javaslatodra hasonlóan raktam össze a viperem. Egy dolgot felejtettem el a borítást nem változtattam meg. Igaz nem is volt rá szükségem. Nem nagyon találtak el. Te miért pont a mirrort választottad? Mi a különbség közöttük?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
rtitusz
őstag
válasz rexsimus #8978 üzenetére
Azért nem Burst Lasert haszánlok, mert akkor nem lehetne 3 SB fent a gépen. Nincs fent SCB, hogy legyen áram a SB-nek, viszont olyan masszív a pajzs, hogy RES-ben csak egyszer fogyott el, az is azért, mert egy Anacondát kerülgetve beleboostoltam tegnap vagy tegnap előtt egy ilyen pörgő, kemény, orientcx-féle sziklába, és az leszedte a pajzs kb. 90%-t, a többihez meg az Anaconda is elég volt. Viszont a Military armor és két HRP mellett pajzs hiányában sincs fejvesztett menekülés.
-
Htibimor
senior tag
válasz rtitusz #8977 üzenetére
Biztosan igazad van, hiszen tapasztaltad, de e szerint http://www.edshipyard.com/#/L=60N,4zh4zh3wA0mI0_g,336Q7_6Q5U8c6Q5A,7Sk0727dg (bocs, de nem tudom hogyan kell szebben beszúrni)meg megy, ha jól értelmeztem. Javítsatok ki nyugodtan!
-
-
Htibimor
senior tag
-
Htibimor
senior tag
Tudtam, hogy érdemes kamionozni. Azért, hogy egy jó gépet vegyél belőle és irtsd a kalózokat vele! Ma reggel először kimentem egy komolyabb portyára. El a legközelebbi nav pontra és kerestem a bajt. Azt nem találtam(leszámítva a 3 pythont, 2 dropshippet, 2 clippert és sok asp-ot és sw-t), de kerestem 750 ezret 1 óra alatt. Ennyi idő alatt ürült ki a 2 MC. Hihetetlen jó élmény volt! Nem is kamionozok, talán csak ha nagyon muszáj lesz. Az biztos, hogy a pénzt egy pythonra vagy valami hasonlóra költöm, mert ha a viper ennyire jó, akkor azok milyenek lehetnek.
Bocsánat a kicsit öncélú ömlengésért, de ez egy meghatározó élmény volt!
-
Xmodule
őstag
válasz rtitusz #8966 üzenetére
Valóban nagyon jó kis video. Rift-el egy élvezet ez a játék, kár hogy a felbontás ilyen borzalmas, de amint kijön egy normális verzió, ahol a szöveg olvasható is egyböl veszek egyet.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
gigafun
senior tag
Ha nem akarsz 10%-ot bukni a modulok árán is, akkor le kell csupaszítani a hajót. Minden belső modult eladni, a beépítettekből pedig a létező legolcsóbbat venni rá. Így még a hajó alap ára alá is lehet menni egy kicsivel.
Egyébként szép hajó az a Clipper, biztos jó is, csak két bajom van vele.
1. Nincs kedvem a császár fonnyadt seggét fényesre nyalni érte,
2. Azért ez mégis csak egy "női" hajó.[ Szerkesztve ]
-
Tharus
csendes tag
Bírom ezt a Clipper és Pythonka száj karatét Mondjuk megnéznék egyszer 3 vs 3 harcot.
Kérdés: eladni hajót úgy érdemes, hogyha leszedem róla a fejlesztéseket vagy fejlesztve is ugyan annyit kapok érte?
[ Szerkesztve ]
-
Pixelcube
csendes tag
válasz rtitusz #8965 üzenetére
A viper-nek a 2 medium hardpoint a hasán van így ha a cél takarásba kerül nem fog tüzelni... húzd fel az orrát a vasnak amikor azokkal aprítasz...
jah igen észre vettem hogy rossz embernek címeztem a válaszomat, lehet hajnali egykor aludni kéne okoskodás helyett ......
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Merje valaki azt mondani, hogy nem gyönyörű! Megkeresem és levadászom! Na nem most, majd ha felnőtt a picike, egyelőre pólyás még a lelkem.
Akárki akármit mond, már a hangjáért megérte megvenni! Nem csak a hátamon lévő szőr az ami feláll tőle.
Ha nem is jön be és eladom, az 5 misi buktát elkönyvelem e szimfónia árának.Nem ilyet úgy sem tennék, meg nem válok tőle. A 4 medium pulse van ugyan annyira pusztító mint a két large a keselyűn, és ugyan úgy lehet vele a végtelenségig aprítani a népet. A hajó nem annyira agilis mint a kis izgága Vulture, de igenis jól fordul, és a sebessége meg mindenért kárpótol. És majd elfelejtettem, a kilátás abból a vezetőfülkéből fenomenális![ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Újra itt! Nem volt sok időm játszani. De eljutottam újra addig, hogy van egy T6-om, és összefurikáztam egy fullos Viperre. Túl is estem az imént a tűzkeresztségen! Adtam is, kaptam is. Két(és fél, az egyik elmenekült) clipper 100 000 vérdíj és 47%-os hull. Elégedett vagyok ezzel. Lőszerem rengeteg maradt. Több okból is. Egyrészt késő van vár az ágy. A másik ami fontosabb hiába akartam tüzelni a MC-vel, hol nem lőtt, hol pedig csak az egyik. Mi lehet a gond?
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #8962 üzenetére
Hát ilyen tényleg nincs, sorra minden birodalmi Clipper huszárról kiderül, hogy valójában Pythonnal bandázik. De most komolyan, van itt valaki, aki tényleg Clipperrel nyomul? Mondjuk megértelek titeket, a Császárotok előtt mell döngetve kell esküdöztök az iránta, és a szeretett hajója iránt érzett hűségetekről, de ha vadászni indultok, akkor azért csak egy Pythonba csücsültök bele(egy dolog a hűség, és egy másik dolog a minőség)
Komolyan gondoltad, hogy ezt nem fogom belekiabálni a világba? Erről még a peremvidéki hallássérültek is értesülni fognak (egyébként meg ne aggódj, a császárotok már tök süket, ő nem fogja megtudni)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #8960 üzenetére
Na álljon meg a menet, ez plágium! Az aszteroidák felmatricázása az én műfajom. Bár, végül is már uncsi volt, hogy mindegyiken csak Python lenyomat köszönt vissza. Még egyszer-kétszer megismétled, és lesz egy szép sorminta, 3 Python, 1 Clipper, 3 Python, 1 Clipper, stb...
Amúgy részvétem az elhunytnak, és kellemes feltámadást. Ahogy a mondás is tartja, minden pilótának meg van a maga aszteroidája(némelyiknek meg több is)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
Alávaló Fed bérenc aszteroida!!!! Ilyen kapásom még RESben sose volt. 10 perc alatt több, mint egymilla bounty. "-Na még ezt az utolsó kondát kilőjük, és irány haza!" Boost ... mayday, mayday, eject eject!
Leírom, hátha olvassa olyan, akinek ez még hatalmas nagy vagyon, hogy a sárga irigysége enyhítse fájdalmamat. 6m biztosítás és kb.: 2,5m elbukott fejpénz a mérleg, de több is veszett Mohácsnál. Egy időre visszaadom a pilótalicenszemet és elmegyek NPC-nek.
(#8958) orientcx
Minden Clipperes suttyó, de nem minden suttyó Clipperes. Még. Előbb-utóbb az lesz. Amikor eljön a Te időd, ott leszek, és nevetni fogok.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Neked lőtt mind a 3 C3-as a Pythonon? Én akárhogy próbálkoztam, az alsó large hardpointon lévő semmit sem csinált, még akkor sem, ha célt sem jelöltem ki, de még akkor sem, ha az összes többit kikapcsoltam. Csak turret megy rajta, most a legdurvább cannon turret van rajta, és az úgy-ahogy durrogtat.
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
rexsimus - Hogy mi van? A Clipper szép? Jó, a Clipper szép. Meg Kiszel Tünci. Ők ketten.
-
cunnir - "mi suttyók elvagyunk a Clipperben"
Még hogy ti lennétek a suttyók! Ezt kikérem magamnak, még ezt az egy rangot is le akarjátok nyúlni tőlem, amit sikerült szereznem a birodalomban?u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
Ne tessék! Két napra kiteszem a lábam itthonról, és mit látok? A Munfayl Gold Council már 2%-on áll. Ezt nem hagyhatom
-
Kronus
tag
Én sok fegyver variációt kipróbáltam Pythonon, de a legjobban a 3db C3 gimbal Beam + 2db C2 gimbal MC jött be.
Kis hajók ellen nem is kell pocsékolni a lőszert az MC-ből, simán szétkapod őket a 3 beammal. A nagyobb hajóknak meg lehet adagolni a skulót rendesen. Így RES-nél is nagyon sokáig el lehet lenni újratöltés nélkül.
A 3 beam pont határeset használhatóság szempontjából ami a túlhevülést illeti. 1.2 előtt 5db beammal toltam és bitang pusztító volt úgy a Pytonka (4 pötty a fegyókra aztán 1 energia fröccs és durrant bármilyen hajó), de most már sajna ez nem igen járható út... -
Diopapa
addikt
Köszi mindenkinek a választ! Ratingből meg "G" az utolsó mint Gagyi ugye?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
baji
tag
Hát, kipróbáltam a 2db C3 és 2db D2 beam laser összeállítást. kb 3 mp-ig tudtam lőni mire úgy túl melegedett hogy elkezdett sérülni a hajóm. Ez nálatok is így működik? A PP és PD is A6-os.
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
baphomet
senior tag
válasz orientcx #8945 üzenetére
Az olcsó Clipper mögött én a pajzsgyártó lobbi összeesküvését vélem felfedezni. Vedd meg occsón a hajót, aztán 50 milla az A7-es pajzs. Bár még azzal is hímestojás marad.
Viszont mióta átültem Pythonba, feltűnt, hogy mennyivel könnyebb azzal outpost-okon landolni.
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz orientcx #8945 üzenetére
Nem kell megkérnem rá, terítő nélkül is gyönyörű a hajó, ami a Pythonról nem mondható el.
Lő? De mire? Azt se tudja, hogy hol vagyok. Nem is lövök rá, beleszédül, és inkább ide adja a rakományt, még a fejpénzt is, csak álljon már meg a tánc.
Az 2986-os nagy jégválság miatt bekövetkezett halálos műkorcsolya balesetek óta tiltott sport. Igaz azóta már gyerekjáték jeget találni, de a szabályozás nem változott. A bátrabbak sötét sikátorokban, távoli outposton űzik ezt a felettéb gyönyörű és veszélyes sportot.
Amúgy igazán kipróbálhatnád benne magad, ott legalább nincsenek aszteroidák a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
rexsimus - "A Clipperre legalább rámegy a párnahuzat"
Gratulálok, megtaláltad az egyetlen szempontot, amiben a Clipper felülkerekedik a Pythonon, ami egyben a legoptimálisabb felhasználási területe is. És ha megkéred a nagyit, biztosan horgol rá valami szép terítőt is
"amikor egy Pythont repülök körbe hatszor, amíg ő csak a fegyvereit élesíti" - na ez az, te repkedsz, ő meg lő, szerinted ez kinek fog jobban fájni? (hacsak persze ez nem a műkorcsolya vb-n történik, ahol a dupla leszúrt rittberger a nyerő)
-
baphomet - árengedmény Clipperre a Nu rendszerben
Hát, ha valami a kutyának sem kell, akkor jön az árengedmény. Fogunk mi még olyan akcióról olvasni, hogy "Ha nálunk rendeli meg Galnet szolgáltatásait 2 év hűségnyilatkozattal, akkor egy karton(12 db) Clippert adunk ajándékba"
"Eztán aztán minden suttyó azzal fog repülni" - de hát már most azzal repül!
Ja, és még csak annyit, hogy az az általad emlegetett kalap sokkal jobban passzol arra a kétágú ruhafogasra, amit a szleng egyszerűen csak Clipperként emleget
-
gigafun - megint egy röpke mondat erejéig komolyan: A B7 PP-vel is már nagyon karaj[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Diopapa
addikt
Meg tudjátok mondani gyorsan, hány class és rating van? Szerintetek lesz 10-es vagy nagyobb class?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
rexsimus
aktív tag
Tegnap kicsit kereskedtem az átalakított Clipperrel. Meglepően kellemes változatosság volt a hetek óta tartó RES farmolás után.
Külön izgalmas volt pajzs nélkül dokkolni, több milliónyi rakománnyal. Jobban izgultam, mint amikor egy Pythont repülök körbe hatszor, amíg ő csak a fegyvereit élesíti.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz gigafun #8931 üzenetére
"Kicsit gyorsan melegszik az öt Pulse laser, pedig a 7A PD-n nem spóroltam, de azért meg lehet szokni." Én is így jártam és gyanús volt a dolog. Ha kis reaktor mellé teszünk fel maxos PD-t, akkor a PP hamar túlmelegszik, mivel nem győzi kiszolgálni a PD-t. Visszacseréltem C7-es PD-ra a C7-es PP mellé és megszűnt a túlmelegedés Folyamatosan lehet tüzelni mind az 5 pulse lézerrel Csak akkor vegyél majd maxos PD-, ha már megvettem a maxos PP-t (ami nem kevés pénz )
[ Szerkesztve ]
-
-
pakriksz
őstag
válasz raymi16 #8929 üzenetére
bug report? vótmá?
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
gigafun
senior tag
Tegnap este nem bírtam magammal, és megvettem a Pythont.
Még messze nem olyan, mint amilyennek szeretném, de így, hogy egy kicsit faragtam a költségvetésen, nem kellett eladni a Keselyűt. Gyorsan ki is próbáltam egy RES-en, aztán egy Deadly Anacondán. Az utóbbit is bírta elég szépen.
Az a helyzet, hogy a Python a Vulture után olyan, mintha én lennék az öreg, de jóerőben lévő gazda, aki hatalmas baseball ütővel kergeti el a gyümölcsösét fosztogató kölköket, és ha sikerül odavágni, akkor jaj!
Kicsit gyorsan melegszik az öt Pulse laser, pedig a 7A PD-n nem spóroltam, de azért meg lehet szokni. A tűzerő viszont így is ütős. -
raymi16
tag
Valaki járt a Ross 780 rendszerben? A legbelső bolygó súrolja a csillag felszínét!
A képen annyira nem látszik, mert már az is lángolt a hajómon aminek fizikailag lehetetlen lett volna, úgyhogy hamar tipli volt, de önmagáért beszél a dolog!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
duvi
nagyúr
Megvolt a cannon tesztelés Pythonnal. Két problémám volt vele. Egyrészt csak közelről hatékony, másrészt (ez a nyomósabb érv) 2,5 millánál kifogyott a lőszer. A két lézerrel meg túl lassan fogytak a kalózok. Visszamentem lőszerért az állomásra, de ez pont elégvolt, hogy közben eltűnjenek a jó kis condák, pythonok a RES-ről, mire visszaértem Ezektől eltekintve nagyon élvezetes a harc (pusztítás ) RES vadászatra viszont nem használom. Ha kifogok egy jó leosztást, akkor lézerekkel addig lövöm őket, amíg fent tudok maradni Nem fogy el a lőszer.
-
ooooobi
senior tag
Akkor ez eldöntetett, legkésőbb hétvégére visszaérek, veszek is egyet.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
rtitusz
őstag
válasz ooooobi #8924 üzenetére
Kezdésnek bőven jó a Viper, főleg hogy kb. 3 misiből fullosat raksz össze, és ehhez mérten a biztosítási díja is szerény 150 ezer környékén mozog. Ha párszor elpukkan nem a világ. Simán össze lehet azzal is lőni millió fölött óránként. Anno így nézett ki a Viperem. Nekem ez az összeállítás bevált.
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Ki kéne már próbálni a lövöldözést is, eddig kerek 0cr-t lőttem össze és kicsit szégyellem. Mivel annyira nem vagyok eleresztve gondoltam tanulni elég egy viper. Meg esetleg küldetéseznék is kicsit. Amúgy most egy felfedezős aspm van meg 4 millám. Kicsit messze vagyok még a lakott területektől, nem tudom mennyit érhet a gép, nem emlékszem mit költöttem rá. Szóval a kérdés Viperrel el lehet bohóckodni, vagy komolyabb hajó kell? Ja meg egér billentyűzettel is lehet lőni? Most gondolkozom egy belépő Hotasxen, sajna a decemberi nagy tesco akcióróol lemaradtam.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #8917 üzenetére
Spectrum??? Nem C64???
Te már akkor is a másik oldalon álltál, ez már megátalkodottság
-
Amúgy nekem ez megy mindenféle tiltott szerek nélkül is, tudok ilyeneket egy tál tejbegrízzel is...u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #8913 üzenetére
" Szerintem(a Clipper) ugyanazt az AI-t kapta, mint a Dropship"
Ez evidencia. Ezt meg most miért kellett külön megemlítened. A 2x2 meg 4, a lámpa meg arra való, hogy világítson, a pohár meg hogy igyunk belőle(meg hogy a császárotoknak legyen hol tárolni a fogsorát)
Hát milyet is kapott volna, azonos képességű hajókhoz azonos képességű AL. Ja, és persze a pilótáik is...
-
u.i. ha valaki először olvasná a fórumot, az ég szerelmére, komolyan ne vegyen, mert beperelemu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
Császári és Királyi, esetünkben birodalmi. Te is átszöktél töri óra helyett a gépterembe ZX Spectrumon tolni a '84-es Elite-et?
-
orientcx
őstag
"olyan szépen aprítja a Phitonkákat"...???
Egyszer valahol a peremvidéken egy messzi-messzi galaxis eldugott kocsmájában futottam össze egy fura öltözetű alakkal, aki egy fél imperial koktélért bárkinek mesélt történeteket az űr mélyén lakozó emberevő szörnyekről, a tejútban úszkáló sellőkről, elhagyatott űrállomásokon sínylődő szűzlányokról(szűz lányok??? ugyanmááá, ez már önmagában is kész röhej), és minden ehhez hasonló képtelenségekről. Na ő mesélt egyszer arról(amikor még a szokásosnál is részegebb volt), hogy látott már egyszer egy Clippert, amint "aprít" egy Pythont. De nem fejezte be a történetet, mert maga is érezte, hogy most aztán tényleg elvetette a sulykot. Jó, jó, az emberevős sztori még úgy ahogy elmegy, azt még csak benyalja némelyik idióta turista, de sok ami sok...
Persze az is lehet, hogy te a "phitonkákon" te valójában a Sidewindereket érted, és nem a a délceg, és büszke Python-okat(azaz a mondat helyesen úgy hangzik, hogy "a Clipper olyan szépen aprítja a Sidewindereket hogy öröm nézni"), de a történet még így is necces...
-
gigafun
senior tag
válasz baphomet #8913 üzenetére
Hát, a Clippereket én is csak a cső másik oldaláról ismerem, de a helyzet az, hogy ez az egyetlen nagy hajó, aminek nem minden példányát tudom megkerülni. Vannak pesze bénább NPCk, de az ügyesebb pilótával felszerelt Clippereket csak frontálisan tudom lőni, esélyem sincs alá, vagy fölé kerülni, pedig a Keselyű sem lomha. Anacondával, Pythonnal, Dropshippel sosincs ilyen gondom.
-
baphomet
senior tag
Ha nem aludtad át az elmúlt két hetet, akkor csakis aljas KuK provokátor lehetsz. Csak így tovább!
Biztos vagyok benne, hogy homokozónak, clipperes öntőformának, csúnya nagyfiúknak lehet köze orientcx parancsnoktárs fóbiájához.De komolyabbra fordítva a szót. Aki csak a puskacső boldogabbik végéről lépett NPC Clipperrel kapcsolatba, az hajlamos lehet alulbecsülni a géptípust. Szerintem ugyanazt az AI-t kapta, mint a Dropship, vagy az Asp. Adnák oda neki az Egle vagy a Viper AI-ját (amikre sokkal jobban hajaz) máris veszélyesebb volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #8904 üzenetére
A cannonnal valóban nagyon közel kell menni, de a C3 lézerekkel is érdemes, mert gyak exponenciálisan nő a pusztítás. Ha közvetlen közelről lövöd egy konda alfelét(persze A7 PD-vel), akkor egy lendülettel le is vakartad róla a shieldet. És onnan pár ágyúlövés(miközben természetesen a lézerek is dolgoznak, ahogy a PD csak bírja), és hamarabb süllyed el, mint a Pirates leggyengébb pinnace-es kalóza. A cannon kis hajók ellen valóban alkalmatlan, de oda bőven elég a C3 beam. Nagy hajókhoz meg amúgy is célszerűbb közel fáradni(és onnan az eldurranó tüzijáték is pazarabb látványt nyújt, pláne, ha átreppen rajta az ember )
Tudod, kis mókusok lézerrel ehetik, nagy mókusok cannonnal is fogyaszthatják...
-
baphomet
senior tag
válasz rexsimus #8907 üzenetére
A C7 egy hajszállal erősebb az A6-nál, ez egyébként a többi modul esetében is igaz, hogy az egyel nagyobb osztály C fokozata egyezik meg teljesítményben a tőle kisebb A fokozatával.
De itt egy pontos pajzs táblázat is.szerk: az Elite Shipyard oldalon is meg lehet nézni a pajzs erejét, pontosan számol, beleszámítja a boostereket is.
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
Clipperre melyik a jobb shiled? Egy B-6 vagy egy C-7?
[ Szerkesztve ]
-
rexsimus
aktív tag
válasz gigafun #8904 üzenetére
Clipperrel teszteltem, 2 Class 3-mast, és sajnos nem működött olyan jól, mint reméltem. Túl messze van a kettő, és túl lassú a lövedék, így precíz találatokra nem sok remény van, bár ha betalál leszed kb 20%-ot a PPról, de az ritka.
ASP-n direkt csak az alsó két fegyver volt canon, mert közel vannak egymáshoz, és az darált, még ha csak class 1 es is volt.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
A Cannohoz csak annyit, hogy nagyon közel kell lenni a célhoz(2-300m), mert igen lomha a lövedéke. Asp-en volt nekem 6 Cannon(2 közepes, 4 kicsi), az még egész használható volt kicsit messzebbről is, de a Keselyűn a 2 nagy kiábrándító volt. Persze laserekkel kombinálva biztos jó, de önmagában nem volt elég hatékony. A Pythonon én is ki fogom próbálni.
-
duvi
nagyúr
válasz rtitusz #8901 üzenetére
74 milla volt ez a config. Mikor a kalózok meglátták a kezdetleges bárkámat, egyből gyűjtést szerveztek számomra . Gyorssegélyként kaptam tőlük még 5,7 millát amit egyből rá is költöttem az újszölöttre A Vulture megmaradt fürge vadászatra. A Python hozzá képest olyan mint egy Királytigris a Shermanhoz
Mindenkinek köszönöm az ötleteket, infókat! ((#8897) orientcx, (#8898) _Kondor_)
Ki fogom próbálni G Cannonokkal is, hogy mit tud a hajóPitya kollégánknak hála, elkészült az Elite: Dangerous Hírlevél 70. szám fordítása. Az érdeklődök ERRE fáradjanak tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Tippmix
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest